Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.860
- 94.914
- 4.978
Düşmanlarına boydan gireyim hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmkansızlıklar mı?Hemen hocamı gömmeye başlayanlar toplanmış.
Zaha konusunda hatalı.
Yönetimi koruma konusunda hatalı.
Ama iki yıldır imkansızlıklara rağmen yaptıklarını tek maçla göz ardı etmek de nankörlük gibi geliyor bana.
Hocamın arkasındayız hatalarından ders alan bir insan yine takımı bir araya getirecektir.
Mertensi kenarda yanındayken dinlese daha iyi olur bence. Modern futbolda mertensin hele hele bu yaşta sahada yeri yok malesef.Oyun içinde Mertens'i dinlerse belki bir şeyler değişebilir. Mevcut durumda bi' ışık görünmüyor..
3lü orta sahaya dönerse veya sağlam bi 10 no alınırsa neden olmasın. Ben maalesef bunların olacağına inanmadığım için.Mertensi kenarda yanındayken dinlese daha iyi olur bence. Modern futbolda mertensin hele hele bu yaşta sahada yeri yok malesef.
O yüzden fener her sene şampiyon oluyor demi?İmkansızlıklar mı?
Yaw iki senedir kadrolara baksana kardeşim bumu imkansızlık. İcardi Toreira Mertens Zaha ziyech Kerem Barış Nelson Abdülkerim Sanchez K. Demirbay Sergio Oliviera Muslera Boey daha saymak istemiyorum. Bu mu imkansızlık...O zaman diğer takımlar ölsün.. Sen hocasızlık bizi bitiriyo hocaya rağmen oyuncular bizi şampiyon yaptı demek istedin bence
Mağlubiyet hocaya yazar. Yine de başarısız demek haksızlık. CL kupası koleksiyonu yapan Ancelotti hiç yenilmiyor falan mı sanıyorsunuz?
Mağlubiyet hocaya yazar. Yine de başarısız demek haksızlık. CL kupası koleksiyonu yapan Ancelotti hiç yenilmiyor falan mı sanıyorsunuz?