Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki yıl üstüste şampiyon olup, başarılı olup bu kadar kolay harcanabilme potansiyeline sahip başka biri olamazdı galiba. hataları ve saçma açıklamaları olsa da ısrar edilmeli ve uzun yıllar takımın başında kalmalı

Hocaya çok kızmaya gerek yok diye düşünüyorum, ha 2 ha 5 bence aynı şey. Ziyech, Zaha, Mertens ve İcardi ile gegenpress yapmaya çalışıyoruz, oynatmaya çalıştığı oyun ile oyuncular baya uyumsuz. Zaha ve Ziyech i bariz istemiyor bence, dünkü açıklamaları 1 günlük bişey değil gibi.

Hocaya çok kızmaya gerek yok diye düşünüyorum, ha 2 ha 5 bence aynı şey. Ziyech, Zaha, Mertens ve İcardi ile gegenpress yapmaya çalışıyoruz, oynatmaya çalıştığı oyun ile oyuncular baya uyumsuz. Zaha ve Ziyech i bariz istemiyor bence, dünkü açıklamaları 1 günlük bişey değil gibi.
Rakip ezeli rakibinse 2 ile 5 arasinda cok fark var.

CL den mahrum etmeden bizi kendisine yol verilmeli. Bir kere direksiyon hakimiyetini kaybetti. Burdan toparlama imkanı yok. Ne olursa olsun CL de devam etmeliyiz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insta kapali.. sayesinde x platforma da giremiyoruz. Ağır tassak geçiyorlar. Sağol be hocam. Gerçekten ileri düzeyde bir teknik traktörsün

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın pili bitince her şey bitiyor. Press yap, önde bas vs vs bunları Hikmet Karaman da yaptırır
Asıl beğendiğim takımı idare etmesiydi
Inşallah onun sebebi de Erden Timur değildi
Maalesef büyük ölçüde öyleydi. Aynı zamanda saha dışında da tek gücümüz Erden Timur'du. Yoksa Okan Buruk'un bu centilmenlik merakı ve naifliğiyle kafamıza vura vura 50 defa bitirirlerdi bizi. Dün rezil rüsva olmuş ama umurunda olan tek şey zorla takıma yarım saat kupa törenini izletip rakibi alkışlatmak oldu. Daha da diyecek birşey yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki yıl üstüste şampiyon olup, başarılı olup bu kadar kolay harcanabilme potansiyeline sahip başka biri olamazdı galiba. hataları ve saçma açıklamaları olsa da ısrar edilmeli ve uzun yıllar takımın başında kalmalı
Çünkü herkes biliyor ki 2 yıllık şampiyonlukta bunun hiçbir payı yok. İcardi, Muslera,Torreira,Ziyech , Mertens sırtladı takımı. İki yıldır takım oyunu diye birşey yok futbol yok. Bu yüzden zaten çok kredisi yoktu.

Tek tük farklı düşünenler belki vardır ama ben takımın yerli yabancı hocayı sevdiğini dusunuyorum eğer sevmeseler erden de olsa 2 sene böyle başarılı gitmezdi ama kerem ve zaha dan birturlu istediğini alamadığı için kızıyor dünde onun yansıması oldu ,umarım hoca yangın büyümeden toparlar

Kaça kadar ok sin fark yemeye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt