Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birinin Okan Hoca'ya takim sürekli kontra atak yerken yada orta saha düşmeye baslamisken, orta sahadan adam cikarip yerine forvet yada kanat oyuncusu almanın doğru olmadigini açıklaması lazım.

Yahu hakaretler istifalar falan doğru değil denmesinde.Fakat bakıyorum yaptığı hatalara gerçekten istifa diyenlerede çok kızamıyorum.
Arkadaş dünyaları alıyorsunuz vazgeçeceksin inadından.Atla deve değil bu.Sürekli her maçta skor ne olursa olsun önde basma çift forvete dönme arkadaş yeter yahu.
Göz göre göre yapılmaz ki.

Yok zahayla sorunluymuş yok keremle sorunluymuş.Böyle birşey yok arkadaş.Zaha çok net bekleneni veremiyor.Buda çok normal.Çünkü transfer işinde rezaletler.
Sen o kadar ihtiyaç varken ihtiyaç olmayan keremin olduğu yere zaha alırsan başarısız olursun.

Allah rızası için birisi söylesin top rakipdeyken sahaya bu kadar kötü yayılan takım varmıdır.Hadi oluyor arkadaş kenardan izleme gerekirse bağır çağır oyuncuları yönlendir.Adamda saha kenarında hiç aksiyon yok.Yemin ederim ben olucam çıldırırım kenarıda.

Bakın sistem,oyun planı falan eyvallah ama bizdeki orta saha sorunu çok büyük.Torreira harici bir tane üst düzey demiyorum bak ortalama bir oyuncu bile yok.Bu nasıl bir kepazelikdir.
Oynayamazsın arkadaş hedefine göre orta sahan bu kadar yetersizse er yada geç patlarsın.
Ne zamandan beri orta sahada bariz eksiklikler bu kadar belliyken daha yeni 1 tane alabildiler çapsız sürüleri.

Yahu arkadaş barış haricinde oda net değil topla dripling topla kateden adam yok.Ne orta sahada ne kanatda.Kağnı gibi oyuncularla dolu kadro.Nasıl açacağız rakibi.
Top orta sahada kereme gelince bırak dönmeyi ha kaptırdı kaptıracak diye tedirginlik yaşıyoruz.
Mertens bağlantı çok iyi oluyor ama bu adam bile orta saha özellikli değil.
Adam bildiğin forvet.

Geçen sene yapılan transfer hataları, bu sene geçirilen rezalet transfer süreci ,okan hocanın göz göre göre yaptıpı hatalar bizi bu duruma getirdi.
Tabiki işler yoluna girebilir.Okan haca eksikleri görecek, basit hataları yapmayacak.
Transferde özellikle defansif yönü iyi birsol bek ve hızlı orta saha alınırsa işler rayına girer diye düşünüyorum.
Ama okan hoca inadından vazgeçermi bizim başımızdaki çapsızlar buralara doğru transferi yaparmı çok zor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam ne kadar it, çakal varsa sana ve bize musallat oldu bjk rezilliğinden sonra farkında mısın? Yok Büyükekşi gidince böyle olmuş, yok Okan karşısında ilk defa hoca görünce böyle olmuş falan fistan.

Ciğeri beş para etmez silik karakterler amenna ama bozuyor be Hocam.

Keşke bi kere şunu denesen hocam

5-3-2

————————Muslera————————

—-Sanchez-—Metehan—-Abdülkerim——

—Jelert———Kaan Ayhan——Barış Alper—

—————Torreira——G. Sara——————

——————M. Batshuaiyi————————

————————İcardi——————————

FM diliyle yazacak olursam

Sanchez: Pasör Stoper

Metehan: Sigorta

Abdülkerim: Pasör / Standard Stoper

Kaan Ayhan: Defansif Derin Oyun Kurucu

Jelert ve Barış Alper: İki yönlü çalışkan kanat

Torreira: Savaşçı Orta Saha

G. Sara: Hücuma dönük gezgin orta saha

M. Batshuayi: Çalışkan forvet oyuncusu

İcardi: Hedef santrafor

5-3-2

————————Muslera————————

————————İcardi——————————

Bu düzenden gol beklemen, Nelsson'u göbeğe koymaman kadar garip.

5-3-2

————————Muslera————————

————————İcardi——————————

çok fazla hücumcu olmuş bu 11

Oyuna hükmediyorsundur ama atamıyprsundur, ileride kilidi açamıyorsundur
O zaman anlarım çift forvet yapıp rakibin dengesini bozmaya çalışırsın
Ama sen top oynayamıyorsun, rakip dinlenmek için çekilmezse ortasahayı geçemiyorsun, çift forvet yapınca nasıl gelecek o top
Bunu göremeyen adamdan takım yönetmesini bekliyoruz

Bu da yetmiyor gibi tek ortasahaya düşürüp penaltı kırmızı 3 gol daha yedirdi takıma

Üstüne de çıkıp Zaha yüzünden oldu dedi ya
Bu işte bir iş var arkadaş

Bu düzenden gol beklemen, Nelsson'u göbeğe koymaman kadar garip.

Nelsson Hatay maçında cezalı ya renkdaş :D

Bu arada özünde karşı sahaya yığıldığında 3-4-3'e döndüğün bir sistem, rakibi karşılarken 5-4-1'e dönüyorsun. Aslında çoğu Avrupa'lı takımın oynamaya çalıştığı malum sistem..

Geriden oyunu kuracak Kaan, ileride Bats ve İcardi, gerisinde Sara ve kanatlarda Barış Alper ve Jelert bence maç başlangıcı için dengeli olur diye düşünüyorum.

Duruma göre elbette Ziyech vs monte edilebilir.

Üstün teknik taktim zekam ile yeni müthiş ötesi stratejilere devam edeceğim!!!...

@Mert S. Yüksel , yukarıdaki mesajlaşmadan ötürü soruyorum. Ben mevcut kadromuzun ister 3-5-2 de istersen 5-3-2 diyelim hepsi özünde aynı sayılır, bu dizilişe çok uygun olduğunu düşünüyorum. Sen buna göre bi diziliş yapsan kimi nasıl tercih ederdin?

@Mert S. Yüksel , yukarıdaki mesajlaşmadan ötürü soruyorum. Ben mevcut kadromuzun ister 3-5-2 de istersen 5-3-2 diyelim hepsi özünde aynı sayılır, bu dizilişe çok uygun olduğunu düşünüyorum. Sen buna göre bi diziliş yapsan kimi nasıl tercih ederdin?
Şu şekil;

Şu şekil;

3-4-3 formasyonu çok iyi duruyor. Belki sadece zorlu avrupa deplasmanlarında Ziyech yerine Kaan veya Kerem D. orta sahaya çekilip 3-5-2 veya 5-3-2 misali kalabalık tutulabilir. Barış İcardi ilerde kalır yine.

Arkadaşlar bırakalım hoca yeme işini. Uzun maratorda başarısız olursa o zaman konuşulur, bir maç ile hoca yenmez.

Panik halinde ne yapacağını şaşırdı ve fark yedik, hala anlamış değilim.

Hayatımda

5-3-2

————————Muslera————————

————————İcardi——————————

Gördüğüm en kötü 11 bu kadro ile gol atmak imkansız.

Valla oynatacak kadar beğenmiyor gibi duruyor

ya aslında değişik bir algı var şu an taraftarda

galiba sosyal medyanın etkisi

bir uydurma çıkıyor herkes onun peşinde doğruymuş gibi gidiyor

sanchez geöen sene sağlıklı olduğu sürece sürekli oynadı

sadece 5 maçta yedek kalmış onda da sakatlıktan sonra hoca bir süre daha başarılı olan nelsson ile devam etmek istedi dşye yorumlamak lazım ki şampiyonluk maçlarında tekrar dönmüş zaten

geçen yerli zorunluluğu olduğu için abdülkerim kafadan avantajlıydı zaten

bjk maçında da 2 gün önce gelmiş adam yerine önceki şampiyonlukta oynayan tandemi seçince sorun olduğu anlamına gelmez ki

sosyal medyadaki yönetim karşıtlığı galatasaray futbol takımı topyekün başarısız olsun da haklı çıkalım noktasına geldi

o yüzden bir olay bin yapılıyor

oysa hoca ve takımı yönetimden ayırmak lazım

bu oyuncular ve hoca da erden timur gitmesin isterdi ama sanki bunlar da dursun ve metinle beraber işin içindeymiş gibi öfkeyle saldırılıyor

hoca eleştirilmiyor artık direkt iş yargısız isnatsız idam edilmeye geçti

davinsonu kesinlikle beğendiğine eminim hatta adam asıl nelssona mesafeli ki 1 2 kez oyununa yönelik isim vermeden eleştiri getirmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt