Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir ne top oynuyoruz anlamıyorum valla ya okan buruk hoca değil ya ben futbol uzmanı değilim

Futbolcular en basit şeyleri yapamıyor şaka gibi ya. büyük takım oyuncusu nereye pas atacağını, sahada nasıl konumlanacağını bilmez mi? Senaryo hep şöyle, ya gelen pas çok kötü, ya pas iyi, diğer oyuncu pas geleceğini beklemiyor. 2 senedir beraber oynayan takımda bunları görmek çok saçma..

Adam Zaha ile Ziyech i yiyip Kerem ile Yunus u monte ediyor. Yaptığı değişiklikler facia. Futbol bok gibi. Bu sene kabus gibi geçecek.

2 senedir ne top oynuyoruz anlamıyorum valla ya okan buruk hoca değil ya ben futbol uzmanı değilim

Futbolcular en basit şeyleri yapamıyor şaka gibi ya. büyük takım oyuncusu nereye pas atacağını, sahada nasıl konumlanacağını bilmez mi? Senaryo hep şöyle, ya gelen pas çok kötü, ya pas iyi, diğer oyuncu pas geleceğini beklemiyor. 2 senedir beraber oynayan takımda bunları görmek çok saçma..
100 maçın 77'sinin kazanarak hiçbir şey oynamadığımızı ispatladık usta.

Zayıf rakiplere karşı bile 5 kuruşluk top oynatmıyor, forumdan herhangi biri daha iyi futbol oynatır. Elimizdeki kadronun kur yüzünden düzgün transfer yapamayan anadolu takımlarına yenilmesinin imkanı yok zaten, zorlamanın alemi olduğunu düşünmüyorum bizi kaldıramıyor.

biz okan hocayı eleştirenler futbola göre eleştiriyoruz, sonuca bakanlara bi şey demiyorum ben futbolsever değil takımseverler herhalde onlar bilmiyorum, 250 milyonluk kadro ile anadolu takımına bi dünya pozisyon verip maç kazanınca hemen ''okan hoca len'' mi oluyor? 2 yıldır çoğu maç %90 kötü oynuyoruz arada 6-7 maç cidden iyi oynadık kabul ama genel olarak kötüyüz, nasıl kazanıyoruz 102 puan len diyenlere de vereyim cevabını okan hocanın benim beğendiğim yönü çok adamlar hücum ettirmesi, bunu defans olarak doğru yapmasa da(bunu eleştiriyorum), hücumda sayısal üstünlük sağlarsan bi de o oyuncular dünya yıldızı ise, doldur boşalt oynayarak bile kazanırsın maçları hem de anadolu takımlarının kadrosu da belliyken, avrupada alıyoruz boyumuzun ölçüsünü zaten

Emmi sen youngboys maçlarına yine martens 'le 4-2-3-1 başlayacaksan ayvayı yedik!

Geçen hafta ruh emici gibi dolanan Ziyeş'i kestiğin için tebrik ederim.

Zaha konusunda ise anca bu kadar batırırdın. Düzeltmeye çalıştıkça daha da batırıyorsun.

bu kadar doldur boşalt pragmatik oynuyosan o zaman kaleni iyi kapatacaksın. her maç gol yiyerek ne uzar ne kısalırsın

Hatayspor macinda sanssiz diyordum cünkü o macta farka gitmemiz gerekirken zar zor 2-1 yendik. Tamamen oyuncularimizin batirmasi.

Ama bu macta neredeyse tam tersi oldu. Bu macta sansliyiz diyebilirim. Konyaspor biraz becerikli olsa bu maci kesin kaybetmistik. Allah'tan Konya her atagin icine etti sacma sapan paslarla ve vuruslarla. Yat kalk dua et Okan hoca.

Hem oyunumuz berbat idi hem hocanin yönetimi berbat idi. Young Boys mac öncesi kötü prova oldu.

Arada deli kalite farki olan rakiplerini zar zor yenerek kendine pay çikarmaya devam.Asla düzeltme 3.sene hala 2 metreye pas hatasi yapiliyor.Musleraya uzun top attiriliyor.Havadan gelen her topu rakibe hediye ediliyor.Hücumda icardi sürekli stoperle cebelleştirilitor.18 e topcu aldirirsin sistemine uymayan oyuncu olur oynatamazsin.Son paslar yine kötü.Ona rağmen rakiplerin bitiriciliği kötü diye devam ediyorsun klupte,Deli gibi hücum yedik bu maç.Asla güven vermiyor.

Forvete yakın oynamalı. Önce bir hoca olmali
Valla adamın eski takımında yaptıkları ortada. Orada daha özgür oynuyordu, hoca ne düşünüp de aldırdı acaba sarayı. Şu işi yapması için daha ucuza adam bulurdun. Bu adamı ileri atmayacaksan niye aldın, 1 senede değerini tek hanelere indirirsin

hoca takım hala çok yumuşak bunu ancak transfer çözer. Tatlı sert oynayan kaşar bir topçu çözün şu takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt