Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsi yanındalar hiç merak etme

Dün tribünde de beraberlerdi

3m euro verdiler onlar okanla olmasalar bile okan onlarla olur

Hatta o kadar olur ki transfer lazım diyen taraftara yönetimi korumak için kendini siper edecek kadar olur
Hocanın yönetimi yaz başından beri savunmasına, diğer tabirle senin yazdığın gibi kendini siper etmesine fena ayarım. Zaten bu durumu Hamza-Dursun dönemine benzetiyorum, sonu benzemesin yazmıştım.

Yalnız, kesinlikle yanında falan değiller hocanın. Florya, hoca veya oyuncular umurlarında değil. Bu konuda Dursun ve yönetimine asla güvenmem. Hepsi kötü günde arazi olan, iyi günde ortaya çıkan tipler. Dün yenseydik yönetim kanadından kesin biri konuşacaktı örneğin.

Tribünde beraber olmaları bir şey ifade etmiyor. Asıl destek olarak ondan bahsetmiyorum. Bu konuda Erden Timur'un tırnağı etmezler. Basit bir örnekle geçen sezon 1-0 fb yenilgisi sonrası Erden Timur'un bir açıklaması vardı, o ''acaba'' yı söküp almıştı, tamam koyduk Konya'ya şampiyonuz demiştim. Erden Timur teknik ekipten gibi ilgileniyordu takımla, Floryanın içindeydi. Hocanın da gerektiği yerde yükünü hafifletiyordu.

Bu sezon takım iyi giderse, yarışta kalırsak demek istediğim daha iyi anlaşılır. Kötü giderse zaten hiç bir şeyi konuşmaya gerek yok.

geçen sezon sonunda yazmıştım, 2 yıldır şampiyon olmasına rağmen final maçlarının hepsinde sınıfta kaldı, yenilerini eklemeye devam ediyor.

kopenhag dep, prag dep, fb iç saha ve bu sezon bjk kupa final.

gs'de 1 yıl içerisinde bu kadar final kaybedersen işin zor, camianın genlerine tabiatına kimliğine aykırı.

iki ayaklı maçları hiç eklemedim ama molde, zalgiris ve bu sezon young boys maçları da büyük kepazelik.

gelelim hocanın daha da büyük olan problemine.
oyuncu tercihi ve kadro mühendisliği?

oynattığı oyunda bekleri ortasaha çizgisinin ilerisine kadar baskıya gönderiyor. sol beke kendi isteğiyle üçlünün beki olarak oynamış angelino aldırıp devamında aynı hatayı tekrarlaması, köhn?

kaçı hocanın net insiyatifi bilmiyorum fakat zaniolo, zaha, ziyech, ndombele gibi inanılmaz yüksek maliyetlere kendi oyununa marjinal fayda sağlamayacak oyuncu tercihleri.

boey için oyunumuzun en önemli parçası, caydırıcı, psikolojik üstünlük minvalinde fiziksel üstünlüğüyle ilgili demeçler verip jelert? tercihi. ilk bakışta hiç öyle caydırıcı bir izlenim vermedi bana.

10 numarada mertens ile oynarken ikili merkezde torreira yanına ısrarla aynı profilde oyuncu araması. oliviera, demirbay varken bir de sara hamlesi. bu sara'nın kötü oyuncu olduğu anlamına gelmiyor.

uzun top - pivot santrafor paradoksunu bu oyuncu grubuyla çözemeyeceği de aşikar çünkü elinde buna çözüm üretebileceği bir alet yok. çünkü mühendislik yanlış. çünkü boey'li sanchez'li oyununu jelert'le nelsson'la sürdüremezsin.

gelelim hocanın daha da büyük olan problemine.
oyuncu tercihi ve kadro mühendisliği?

oynattığı oyunda bekleri ortasaha çizgisinin ilerisine kadar baskıya gönderiyor. sol beke kendi isteğiyle üçlünün beki olarak oynamış angelino aldırıp devamında aynı hatayı tekrarlaması, köhn?

kaçı hocanın net insiyatifi bilmiyorum fakat zaniolo, zaha, ziyech, ndombele gibi inanılmaz yüksek maliyetlere kendi oyununa marjinal fayda sağlamayacak oyuncu tercihleri.

boey için oyunumuzun en önemli parçası, caydırıcı, psikolojik üstünlük minvalinde fiziksel üstünlüğüyle ilgili demeçler verip jelert? tercihi. ilk bakışta hiç öyle caydırıcı bir izlenim vermedi bana.

10 numarada mertens ile oynarken ikili merkezde torreira yanına ısrarla aynı profilde oyuncu araması. oliviera, demirbay varken bir de sara hamlesi. bu sara'nın kötü oyuncu olduğu anlamına gelmiyor.

uzun top - pivot santrafor paradoksunu bu oyuncu grubuyla çözemeyeceği de aşikar çünkü elinde buna çözüm üretebileceği bir alet yok. çünkü mühendislik yanlış. çünkü boey'li sanchez'li oyununu jelert'le nelsson'la sürdüremezsin.
Bunların hepsine katılmakta beraber şunu soruyorum. Bu takım en son ne zaman ilerde coğalma, atak yapma, ceza sahasına kalabalık girme, defans arkası top, verkaç, pas, üçgen kurma ve organizasyon çalıştı??
Ben bunlarım hiçbirinin çalışıldığını düşünmüyorum. Sahada da göremiyoruz zaten. Sonra herkes kadro yetersiz diyo. Evet bir iki takviye lazım ama Avrupa için oda. Asıl sorun başka yerde.

Young boys için konuşursak zaten ortaya facia çıkıyo. Bu kadro Young Boys için yetersiz ise, yenilmişse. Üstelik hoca çıkıp hakem konuşuyosa rezil oynadığı maçta bu adam benim hocam olmamalı.. Young boys gibi kötü takıma nasıl yenildin hoca?? Cidden aklım almadığı için soruyorum. YB a nasıl yenilmeyi becerdin hoca. Bjk gibi defansı kötü takımdan nasıl 5 yedin hiç atamadın hoca. Bana çık bunu anlat. Azeri hakemi anlatma

önemli maclarda hep ölüyor

lig bir maraton olmasa sampiyonluk falan kazanamazdi bizde

allahtan süper final zimbirtisi sadece 1 kerelik fbyi kurtarma operasyonuydu

valla final maclarinda gsnin winnerlik ruhuna ciddi zararlar verdi

biz en kötü dönemimizde bile böyle degildik

kimseden korkmazdik

Salı günü oynanacak maç kendi kariyerini de belirleyecek

Olası bir elenme durumunda kariyerine diyar diyar Anadolu olarak devam eder.

Hocanın bazi hataları görmesi lazım yani bunlar şampiyon olurken de belliydi.Sol bek net eksikligimiz var orta saha konusu ayrı konuşulması lazım Sara 6 numara regista rolünde olmaz.

Şu olay gerçekleşirse belki düzelme yoluna girebilir okan buruk. Boşanma dedikoduları çıktığından beri kafa başka yerlerde. Birileri araya girsin tekrar evlendirsinler

Üç maçtır can sıkmakta yine de yönetim gitmeden gitmesin. Yönetimle kendisini tartıya koyuncu hocanın Galatasaraylılığı daha ağır basıyor.

Bunların hepsine katılmakta beraber şunu soruyorum. Bu takım en son ne zaman ilerde coğalma, atak yapma, ceza sahasına kalabalık girme, defans arkası top, verkaç, pas, üçgen kurma ve organizasyon çalıştı??
Ben bunlarım hiçbirinin çalışıldığını düşünmüyorum. Sahada da göremiyoruz zaten. Sonra herkes kadro yetersiz diyo. Evet bir iki takviye lazım ama Avrupa için oda. Asıl sorun başka yerde.

Young boys için konuşursak zaten ortaya facia çıkıyo. Bu kadro Young Boys için yetersiz ise, yenilmişse. Üstelik hoca çıkıp hakem konuşuyosa rezil oynadığı maçta bu adam benim hocam olmamalı.. Young boys gibi kötü takıma nasıl yenildin hoca?? Cidden aklım almadığı için soruyorum. YB a nasıl yenilmeyi becerdin hoca. Bjk gibi defansı kötü takımdan nasıl 5 yedin hiç atamadın hoca. Bana çık bunu anlat. Azeri hakemi anlatma
Bu yazdıklarınızı hep söylüyoruz bu takım üst üste ileri doğru hatta yana doğru 3 pas yapmıyor sürekli geriye musleraya.
Beşiktaş bile 3 lu orta sahaya döndü elinde bir sürü orta saha var belki 3 oynayınca transfere gerek bile kalmayacak.
Sikintimiz sistemsizlik plansizlik her anlamda takım taktigi transfer oyuncu ilişkileri ve yapisi maas skalasi .

Rövanşta aynı oyunu farklı oyuncularla oynamaya çalışırsa kovulma sürecini hızlandırır sadece kendisinden tek istediğim turu geçirebilcek taktik ve disiplini maça yansıtması yoksa floryayla bağları kopma noktasına gelmiş içerden sürekli birileri haber cıkarıp duruyor floryada böyle şeyler olduğu zaman bilinki o hocanın sonu gelmiş demektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

saha içi eleştirilerinin çoğuna katılıyorum ama sürekli hoca yiyelim kafasında asla olmadım

her zaman avrupa ile kendimizi kıyaslıyoruz, neden onlar gib değiliz diyoruz ama orada bizim ülke kadar hoca yeme olmuyor

arteta 5 senedir çalışıyor, bu 6.sezonu tek şampiyonluk yok ama tam destek var

ten hag 3.sezonunda taraftar, medya büyük tepki gösterdi doğru yönetim de devam etmek istemedi ama fa cup alınca devam ettiler

klopp 9 senede 1 şampiyonluk kazandı efsane hoca olarak anılıyor

inzaghi ilk 2 sezon şampiyon olamadı devam ettiler 3.sezonunda şampiyon oldu.

daha çok örnek verilebilir. Okan Buruk'un elbette ciddi hataları var ama 2 sene şampiyon olmuş bir hocanın 3.sezonun daha başında böyle acımasızca yerin dibine sokulmasını doğru bulmuyorum

Şu olay gerçekleşirse belki düzelme yoluna girebilir okan buruk. Boşanma dedikoduları çıktığından beri kafa başka yerlerde. Birileri araya girsin tekrar evlendirsinler
Önemli bir konu tabii insan fizyosu için gerekli bir durum okan hocamda bunun açligıyla duzgun duşunemiyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt