Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.458
- 65.624
- 3.963
Valla zor soru ama 5. yıldız + son 16 için play off turu oynayalım derim.5. Yıldız mı
Şlde yarı final mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla zor soru ama 5. yıldız + son 16 için play off turu oynayalım derim.5. Yıldız mı
Şlde yarı final mi
Yeni formatta yari final CL tarihe gececek buyuk basari, sorunun cevabi belli.5. Yıldız mı
Şlde yarı final mi
5.yıldız her şeyden önemliYeni formatta yari final CL tarihe gececek buyuk basari, sorunun cevabi belli.
Bu sene olmazsa seneye de sampiyon oluruz.
Katilmiyorum.5.yıldız her şeyden önemli
Yarı final oynasan bile yarı final oynadık tabii bütçe katkısı tartışılmaz
Ama 5. yıldız psikolojik olarak bizi farklı seviyeye koyar ondan sonra olmasak da olur Avrupa’da iş yapalım deriz
#bence
bu yıldız fetişizmi nedir böyle yaw.Katilmiyorum.
DefolKatilmiyorum.
5. Yıldız mı
Şlde yarı final mi
Ya zaten ortalama 2 senede bir sampiyon oluyoruz, tamam 5 yildiz elbet guzel ama getirisi ne yani? Zaten Fener'e fark atmisik, elbet onlarda bir gun sampiyon olacaklar bu sene olmazsa belki bidaki sene olacaklar. CL'de yari final ihtimali %1 bile degil, varsayalim oyle bir ihtimal olustu tabi ki CL'de yari final. Gorende hep CL'de yarin finale kadar cikiyoruz zanneder, tarihimizde oyle bir CL performansi yok en fazla ceyrek final yapmisiz.bu yıldız fetişizmi nedir böyle yaw.
O da bulamamıştı pukimFatih hocam olsa şakkadanak bulmuştu köstebeği
O da bulamamıştı pukim
Her maç 10 saat önce kadromuzu açıklıyorlardıHocam köstebek avcısıdır fermuzum
hocanın da en çok şikayet ettiği konulardan biri değil miydi bu reis hem ilk11ler hem de transfer listesiFatih hocam olsa şakkadanak bulmuştu köstebeği