Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip ezeli rakibinse 2 ile 5 arasinda cok fark var.
Boş işler bence bir fark görmüyorum, dün fazla risk aldı ama olan oldu artık. Dediğim gibi oynatmaya çalıştığı oyunla oyuncu profili arasında zerre alaka yok bana göre, herhalde biraz onun sıkıntısını yaşıyor. Ziyech- Zaha- İcardi- Oliviera hatta kısmi olarak Mertens gibi oyuncuları çok istediğini düşünmüyorum ama bunları gönderirsen maliyet var taraftar baskısı var var oğlu var. Jelert- Doue- Mctominay- Gabriel Sara- Richard rios bizimle adı geçen oyuncular. Adamın istediği oyuncu profilleri belli. Yukarıdaki oyunculara onay vermedi demiyorum bu arada onlar fırsat transferleriydi ama dünkü Zaha- Ziyech açıklaması normal değil patlama yaşadı gibi, bence net istemiyor bu adamları.

Gidecek abi gidecek!!!! Gidecek!!! Gidecek! İçim spoğumaz
images

Okanın en büyük eksiği liderlik özelliğinin olmaması. Bu sebeple maç içinde hep panikle hatalar yapıyor yahut karar vermekte geçikiyor. Takım tuş olduğunda kulübeye geçip oturuyor. Bu sebeple erden timur gibi bir yöneticinin desteğine mecbur malesef. Kriz anlarını yönetemez

Takıma oyuncu hakim düzen kurdu. Sahada, saha dışında çoğu serbest.

Kerem saçma sapan topu dener top kaybeder.
Apo ileri dribbling atar topu rakibe kaptırır gelir.
Icardi eli belinde ofsaytta takılır.
Ziyech defanstan çıkarken çalım dener top kaybeder.
Zaha hiç pas vermeden kaleye girmeye çalışır.
Berkan, Yunus gibiler kritik yerde, rakip alana yerleşmişken saçma salak şut çekip auta atar, rakip baskısını kırar.
İleri 4’lü keyfe keder ceza sahası içerisinde pas yapar. Geriye keyiflerine göre desteğe gelir.
İstediklerinde oynayıp, istediklerinde maç günü taa Arjantin’lere kadar gitmelerini falan saymıyorum.

Kadro kalite farkımız açıkken sorun yoktu. Bir şekilde çıkıp yürüye yürüye kazanıyordu takım. Ama kadro kalite farkımız önce Fenerbahçe, şimdi de Beşiktaş ile azalınca disiplinsizlik ve düzensizlik göze batmaya başladı.

Rekorlar kırarak iki şampiyonluk kazanan adamı iki derbi kaybetti diye gönderip yeni torrerntler prandelliler getirelim derbi kazandırsın karşı tarafla dalga geçelim yeter şampiyonluk önemli değil nasıl olsa derbi kazanalım yeter ne yaparız dalga geçemezsek

Aradaki bjk ve ts maçlarını niye saymıyoruz? İstatistiği şeyimizin keyfine göre mi yazacağız?
Arada ki bjk maçında da bişey oynamadık. Kötü bjk ye kendi kalesine attığı golle zorla kazandık. İlk sezon ki oyun gücü yok. Büyük maçlarda kaleye bile gidemıyoruz. Hatay ı Samsun u yenince yine kendimizi kandırırız.

Arada ki bjk maçında da bişey oynamadık. Kötü bjk ye kendi kalesine attığı golle zorla kazandık. İlk sezon ki oyun gücü yok. Büyük maçlarda kaleye bile gidemıyoruz. Hatay ı Samsun u yenince yine kendimizi kandırırız.
fb de kötü gs yi deplasmanda karambole gol ile atıp kazandı derim böyle savunursan.

Sivilcesi çıksa bacağına kurşun yemiş gibi tepki veren üyeler var. Bu psikolojiyle yaşamınızı nasıl sürdürüyorsunuz anlamak güç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt