Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basladi konusmaya bakalim ne sacmalayacak kimi sikayet edecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşin ucunda 30 m euro var.
Geçen sene de Kopenhagla tek maça 13 m euro kazanacaktık, en mükemmel kurguyla çıkmalı sonraki maça.

ŞLye katılamamak skandal olur kendine gel.

Amirim şampiyonlar ligine bu bütceyle bu yatırımlarla vasat bi takıma karşı katılamıyorsak hoca gönderilmeli, oyunsal anlamdada gram ilerleme veya gözle görülen değişen hicbirşey yok, katılırmısın

Planlama en baştan o kadar yanlış ki...

Mertens' e güvenerek 4-2-3-1 de ısrar ediyor, ikamesini almadı, Batshuayi' yi belirlemiş oraya; bu maçta soktuğu Ziyech de yapamaz. Ki adam kendini biliyor, bırakma kararını açıklamadan önce kulübe yoklama bile çekmemişti. Bırak gitsin de iki sezon verdiği katkı hep övgüyle anılsın. Alacağı 3 milyon maaş bir tarafa, hem yabancı kontenjanı harcıyorsun, hem de onu oynatmak için takımı yanlış kurguluyorsun.

Merkezdeki zaafiyeti görüp de tedbir almaya çalışmak için derin futbol bilgisine filan ihtiyaç yok; bekler zaten zayıf. Bu takım nasıl savunma yapacak? İki stoper bunca açığı kapatmaya yetişemez elbette.
Bu arada 4-5 yemekten şans eseri kurtulduğumuz rakip de çok çok kötü bir takım.

İşin ucunda 30 m euro var.
Geçen sene de Kopenhagla tek maça 13 m euro kazanacaktık, en mükemmel kurguyla çıkmalı sonraki maça.

ŞLye katılamamak skandal olur kendine gel.
Ağabey ben pek değişim göreceğimizi sanmıyorum ya, yıllardır oyunda farklı bir kurgu denemesi yahut radikal değişikliğe gitmedi hoca, yine benzer oyunu oynamaya çalışacağız bence.

Avrupa'da bu oyunun olmayacağını anlamaması ise mümkün değil keza geçtiğimiz sezon ön elemeler, Molde maçı ve Prag; bu sezon ise YB maçı, olmuyor kaç maç gerek bilmiyorum ama olmuyor. Yani hoca ile hedefimiz lig şampiyonluğu olacak yine sadece öyle görünüyor.

99dbee05407164414704c90019c9f13d3202244.jpg

kadroyu verdım

Adam takimi sanki hic rakibe göre hazirlamiyor.

Rakibin savunmasi acayip uzun boylu. Insan o takima karsi niye hep uzun top dener? Tek bir plani var sanki ve ondan hic sasmiyor. Rakip ister Man City olsun yada Irlanda'dan bir takim.

Isin aci tarafi. O Irlandali takima karsi bile bol bol kontra atak sansi veririz hocanin taktigi yûzünden ve onlar bile rahat 1 gol atar bize.
Öyle zaten tek plani var oda çok kötü.Herifler basket oynar gibi topladi cevirdi hala uzun top.Bi ara 38lik mertense uzun top attik yav.Rakibi var 190.Fmde yapmazsin bunu.

Ya artik birseyleri degistirirsin yada seni baska biriyle degistirirler hoca!

Amirim şampiyonlar ligine bu bütceyle bu yatırımlarla vasat bi takıma karşı katılamıyorsak hoca gönderilmeli, oyunsal anlamdada gram ilerleme veya gözle görülen değişen hicbirşey yok, katılırmısın
Rasyonel bakıyorum, hoca gönderilip daha iyi hoca getiremez bu yönetim.

ŞLye katılsın kafi zaten düzeltmiyor hatalarını.

Şerefsizim aynısını düşündüm.İkinci maçada Avusturyalı verirler.

Bahaneler bahaneleeeer.Niye bok gibi top oynuyoruz onu anlatmiyo her seyden sikayetci paşam. Sanssiz bi sekilde gol yiyerek baslamisiz ama niye hep gol yiyerek basliyoruz onu sorgulayan yok.4 resmi macin 3’unde ilk golu yedik.Bunlarin ikisinde 2 dakika icinde yedik golleri.Disiplin saglayamiyosan birak git.Hucum yapamayan bi takim nasil surekli gecis hucumu verip pozisyon goruyo kalesinde bunu anlat hocaa.Su takima Torreira yanina bi 6 numara alinmasi gerektigini cumle alem gordu bi sen gormedin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdulkerim fetisinden dolayi Emin Bayram gibi pirlanta gitti, hemde nerdeyse bedavaya. Cok fetisli hocamiz var, Kerem, Abdulkerim, Baris, Mertens. Yav kötüyse kötü, çıkartacaksın oyundan.

Ağabey ben pek değişim göreceğimizi sanmıyorum ya, yıllardır oyunda farklı bir kurgu denemesi yahut radikal değişikliğe gitmedi hoca, yine benzer oyunu oynamaya çalışacağız bence.

Avrupa'da bu oyunun olmayacağını anlamaması ise mümkün değil keza geçtiğimiz sezon ön elemeler, Molde maçı ve Prag; bu sezon ise YB maçı, olmuyor kaç maç gerek bilmiyorum ama olmuyor. Yani hoca ile hedefimiz lig şampiyonluğu olacak yine sadece öyle görünüyor.

Katılıyorum, ligde hertürlü zaten hedefe varırız, hoca faktörü sanıldıgı kadar büyük degil ligimizde, bukadar maaş yükü, yatırım lig icinmi? Öyleyse devam

Rakip takımlar enayi değil; bizim zayıf baskıyı kırmakta zorlanmıyorlar, biraz sıkışınca da şişiriyorlar ileriye. Biraz önde bastıkları zaman da biz ayağı iyi olmayan stoper ve kalecimizle şişiriyoruz: ''Kaleden kaleye şahin uçurdum''. Oynadığımız bütün rakipler hava toplarını bizden daha iyi topluyorlarken nasıl üstünlük kurabilesin ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt