Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün sinirden gitsin falan dedim ama futbolcuların yaptığı hataları, umursamazlıklarını görünce kesinlikle kalmalı.

Önce sahada sarhoş, isteksiz, mücadele bile etmeyen yada kafasına göre takılanları göndermemiz lazım
Kendisinin görevi zaten takım içerisinde uyumu, isteği de sağlamak.

UCL;

Torreira Kaan
Barış Sara Kerem
İcardi

LİG;

Torreira Sara
Barış Ziyech/Mertens Kerem
İcardi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam serbest dususe gectin. Umarim yerde dususunu yumusatacak bir platform vardir yoksa sonu hic iyi degil.

Sorulması gereken soru şu, Okan Hoca bizlerin gördüğü bariz yanlışları, geçiş yememiz,ortasahayi boş bırakmak,oyun okuma zayıflığı gibi şeyleri sizce yanlış olarak görüyor mu ?

Muhakkak görüyor, hatta bizim gördüğümüzden daha fazlasını görüyordur bundan şüphem yok. Mesela dünkü maça gidip hiç bir hoca 4-3-3 başlamazdı. Elindeki uyum yakalamaya çalışan oyuncularla daha önce denediği diziliş ile çıkardı.4-3-3 de Mertensi kesip orta sahaya Berkan ya da Kerem Demirbay yazılabilirdi ama hoca hazırlık maçlarında bile oynatmadı bu şekilde o yüzden takım savunmasını yukarı çekebilmemiz için tek çare Sara'yı 10'a çekip oraya o bölgenin oyuncusunu almak.

Kerem-Barış çok top kaybı yapıyor ama dinamik oyuncular sürekli pozisyonların içinde varlar. Zaha,Ziyech fizik olarak yetersiz kalıyorlar.Ziyech oynattığında orta sahanın hem top kaybını aşağı çekecek oyunculardan oluşması lazım hem savunması iyi oyunculardan. İkisi bir arada elimizdeki tek oyuncu Thor biraz da Kaan Ayhan. Sara-Kerem Demirbay top kaybını az yapan topun değerini bilen oyuncular ama savunması zayıf. O yüzden 4-2-3-1 dizilişindeki 2li orta saha bizim için çok önemli bunu sürekli söylüyorum oraya iyi bir 6-8 karışımı oyuncu almamız şart. Ha alabiliyorsak Zalazar'ı alalım isterdim. Hem top kullanma becerisi var hem de savunmadan kaçan bir oyuncu değil.

Oyunculara(Sergio hariç) tek laf etmem bundan sonra. Bireysel olarak hepsi iyi performans gösterdikleri oldu.
Takım olarak hiç bir şey yapamıyoruz ne hücumda ne de savunmada.
Sorun sende ve ekibinde hoca, düzeltirsen ala ama cl den elenirsen kapı da orada.
Bugün senin sünnet olduğun gündür

Ha şöyle ya

Olacakları yazayım.

YB bizi eleyecek. 6. hafta hahuyla kavga dövüş FB bize çakacak, Okan hoca da tatile çıkacak.

Zaten bu senaryoda çıkmalı. ŞL ye bu kadro ile katılamayacak olmak anormal bir başarısızlık olacaktır.

Muhakkak görüyor, hatta bizim gördüğümüzden daha fazlasını görüyordur bundan şüphem yok. Mesela dünkü maça gidip hiç bir hoca 4-3-3 başlamazdı. Elindeki uyum yakalamaya çalışan oyuncularla daha önce denediği diziliş ile çıkardı.4-3-3 de Mertensi kesip orta sahaya Berkan ya da Kerem Demirbay yazılabilirdi ama hoca hazırlık maçlarında bile oynatmadı bu şekilde o yüzden takım savunmasını yukarı çekebilmemiz için tek çare Sara'yı 10'a çekip oraya o bölgenin oyuncusunu almak.

Kerem-Barış çok top kaybı yapıyor ama dinamik oyuncular sürekli pozisyonların içinde varlar. Zaha,Ziyech fizik olarak yetersiz kalıyorlar.Ziyech oynattığında orta sahanın hem top kaybını aşağı çekecek oyunculardan oluşması lazım hem savunması iyi oyunculardan. İkisi bir arada elimizdeki tek oyuncu Thor biraz da Kaan Ayhan. Sara-Kerem Demirbay top kaybını az yapan topun değerini bilen oyuncular ama savunması zayıf. O yüzden 4-2-3-1 dizilişindeki 2li orta saha bizim için çok önemli bunu sürekli söylüyorum oraya iyi bir 6-8 karışımı oyuncu almamız şart. Ha alabiliyorsak Zalazar'ı alalım isterdim. Hem top kullanma becerisi var hem de savunmadan kaçan bir oyuncu değil.
Maalesef katılmıyorum önceden bende hoca hatalarını görüyor ve düzeltiyor düzeltme çabası var diyordum burayada epeyce yazıyordum lakin artık emin oldum hatalarını görmüyor çünkü bizlerin eleştirdiği şeyleri hoca hata olarak görmüyor ben böyle düşünüyorum çünkü hata yanlış olarak düşünse mutlaka değiştirmek için çaba olur işte o.yuzden diyorum hocanın ekibine hocalar lazimdi hocayı eleştirecek yön gösterecek hatta bu tarz yönetici bile olur ,hocayı sevmeme desteklememe rağmen yaptığı yanlisllsr artık 1 değil 2 değil, birseyler yapsa değişim adına umutlabalim ama hicbirsey yapmıyor.ne hedefliyor nasıl düşüncesi var çözemiyorum, 60 yaşındaki hedefsiz mou gibi her maç takımını çorba ediyor ,çok üzücü cok

Önümüzdeki maçta gol yemedigimiz bir senaryoyu düşünen var mı? Hatta artiriyorum 2 gol yeriz minimum

Önümüzdeki maçta gol yemedigimiz bir senaryoyu düşünen var mı? Hatta artiriyorum 2 gol yeriz minimum
evinde 7 net pozisyon bulan adamlar, istanbulda hiç mi bulamaz,hem de gol atmak zorunda olan biziz,baya açık bekler ilerde oynarız muhtemelen, öndeki siyahilerle ilk 15dk bile gol bulabilirler

Artik acaba takim o kadar yüksek savunma yapmayip, birbirine daha mi yakin oynasa? Oynattigi taktik cogu macta kicimizda patliyor gibi. Gelen giden biz topu kaybettigimiz an acayip kolay ve bol bol gol sansi buluyor. Burda suc tek oyuncularda olamaz. Ve suc onlardaysa, onlara daha uygun bir futbol oynatmaya calismali bir antrenör.

Hoca sanki böyle cocuk oyununda cocuklarin baslangicta yaptigi gibi, ücken yere dörtken formu sokmaya calisan biri gibi davraniyor. Birseyi kac kere daha denedikten sonra salmayi düsünecek? Stoperlerin agir, beklerinin savunma gücü o kadar iyi degil. O zaman bu adamlari niye o kadar önde, ve non stop bekleri o kadar ofansif oynatiyorsun?
Holz-Geometrische-Formen-Montessori-Puzzle-Sortieren-Mathematik-Ziegel-Vorschule-Lernen-Lernspiel-Baby-Kleinkind-Spielzeug-f-r.jpg

Terim fanboyları ıslak rüyalarını da alıp konudan yol alsınlar.

Buradan Terim’e iş çıkmaz, geçsin milli takımın başına

Buna katılıyorum. Fatih Terim misyonunu td olarak doldurdu. Başkanlık yapar yapmaz bilemem ama artık td olarak değil başka pozisyonlar için görev almalı. Aynı Ergin Ataman gibi.

Ama bu demek değil ki Okan'a sabretmek zorundayız. Kimsenin sonsuza kadar kredisi yoktur. Allah korusun cl'den oldu da elenirsek kulübe vereceği maddi ve manevi zararın büyüklüğü çok olur. O durumda zaten istifa etmesi gerekir.

Ama cl elenmesekte gidişat hiç iyi değil. Artık hem kendisi hem de takımı toparlamalı. Bu şekilde giderse ikinci yarıyı zor görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt