Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş işler bence bir fark görmüyorum, dün fazla risk aldı ama olan oldu artık. Dediğim gibi oynatmaya çalıştığı oyunla oyuncu profili arasında zerre alaka yok bana göre, herhalde biraz onun sıkıntısını yaşıyor. Ziyech- Zaha- İcardi- Oliviera hatta kısmi olarak Mertens gibi oyuncuları çok istediğini düşünmüyorum ama bunları gönderirsen maliyet var taraftar baskısı var var oğlu var. Jelert- Doue- Mctominay- Gabriel Sara- Richard rios bizimle adı geçen oyuncular. Adamın istediği oyuncu profilleri belli. Yukarıdaki oyunculara onay vermedi demiyorum bu arada onlar fırsat transferleriydi ama dünkü Zaha- Ziyech açıklaması normal değil patlama yaşadı gibi, bence net istemiyor bu adamları.Rakip ezeli rakibinse 2 ile 5 arasinda cok fark var.
Gidecek abi gidecek!!!! Gidecek!!! Gidecek! İçim spoğumaz
Galatasaray teknik direktörüne adam değil diyorlar.
Bjk li diyorlar, sinsi diyorlar hala buradalarGalatasaray teknik direktörüne adam değil diyorlar.
ve hala foruma yazıyorlar olm. 0 ceza :d
Arada ki bjk maçında da bişey oynamadık. Kötü bjk ye kendi kalesine attığı golle zorla kazandık. İlk sezon ki oyun gücü yok. Büyük maçlarda kaleye bile gidemıyoruz. Hatay ı Samsun u yenince yine kendimizi kandırırız.Aradaki bjk ve ts maçlarını niye saymıyoruz? İstatistiği şeyimizin keyfine göre mi yazacağız?
fb de kötü gs yi deplasmanda karambole gol ile atıp kazandı derim böyle savunursan.Arada ki bjk maçında da bişey oynamadık. Kötü bjk ye kendi kalesine attığı golle zorla kazandık. İlk sezon ki oyun gücü yok. Büyük maçlarda kaleye bile gidemıyoruz. Hatay ı Samsun u yenince yine kendimizi kandırırız.