Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın usta. CL'ye gidemezsek ve 2-3 maç puan kaybı yaparsa gider bence. FT gelsin.

ben şartları ve olağan sonuçlarını söylüyorum her hoca mağlup oluyor diyerek geçiştirilecek maçlar değildi, en basitinden kupa hediye ettin rakibine

bana kalsa kolay kolay hoca değiştirmem orası ayrı

arenadaki fb maçı ile bu maç normal mağlubiyetler değil uzun vadeli etkisi olacak rezillikler bunlar, hocanın kredisi çok ama böyle şeyler hızlı tüketir

Galatasaray tarihinde aldığımız en acı derbi mağlubiyetlerinden şöyle bir ilk 5 sıralama yapacak olsak bu ilk 5’e girecek iki derbiyi üst üste yaşadık.

Bir değişiklik olması gerekiyor artık.

Okan hocayla kendisine teşekkür edip yolları ayırmamız gerektiğini düşünüyorum.

Okan Hoca 2 konuda çok sıkıntı yaşıyor

1) Takımımız kesinlikle ilk dönemindeki kadar mücadele etmiyor, sahada çok daha sabit oyuncu gurubuyla oynuyoruz çoğu zaman

2)Her istemediği sonuçta orta sahayı boşaltıp forvet oyuncularını sahaya atmak her zaman da olumlu sonuçlanmıyor

İşin mücadele tarafına çok ağırlık vermesi gerekiyor gerçekten. Bilmiyorum belki orta sahayı daha kalabalık tutarız belki daha genç oyuncularımızı sahada tutarak mı başarır bunu kendisinin deneyip bulması gerekiyor

Kendine bahane bulabilmek adına oyuncusunu alakasız bi şekilde ateşe atan adamın teknik direktörlük ömrü fazla sürmez. Çok açık bir haksızlık var. Hayatın herhangi bir yerinde haksızlğı kim yaparsa yapsın aynısını bir gün kendi de yaşar.

Haftasonu rezilliginnden sonra merak ettiğim 2 soru var

*hoca, ne yaptım ben nasıl saçmaladım böyle maçı kupayı verdim diye kendi hatalarını dusundumu
*zahadan insanı olarak ozur diledimi

gariban hatayı ite kaka yenip yine kredi toplar.

Hocam mesela şöyle golleri ne zaman bulacaz biz. En son terim zamanı lokomotif maçında atmıştık böyle bir gol.

Bu takımın hocası olmadığını iki seneden beri dile getiriyorum, ama nedense dandik Anadolu takımlarını yenip hatta bir sürü pozisyon veripte yenip kendimizi dev aynasında görmeyi tercih ettik. Bir havalar, bir edalar, eğer geçen sene fener mallık yapmayıp Samsun ve Alanya’yla berabere kalmasa şampiyon da olamazdık, ve birde Barışın insanüstü performansı sayesinde oldu ne olduysa. İlk senesinde de İcardi şapkadan tavşan çıkarıyordu. Şapkayı önümüze koyup acilen bir plan yapmamız gerekiyor, Okan üçüncü senesinde ileri gidecekken geriye doğru götürüyor takımı, kendisi de bence bu takım için fazlasıyla zayıf bir hoca, disiplinli taktik bilen bir hocaya ihtiyacımız var, takım kötü değil, gayet üst düzeyde bir futbolcu grubu var elimizde sadece iyi çalışmalı yeter.
Hocayı ağır eleştirenlerin biri de benim ama bu söylediğinin City’i herkes şampiyon yapar adamsa anadolu takımını şampiyon yapsın Guardiola demekten bi farkı yok. Bayern’i geçen sene ezerken herkes burda Burukball diyordu, bazı şeyler çabuk unutuluyor. Temel problem B planı olmaması ve A planı tutmadığında sıçıp sıvaması.. Buna insani hatalarından dolayı oyuncularla olan problem de eklenecek gibi duruyor asıl kritik olan da bu..

Biraz delikanlı olup sevmediğin maliyetli topçularımızı yollamanı isteriz

Başta Zaha ve Davinson

Korkma çekinme ya söyle ben beğenmiyorum bunların topçuluğunu de

hocayı çok eleştiriyorz lakin bizim ligin rezilligindenmidir nedir

burada ezici cogunlukla yerli hocalar basarılı oluyor ,basarıdan kastım sampiyonluk tabi(yabancılaın basarı sansı yok bence)

okan hocanında misal italya hayali var hep söylüyor orada bir takıma gitse bizdeki oyunumu dener acaba ?
interi simeoneyi taktiklerini yakından takip ediyorum diyen bir hoca ,orada da tek ortasahamı ile oynar acaba

Biraz delikanlı olup sevmediğin maliyetli topçularımızı yollamanı isteriz

Başta Zaha ve Davinson

Korkma çekinme ya söyle ben beğenmiyorum bunların topçuluğunu de
Davinsonu begenmiyorsa akhisara yol alsın. İlla bir rezillik daha mi bekleyecegiz gitmesi icin

Takıma izin verdiği yetmiyormuş gibi bir de Fransa'ya voleybol maçına gitmiş adam.

1722929983701.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt