Oyunu övsek keşke ama sonuca bakanlar taraftarlarımız var herhalde, oyun oyun oyun, bunu eleştiriyoruz sonuca göre övelim ha, 250 milyonluk kadro ile 50 tane pozisyon vererek anadolu takımlarını icardinin şapkadan tavşan çıkarmasıyla veya penaltı golü ile yenmemizi mi övelim? yoksa geriden ileri doldur boşalt oynamamızı mı? (dünki gibi)bu kadro hangi hocaya verildi,dünki oyundan memnun musunuz mesela? o zaman size mutluluklar sonuç futbolu mantığınızla, iyi oyun görmek istiyoruz hepsi bu, her ligin büyük takımı var dimi bakın dünya devi demiyorum, psv,ajax,porto,zagreb,kızılydız vb bizim seviyemize yakın diye örnek verdim, bunlar niye hazır ve genelde iyi oyunla eze eze yeniyor, okan hocayı savunanlar yabancı hoca olsa acaba yensek ama kötü oynasak yabancı hocayı savunur musunuz merak ettim.young boysa mesela şuan gelen geçen yeniyor, şimdi biz yenilirsek ne olcak? suni çim,sezon başı cart curt bahanesi olacak herhalde işviçre ligi de bizle aynı anda başladı ha onu da yazayım : ) ,yenen nasıl yeniyor, geçen sezon zalgrisin forveti 4 tane karşı karşıya kaçırdı bi dünya kontra yedik sonra o takım 1-2 hafta sonra biz zar zor eledikten sonra frencvaros takımı ile yaptı ve ferençvaros 2 maçta 7 tane atarak güle oynaya yendi, bu arada ferençvaros da sezon başıydı macar ligi aynı anda başlıyor bizle.berbat oyna sonra icardi atsın süper okan hocam neyini övelim ha güzelmiş : ) biz sonuç odaklı değiliz,iyi oynayarak kazanmak istiyoruz 10 kat üstün kadromuzla,adamlar ahmet mehmet ile oynuyor,biz icardilerle.