Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.298
zaafları ayyuka çıkmasın diye yabancı yardımcı istemiyor herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenilgiyi korumak da bir opsiyon tabi. Tipki beraberlik ihtimalini zorlamak gibi.
Bats? Ziyech?
Başımızda hoca yok bizim ben onu çoktan gectimhocanın büyük ihtimal haftaya kafasında olan 3 stoperin 2'si apo'dan da kötü savunmacı. apo'ya kızalım edelim de esas faturayı oynatan hocaya keselim derim.
Herşeyi bir bir mahvediyor. Hiçbir süreci yönetemiyor. Madem zahayı istemiyorsun ne diye isviçreye götürğyorsun, götürüyorsan oyuna alacaksın amacın neBaşımızda hoca yok bizim ben onu çoktan gectim
Dalga geçiyor işte. Kovulup tazminatta bekliyor olabilir bilemiyorumHerşeyi bir bir mahvediyor. Hiçbir süreci yönetemiyor. Madem zahayı istemiyorsun ne diye isviçreye götürğyorsun, götürüyorsan oyuna alacaksın amacın ne
Yok, 'en elestirilmeyecegi' dediğin icin senin hangi noktayi eleştirdiğini anlamaya calisiyorum.Maçtaki en eleştirilmeyeceği nokta.
Hemen her şeyini eleştiririm, stoperin kırmızı gördüğü an forvetten birini çıkartıp oraya daha önce de stoperde kullandığı Berkan'ı almasını eleştirmem.Yok, 'en elestirilmeyecegi' dediğin icin senin hangi noktayi eleştirdiğini anlamaya calisiyorum.
molde, kopenhag, prag, boys… hiç ders almaz mısın kardeşim sen???
Abi git terzici getir ya bu adamla aynı rezillikleri yaşamaya devam edeceğizmolde, kopenhag, prag, boys… hiç ders almaz mısın kardeşim sen???
Bu maçtan da ders almazsa daha da bir cacık olmaz.
Sayilarla konusalimDerslik bişey yok youngboyslu topçuların ayakları olsa bu maç 5-2 6-2 biterdi bu kadar rezalet son 1 ayda fazlasıyla yeterli. Ben kulübümü tanıyorsam şuan çoktan yabancı hoca görüşmelerine başlamıştır yönetim haklılar mı hem haklılar hem haksızlar. Futbolcunun isminden korkan hocadan büyük hoca olamaz evlatçılık yapan adamdan Galatasaraya hoca falan olamaz madem zahayı olivierayı falan yerersiz disiplinsiz buluyorsun kadro dışı bırak abi topçular bi kendine gelsin lan noluyoruz falan desin sen hocamısın yoksa futbolculara abilik yapmak pohpohlamak için mi ordasın bireysel performanslar olmasa bu takım 2 sene üst üst imkansız şampiyon olamazdı bizim için en hayırlı senaryo ama öyle ama böyle turu geçip hocayla yolları ayırmak bu işin şakası yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayilarla konusalim
yb: xg 2,3
Biz: 3,3 xg
Kim ayaksiz oluyor simdi?