Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne istediğini açık bir şekilde belirleyip, o çizgide devam ettir isteklerini, her sene birilerini alıp göndermeyelim, sıktı artık çünkü.

Oynatmak istediğin oyuna oyuncular uymuyorsa da kendini evirmek zorundasın ha bunu kabul etmek istemiyorsan istediğin oyuncuların alınacağı yere gidebilirsin, 40 tane adam alınmış 2 senede, artık derdimiz transfer olmaktan çıkmalı. Avrupa’da başarıyı konuşmaya başlamalıyız.

Herkes sistem 4 3 3 4 5 1 vs diyor ama oyuncu profilleri degismedigi surece ne dizilis oynarsan oyna bizim sorunumuz yanlis oyuncu profili 2 senedir de bunun ceremesini cekiyoruz.Sacha boey varken kismen gorunmuyordu bazi sorunlar cunku boey kora kor oynayan rakibi isiran adamdi o da gidince takke tam dustu

Simdi davinsonun fark yarattigini soyluyoruz tabi yaratir cunku fiziksel olarak iyi ve mucadeleden geri durmayan bir oyuncu.Abdulkerim de mucadele yonunden iyi ama adam hantal yapisi oyle keza ilk geldigi zamana nazaran daha da hantallasti.

Orta saha da kora kor oynayan bir toreira var onunda boyu 1.60 falan

Bekler desen birini daha goremedik digeri calim yemekte cok maharetli savunması zayıf

Okan bey hala daha kanat aldirmanin pesindeyse diyecek bisey yok daha.Ya sen geride guclu bir hat olustur once sonra bak ileride ziyech yunus hatta yusuf demir ne top oynuyor otur izle

Bizim ofansimizi tasiyabilecek bir defans kurgumuz yok.

Kanat ve forvet oyunculari tabiki top kaybi yapacak bu isin dogasinda bu var sen rakipten o topu ne derece kolay alabiliyorsun onemli olan o.

Okanin kafasinda ki standart sablon ve oyuncu profilleri degismedigi surece bu takim sahada hep ayni arizalari verir durur.

Ufak ağrılar, hazır olmayan oyuncularla geçen çalkantılı transfer dönemi yetmiyor, bir de aşk iddiaları çıkıyor.

Pöf.

Hadise-Okan
İcardi-Wanda
Tor-Devrim

Magazinsaray.

Yakışır hocaya. Beline kuvvet. Bam bam bam.

antreman videosuna bakayım dedim
aman allahım ne göreyim
ortada sıçan
ayak tenisi
antremanı yapmışız

kendisinin de haksız olduğu onlarca konu var -her insan gibi-

ben sadece şuna vurgu yapmak istiyorum:

konunun kendisi ile hiç alakası olmadığı halde, fb teknik direktörü, bir cl play-off maçının basın toplantısında kendisine yürüdü.

o adam iki yılda 45 m euro alıyor bu arada.

o adam bugün cl'den elendi. takımına da bok gibi top oynatıyor. elendikten sonra da "zaten cl'yi alamazdık" gibi bir arguman söyledi.

aynı adamın takımı bundan 3 gün önce, kalesinde 15 yaşında, bildiğin 15 yaşında çocuk olan, transfer tahtası kapalı ve düşmenin en büyük adayı olan bir tkımı, iç saha açılış maçında 1-0 ZORLA yendi.

hal böyle olunca, ana akım medyanın paralı itleri tarafından, "mourinho'dan iyi oyun beklemeyin", "onu eleştirmeyeceğim" gibi inanılmaz cümleler duyduk.

düşünün, kendisine 45 m euro, kadrosuna 100 m euro bütçe ayrılan bir tdyi, "iyi oynatmazsa" eleştirmeyecekmişiz.

bütün bunlara rağmen ben kendisinin bu rekabete 4-0 geride başladığını düşünerek, kendisini desteklerim.

ancak tek bir nüans var ki, o da mevcut başkanımızı ve rezil yönetimini savunuyor. onu anlayamıyorum. sadece bu bile beni kendisinden soğutuyor.

Okan burak bende kredisi 20 mağlubiyettir. 13. Lüğü unutmayanlar okan burağı sırtında taşımalıdır. Eksikleri varmı hataları varmı evet var ama kensini geliştiren adam. Tek beklentim avrupada bu yıl başarı. Lig benim için önemsiz. Avrupa için adım sadece. Seviliyorsun hocam

Bekleri haricinde hepsi birbiriyle bu kadar uzun süredir beraber oynayan ve kazınma alışkanlığı edinmiş bir oyuncu grubunun sahada bu kadar organizasyondan uzak görüntüde olmasının sebebi nedir? Sezonu yeni açmış olmamız mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt