Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.043
- 25.375
- 3.033
Hocanın yönetimi yaz başından beri savunmasına, diğer tabirle senin yazdığın gibi kendini siper etmesine fena ayarım. Zaten bu durumu Hamza-Dursun dönemine benzetiyorum, sonu benzemesin yazmıştım.Hepsi yanındalar hiç merak etme
Dün tribünde de beraberlerdi
3m euro verdiler onlar okanla olmasalar bile okan onlarla olur
Hatta o kadar olur ki transfer lazım diyen taraftara yönetimi korumak için kendini siper edecek kadar olur
Yalnız, kesinlikle yanında falan değiller hocanın. Florya, hoca veya oyuncular umurlarında değil. Bu konuda Dursun ve yönetimine asla güvenmem. Hepsi kötü günde arazi olan, iyi günde ortaya çıkan tipler. Dün yenseydik yönetim kanadından kesin biri konuşacaktı örneğin.
Tribünde beraber olmaları bir şey ifade etmiyor. Asıl destek olarak ondan bahsetmiyorum. Bu konuda Erden Timur'un tırnağı etmezler. Basit bir örnekle geçen sezon 1-0 fb yenilgisi sonrası Erden Timur'un bir açıklaması vardı, o ''acaba'' yı söküp almıştı, tamam koyduk Konya'ya şampiyonuz demiştim. Erden Timur teknik ekipten gibi ilgileniyordu takımla, Floryanın içindeydi. Hocanın da gerektiği yerde yükünü hafifletiyordu.
Bu sezon takım iyi giderse, yarışta kalırsak demek istediğim daha iyi anlaşılır. Kötü giderse zaten hiç bir şeyi konuşmaya gerek yok.