Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zorlu deplasmanlarda ve zor rakiplere karşı 3 lü ortasaha veya kaan-torreira çıkması gerektiğini hala anlamadı.

Bu arada yb rezil bir takım. Henüz ligte galibiyeti yok ve sondan birinci. Bu sene liglerinde top oynamıyorlar bile.

Hani iyi bir takım ile oynasak tamam diyeceğim. Bu kadar kolay ve rezil bir rakibe yenilmekte adama koyuyor.

beşiktaş ve young boys maçlarından gerekli dersi çıkarır umarım. benzer oyun sistemi oynayan takımdan az daha kaliteli olanı maçı 5'e götürdü, daha fizikli olanı galibiyeti hakem gadliyle kurtarabildi. aradaki en bariz değişiklik bi sara'nın varlığı, daha önemlisi muslerasız 2. yarı. pas oyunu oynayacaksan kalecinde ilk baskıda bam güm vurmayacak, 6-7 adam senin yarı sahanda basıp da o topa uzun vuracaksa da bi zahmet santraforunun göğsüne indirecek o topu. muslera'yı psikolojiyle mi kazanacak yoksa antrenmanla mı ayakları yükseltecek bilmiyorum ama ağacılıktan çıkıp doğru yerlere neşteri vurması şart artık. yoksa terim'i belhanda, arda ısrarının yemesi gibi okan hocayı da muslera'ya müsamahası bitirecek.
Hiçbir ders çıkarmaz. Boy ortalaması uzun takıma karşı 100 uzun top yaptırıp göremeyen adamda bilgi eksikliği vardır. Yetersizlik vardır. Bunu takımın başında tutanda da vizyonsuzluk vardır.

Bu arada yb rezil bir takım. Henüz ligte galibiyeti yok ve sondan birinci. Bu sene liglerinde top oynamıyorlar bile.

Hani iyi bir takım ile oynasak tamam diyeceğim. Bu kadar kolay ve rezil bir rakibe yenilmekte adama koyuyor.
istediği kadar formsuz olsun avrupa maçı deplasmanda herzaman zordur, özellikle fizikli takımlara karşı. Ona göre daha güçlü bir ortasaha ile çıkmalıydı maça okan hoca. Adamlar zaten ligde her sene şampiyon oluyor orayı sallamamaları normal, şl ye hayvan gibi asılacakları belliydi zaten

istediği kadar formsuz olsun avrupa maçı deplasmanda herzaman zordur, özellikle fizikli takımlara karşı. Ona göre daha güçlü bir ortasaha ile çıkmalıydı maça okan hoca. Adamlar zaten ligde her sene şampiyon oluyor orayı sallamamaları normal, şl ye gayvan gibi asılacakları belliydi zaten

Antreman farkı bence, ben bizim takımların sert antrenman yaptığına inanmıyorum, yabancı takımların oyuncularının koşusu bile farklı, köhn ilk geldiği zaman hız olarak uçuyordu, adam patlama gücünü kaybetti yav

Antreman farkı bence, ben bizim takımların sert antrenman yaptığına inanmıyorum, yabancı takımların oyuncularının koşusu bile farklı, köhn ilk geldiği zaman hız olarak uçuyordu, adam patlama gücünü kaybetti yav
Hem o hem kadro mühendisliği farkı. Önliberosu torreira olan bir takım sağ beke jelert almaz. Bukadar önde oynayan bir takım beke savunma yapmayı bilmeyen köhn almaz. Boey tek başına buldozer gibi rakipleri eziyordu ikili mücadelelerde, kontralarda. Boey gitti okan bey savunma yapmayın bilmeyen köhn ve kısa boylu cılız jelert alıyor. Bu işin neresinde akıl ve mühendislik var. Artık her maçta rakip topu şişirip kafayla indirip rahatça pozisyona giriyor

Bayern maçlarında geçen sene denenmiş, skor olarak olmasa da oyun olarak başarılı olmuş bir taktiğin var. Hazır lig maçın da ertelenmiş. Bu takımın dün hayvan gibi saldırması lazımdı hocam.
Oyun olarak geçen senenin 2. yarısı itibariyle gerileme var maalesef. Üzerindeki ölü toprağını at ve asıl kimliğine dön lütfen. SENCİYİZ GERÇEK İMPARATOR.

Forumdan okumuştum fakat görüntülü izlememiştim maç sonu açıklamasını. Şimdi baktım, o kendine güveni gitmiş, sesi titreyen bir hoca gördüm. Hiç iyi izlenim vermiyor gidişat.

Yine kendisini kanıtlamak zorunda ve bu defa takımın her daim yanında olup kendisini hiç yalnız bırakmayan Erden Timur da yok artık. Onu geçtim yanında takımı ve kendisini yalnız bırakmayacak yönetici bile yok. Dün Metin Öztürk'ü gördüm tribünde, maç sonu kimseyle konuşmadan uzamıştır eminim.

Buna katılıyorum. Fatih Terim misyonunu td olarak doldurdu. Başkanlık yapar yapmaz bilemem ama artık td olarak değil başka pozisyonlar için görev almalı. Aynı Ergin Ataman gibi.

Ama bu demek değil ki Okan'a sabretmek zorundayız. Kimsenin sonsuza kadar kredisi yoktur. Allah korusun cl'den oldu da elenirsek kulübe vereceği maddi ve manevi zararın büyüklüğü çok olur. O durumda zaten istifa etmesi gerekir.

Ama cl elenmesekte gidişat hiç iyi değil. Artık hem kendisi hem de takımı toparlamalı. Bu şekilde giderse ikinci yarıyı zor görür.
Bu sezon sonuna kadar sabretmeliyiz. Elensek bile gelen kişiyle daha iyi olmayacaktır. Dolayısıyla 2 sezondur şampiyon olan hoca ile en kötü sezon sonunu görmek zorundayız. He başarısızlık durumunda o zaman yollar ayrılır

Hoca bazen sapıtıyor fantezi yapıyor. Ayrıca gönderilsin gitsin demek biraz bana tuhaf geldi 2 senedir gayet başarılı olduğunu düşünüyorum ve 2 senelik başarıyı şu şekil silip atamayız yanlış bir hareket olur.
En muhtemel senaryo: Yerine getireceğin adam şapkadan tavşan sincap çıkaracak halide yok. Ülkeye alışacak, takıma alışacak, takım kültürüne alışacak, kendi kadrosunu isteyecek, şu bu derken sezonu tamamlayıp üstüne onun için arada dönemde transfer yapılıp sezon sonu saçma sapan paralar harcanmış şekilde tazminat ile kovacağız, %99 oluşacak senaryomuz bu.

dipnot: Kendi iç işlerimizde yaşanan kaoslar, başarılı bir oyuncu ya da teknik adamı hemen kovmak vs bunlar emin olun diğer ülkelerde bir şekilde duyuluyor, duyulmasa bile ilgilendiğin adam araştırıp öğreniyor, senin hakkında o da bilgi topluyor, böyle yaptıkça "iyi" diye nitelendirebileceğimiz oyuncu ve antrenörler seni tercih etmemeye başlar, ya çok büyük paralar veririsn getirirsin ya da "iyi birine benziyor tuttum getirdim" dersin.

Terim’in en önemli özelliği kırılma maçlarını kazanmak olmuştur, hepsini kazanmış mıdır tabii hayır ama çoğu final maçını almıştır. Alamadıkları da hep kıl payı gitmiştir.

Kendisi eğer bir üst eşiğe geçmek istiyorsa ilk adım salı günkü maç olacak, o gün kendi sistemini değil rakibi istediği skorla yeneceği sistemi uygulamak zorunda, rakibe göre, defansif sorunları öne çıkarmayacak şekilde oynamak zorunda.

Umarım aynı hataları yapıp farklı sonuçlar beklemez.

Çok eksiği olduğunu düşünsem de salı günü için güvenmek istiyorum kendisine.

Forumdan okumuştum fakat görüntülü izlememiştim maç sonu açıklamasını. Şimdi baktım, o kendine güveni gitmiş, sesi titreyen bir hoca gördüm. Hiç iyi izlenim vermiyor gidişat.

Yine kendisini kanıtlamak zorunda ve bu defa takımın her daim yanında olup kendisini hiç yalnız bırakmayan Erden Timur da yok artık. Onu geçtim yanında takımı ve kendisini yalnız bırakmayacak yönetici bile yok. Dün Metin Öztürk'ü gördüm tribünde, maç sonu kimseyle konuşmadan uzamıştır eminim.
Hepsi yanındalar hiç merak etme

Dün tribünde de beraberlerdi

3m euro verdiler onlar okanla olmasalar bile okan onlarla olur

Hatta o kadar olur ki transfer lazım diyen taraftara yönetimi korumak için kendini siper edecek kadar olur

olası bir başarısız gidişatta dursun hamza gibi okanı da yer lakin çözüm olmayacak çünkü 1 numaralı sorun yönetim. tekrar 2015-2017 dönemini yaşamak istemiyorsa taraftar dikkatli olmalı bu kez. bu yönetimle gs bir yere varamaz

2 sezondur göze hoş gelen bir oyun oynamıyoruz zaten, futbolda yorumlar sonuç odaklı olur biz de lig maçlarında gerekli sonucu fazlasıyla aldığımız için çok eleştiri yapılmadı hocaya

benim düşüncem ise göze hoş gelmese de 2 sezondur sağlam bir oyun oynadığımız, üretemediğimiz maçları bile istediğimiz noktada gayet iyi tutuyorduk ve kaliteli ayaklar işi bitiriyordu

fakat bu sezona hakikaten felaket başladık ne savunmada ne hücumda hiç oturaklı bi yapı yok ortada, geçen sezonun sonunda bunun sinyallerini vermiştik şu an kriz geldi çattı hoca turu geçemezse koltuğu sallanmaya başlar, bu oyun krizinden bir şekilde çıkması lazım yoksa kredi falan kalmaz ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt