Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifb maçı ders olmamış, büyük hezimet yaşattı üstüne. rakipler aynı taktikle sürekli bozuyor bizi ama okan hoca hiç ders çıkarmıyor. birkere şu çift forvet saçmalığını ttamamen bırakmalı ve 3 lü ortasaha düşmanlığını terketmeli. yenildiğimiz maçlarda hep ortasahada sayıca azlığımız yüzünden kontrolü kaybediyoruz

Taktiklere, oyun sistemine, oyuncu tercihlerine, ilk 11'e kim karar veriyor. Kendisi mi yoksa İrfan Saraloğlu'mu? Yoksa beraber mi karar veriyorlar. Merak etmiyor değilim bunu. Çünkü hadi biri hata yapar diyelim diğeri uyarmaz mı hiç? Sen ne yapıyorsun hocam diye.

Burada ki bazı kişilerin adlandırmasıyla hiç olmayan teknik bilgim ile klavyeden yazarak şahsi fikrimi belirtmek istersem bu leş duboi, köhn'den de Kaan'dan dün daha iyi oynardı. Kaan bek gibi oynamıyor zaten. Adamın suçu değil. Ortaya yakın oynuyor. Koy stopere ya da orta sahaya beke göre çok daha rahat ve iyi oynar. Bu sefer bek gibi oynamadığı için ziyech kanatı ölüyor. Zaten ziyech kötü bu sefer o kanat bitiyor. Üstüne diğer tarafta Kerem kötü. Arkasındaki köhn'den bahsetmeye gerek yok. O kanatta bitiyor. Orta saha da Berkan-Torreira ne yapsın ki Berkan gene de iyi mücadele etti. Orta saha yok, kanatlar yok. Bu hatalı kadro ve değişiklikleri burada isyan eden, etmeyen tüm herkes görüyor ama nedense hoca ya da yardımcısı göremiyor. Garip.

Hayır bir de dakika 75'te sahadaki kadroyu tahtaya yazıp nasıl bir taktik dizilim yaptılar cidden merak ediyorum. Zaha değişikliği sonrası kadroya bak. Şunu buradaki 100 kişiye göstersen 100'ü de yapmaz. Orta saha da mücadele edecek, oyun kuracak adam yok. Bekler zaten bek değil. Normal o golleri yememiz. 5-0 iyi valla. Bir 10-15 dakika daha olsa liverpool skoruna gidermişiz

Muslera
Kaan-Nelson-Abdul-Köhn
Demirbay
Yunus-Zaha-Barış
Bats-İcardi

Sonra hoca kötü dediğimizde laf. Bugün doğruları konuşmazsak yarın yalanlara mecbur kalırız.

Geçen sene ikinci yarıdan beri diyorum yollar derhal ayrılmalı kafasının dikine giden adamdan Gs hocası filan olmaz. Kısa vadede kazanabiliriz ama uzun vadede kaybeden olacağız...

Kızdık, eleştirdik, şimdi toparlanıp destek zamanı. Sezon başlarken hoca değişmez, artı kredisi var. Tahtaya geri dönüp gereken dersleri çıkaracaktır. Hatasız kul, kusursuz hoca olmaz. Ben inanıyorum hocaya

Barış ve sanchezi satıp zaha ziyech kerem köhn takımda tutar üstüne gidip stoper alırsan o zaman ipini çekeriz
Resmen ihanet olur

Başından beri Okan'ı çok isteyip destek vermiştim ama dün itibariyle olay bitmiştir

Bir kere GS teknik direktörü öyle bir açıklama yapamaz kardeşim

Resmen facia bir açıklama yaptı

Ben uzun zamandır ilk defa oyuncuya suç yükleyen bir td görüyorum

Ayrıca bir adam 2 senedir gram kendini geliştirmez mi yaa

Orta sahanın önemini anladığı gün

Adam kayırmayıp formayı adaletli dağıttığı gün

Biraz taktik öğrendiği gün

Tekrar destek veririm ama şimdilik destek yok

hocanın ilk yapması gereken zahadan özür dilemek,futbolcusu olarakta degil bir insan olarak bunu yapmalı
bunu yapmazsa eger yangını dahada büyütür maalesef

Hemen hocamı gömmeye başlayanlar toplanmış.
Zaha konusunda hatalı.
Yönetimi koruma konusunda hatalı.
Ama iki yıldır imkansızlıklara rağmen yaptıklarını tek maçla göz ardı etmek de nankörlük gibi geliyor bana.
Hocamın arkasındayız hatalarından ders alan bir insan yine takımı bir araya getirecektir.
İmkansızlıklar mı?
Yaw iki senedir kadrolara baksana kardeşim bumu imkansızlık. İcardi Toreira Mertens Zaha ziyech Kerem Barış Nelson Abdülkerim Sanchez K. Demirbay Sergio Oliviera Muslera Boey daha saymak istemiyorum. Bu mu imkansızlık... :) O zaman diğer takımlar ölsün.. Sen hocasızlık bizi bitiriyo hocaya rağmen oyuncular bizi şampiyon yaptı demek istedin bence

Son düzenleme:
Okan Buruk ile şimdi ayrılsak bizleri tatmin edecek bir ismi mevcut yönetimin getirebileceğine inanmıyorum. Mecburen toparlanmasını bekleyeceğiz. Umarım bazı kronik sorunlara artık çözüm getirebilir, yahut 4-2-3-1 ısrarından vazgeçebilir. Play-Off turu ve Fb maçları sanıyorum dönemeç olacak.

İmkansızlıklar mı?
Yaw iki senedir kadrolara baksana kardeşim bumu imkansızlık. İcardi Toreira Mertens Zaha ziyech Kerem Barış Nelson Abdülkerim Sanchez K. Demirbay Sergio Oliviera Muslera Boey daha saymak istemiyorum. Bu mu imkansızlık... :) O zaman diğer takımlar ölsün.. Sen hocasızlık bizi bitiriyo hocaya rağmen oyuncular bizi şampiyon yaptı demek istedin bence
O yüzden fener her sene şampiyon oluyor demi?
Bu kadar nankörlük gerçekten fazla ya.
Size Torrent gibi hocalar müstahak.
Zaten yabancı olsun da hayaller kurun anca şöyle hoca böyle hoca.
Biraz elinizdeki değerin kıymetini bilin. Tamam hataları olabilir ama Okan Hocaya başarısız diyemezsiniz bu kadar kolay insan harcamayın.
O kadar tüketim odaklı bakıyorsunuzki herşeye tek maçla üstüste iki yıl şampiyon yapmış adamın kellesini istiyorsunuz. Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan nankörlük.

Doygunluk hissettiğin, takımda kalmak istemeyen oyuncu varsa şimdiden neşteri vur hocam yoksa bu oyuncu grubu seni yiyecek. Bu kadronun yıldızı sensin 2 senede yeterince kredi kazandın bu krediyi kullan.

Mağlubiyet hocaya yazar. Yine de başarısız demek haksızlık. CL kupası koleksiyonu yapan Ancelotti hiç yenilmiyor falan mı sanıyorsunuz?

Mağlubiyet hocaya yazar. Yine de başarısız demek haksızlık. CL kupası koleksiyonu yapan Ancelotti hiç yenilmiyor falan mı sanıyorsunuz?

Kesinlikle katılmakla beraber bu mağlubiyetin başta hoca olmak üzere herkesi uyandıracağına da inanıyorum. Ölmedik düşmedik bu kadar her şey bitmiş gibi davranmamalı taraftar sıkıntılar var fakat biz malum camia gibi sezon başı şampiyon olan sonra da başarısızlığa bahane arayan bir camia değiliz. O yüzden evet üzüldük istemezdik ama bazen bunlar olmalı chelsea den kendi evimizde 5 yedik sonu ne oldu? Bütün bunlar mükemmelin arandığı senaryolarda olabilecek şeyler yeterki görünen sıkıntılara önlem alındığını ve kulübün çıkarlarının diğer herkes ve her şeyden üstte tutulduğunu görelim. Lafta değil icraatla lütfen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arenadaki fb maçı ile bu maç normal mağlubiyetler değil uzun vadeli etkisi olacak rezillikler bunlar, hocanın kredisi çok ama böyle şeyler hızlı tüketir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt