Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Sokan Buruk diyeceksiniz haftaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin ucunda 30 m euro var.
Geçen sene de Kopenhagla tek maça 13 m euro kazanacaktık, en mükemmel kurguyla çıkmalı sonraki maça.
ŞLye katılamamak skandal olur kendine gel.
Ağabey ben pek değişim göreceğimizi sanmıyorum ya, yıllardır oyunda farklı bir kurgu denemesi yahut radikal değişikliğe gitmedi hoca, yine benzer oyunu oynamaya çalışacağız bence.İşin ucunda 30 m euro var.
Geçen sene de Kopenhagla tek maça 13 m euro kazanacaktık, en mükemmel kurguyla çıkmalı sonraki maça.
ŞLye katılamamak skandal olur kendine gel.
Canım hocaaammmmmmm iyi ki varsın. Şu takımı düzelt hocaaaamm
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle zaten tek plani var oda çok kötü.Herifler basket oynar gibi topladi cevirdi hala uzun top.Bi ara 38lik mertense uzun top attik yav.Rakibi var 190.Fmde yapmazsin bunu.Adam takimi sanki hic rakibe göre hazirlamiyor.
Rakibin savunmasi acayip uzun boylu. Insan o takima karsi niye hep uzun top dener? Tek bir plani var sanki ve ondan hic sasmiyor. Rakip ister Man City olsun yada Irlanda'dan bir takim.
Isin aci tarafi. O Irlandali takima karsi bile bol bol kontra atak sansi veririz hocanin taktigi yûzünden ve onlar bile rahat 1 gol atar bize.
Rasyonel bakıyorum, hoca gönderilip daha iyi hoca getiremez bu yönetim.Amirim şampiyonlar ligine bu bütceyle bu yatırımlarla vasat bi takıma karşı katılamıyorsak hoca gönderilmeli, oyunsal anlamdada gram ilerleme veya gözle görülen değişen hicbirşey yok, katılırmısın
Sana bişey söyliyim sarayı geri atar batshuayi icardi çıkar ilk 15 dkda 1-0 geri düşer![]()
kadroyu verdım
E düzeltmiyorsa neyi zorluyoruz hala. Git tekkeyi getir yav zor değilRasyonel bakıyorum, hoca gönderilip daha iyi hoca getiremez bu yönetim.
ŞLye katılsın kafi zaten düzeltmiyor hatalarını.
Ağabey ben pek değişim göreceğimizi sanmıyorum ya, yıllardır oyunda farklı bir kurgu denemesi yahut radikal değişikliğe gitmedi hoca, yine benzer oyunu oynamaya çalışacağız bence.
Avrupa'da bu oyunun olmayacağını anlamaması ise mümkün değil keza geçtiğimiz sezon ön elemeler, Molde maçı ve Prag; bu sezon ise YB maçı, olmuyor kaç maç gerek bilmiyorum ama olmuyor. Yani hoca ile hedefimiz lig şampiyonluğu olacak yine sadece öyle görünüyor.
Şerefsizim aynısını düşündüm.İkinci maçada Avusturyalı verirler.