Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok, 'en elestirilmeyecegi' dediğin icin senin hangi noktayi eleştirdiğini anlamaya calisiyorum.
Hemen her şeyini eleştiririm, stoperin kırmızı gördüğü an forvetten birini çıkartıp oraya daha önce de stoperde kullandığı Berkan'ı almasını eleştirmem.

molde, kopenhag, prag, boys… hiç ders almaz mısın kardeşim sen???
indir (1).webp

Zaha kaliyorsa tabiki maca gelecek. Dünyanin maasini aliyor ayrica.
SL macina hic götürmeyip oyuncuyu degersizlestirmek dogru olmaz. Sonucta senin sözlesmeli oyuncun, öbür türlü verim alamayiz.

Bu maçtan da ders almazsa daha da bir cacık olmaz.

Derslik bişey yok youngboyslu topçuların ayakları olsa bu maç 5-2 6-2 biterdi bu kadar rezalet son 1 ayda fazlasıyla yeterli. Ben kulübümü tanıyorsam şuan çoktan yabancı hoca görüşmelerine başlamıştır yönetim haklılar mı hem haklılar hem haksızlar. Futbolcunun isminden korkan hocadan büyük hoca olamaz evlatçılık yapan adamdan Galatasaraya hoca falan olamaz madem zahayı olivierayı falan yerersiz disiplinsiz buluyorsun kadro dışı bırak abi topçular bi kendine gelsin lan noluyoruz falan desin sen hocamısın yoksa futbolculara abilik yapmak pohpohlamak için mi ordasın bireysel performanslar olmasa bu takım 2 sene üst üst imkansız şampiyon olamazdı bizim için en hayırlı senaryo ama öyle ama böyle turu geçip hocayla yolları ayırmak bu işin şakası yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derslik bişey yok youngboyslu topçuların ayakları olsa bu maç 5-2 6-2 biterdi bu kadar rezalet son 1 ayda fazlasıyla yeterli. Ben kulübümü tanıyorsam şuan çoktan yabancı hoca görüşmelerine başlamıştır yönetim haklılar mı hem haklılar hem haksızlar. Futbolcunun isminden korkan hocadan büyük hoca olamaz evlatçılık yapan adamdan Galatasaraya hoca falan olamaz madem zahayı olivierayı falan yerersiz disiplinsiz buluyorsun kadro dışı bırak abi topçular bi kendine gelsin lan noluyoruz falan desin sen hocamısın yoksa futbolculara abilik yapmak pohpohlamak için mi ordasın bireysel performanslar olmasa bu takım 2 sene üst üst imkansız şampiyon olamazdı bizim için en hayırlı senaryo ama öyle ama böyle turu geçip hocayla yolları ayırmak bu işin şakası yok

Sayilarla konusalim
yb: xg 2,3
Biz: 3,3 xg

Kim ayaksiz oluyor simdi?

Sayilarla konusalim
yb: xg 2,3
Biz: 3,3 xg

Kim ayaksiz oluyor simdi?

Size xg li güzel rüyalar dilerim haftaya burda aynı kafayla oturup ağlarsınız ama bizim xg miz 3,3dü diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt