Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al şu takımı bir hamama kaplıcaya falan götür yıkansın paklansınlar

Üstümüzde ki bu cünüplüğü atmazsak seni taca atacaklar sevgili hocam

Ama derbileri kazanıyor argumanları vardı okancıların

o da bitti

övülecek hiçbirşeyi kalmadı
yavaş yavaş tükendi!

eleştirdik kötü olduk halbuki onun ve gsnin iyiliği içindi!

cesur olmadı tembelleşdi
aklı işinde değil bu çok belli
bi xabi alonsoya bakıyorum adamın heyecanı isteği açlığı konuşmalarının heryerinde belli oluyor onu hissettiriyor

birde okana! ne heyecan ne hırs ne istek!
laylaylom basın açıklamaları
tatiller
disiplinsizlik
bahaneler
kötü olan herşey var

ama uyardık ! kötü olan biz olduk!

Bu takim icin 2 senedir okan hoca ile sampiyon olamaz diyenlerin daha agustos ayinda alinan kötü sonuclardan sonra bakin hakli ciktik demeleri de komik

Tam 2 senedir yani 74 mac oynanmis israrla sampiyon olamaz dediler,bir kez olsun yanildik diyemeyenler 2 mac kaybedince hakli cikmislar

Herhangi bir insanin basarisini yok saymaya calisanlar sosyal medya bok cukurunun akimina kapilmislar ve insanliktan cikmislar

saha içi eleştirilerinin çoğuna katılıyorum ama sürekli hoca yiyelim kafasında asla olmadım

her zaman avrupa ile kendimizi kıyaslıyoruz, neden onlar gib değiliz diyoruz ama orada bizim ülke kadar hoca yeme olmuyor

arteta 5 senedir çalışıyor, bu 6.sezonu tek şampiyonluk yok ama tam destek var

ten hag 3.sezonunda taraftar, medya büyük tepki gösterdi doğru yönetim de devam etmek istemedi ama fa cup alınca devam ettiler

klopp 9 senede 1 şampiyonluk kazandı efsane hoca olarak anılıyor

inzaghi ilk 2 sezon şampiyon olamadı devam ettiler 3.sezonunda şampiyon oldu.

daha çok örnek verilebilir. Okan Buruk'un elbette ciddi hataları var ama 2 sene şampiyon olmuş bir hocanın 3.sezonun daha başında böyle acımasızca yerin dibine sokulmasını doğru bulmuyorum
Hocam Süper Lig'de 200m euro luk takım kendi basınada şampiyon olur. İngiltere'de şampiyon olursan efsane olursun tabiki de. Anladım demek istediğin şeyi lütfen yanlış anlama ama elma armut karışmıs biraz. Senin hesap tam olarak öyle değil işte. Lig farkı kıyaslanamaz. Klopp İnzaghi Arteta filan dediğin adamlar takımına çatır çatır top oynatıyo. Zaten onlara azcık yakın bir oyun oynasak ligde heralde beraberlik dahi almadan tüm maçları kazanırdık. Saydığın takımların taraftarları bizimki gibi çöp oyun görse inan o TD duramaz orda. Örneği Bayern mesela. Şampiyon yapan hoca iyi oynatamıyo diye gönderdiler.. Onlarda td yer ama kriterlerimiz farklı.
Biz bazen geç kalıyoruz sıçıp sıvamadan göndermiyoruz. Bazende hatalı gönderiyoruz. Bizim olay bambaşka

Son düzenleme:
Bu takim icin 2 senedir okan hoca ile sampiyon olamaz diyenlerin daha agustos ayinda alinan kötü sonuclardan sonra bakin hakli ciktik demeleri de komik

Tam 2 senedir yani 74 mac oynanmis israrla sampiyon olamaz dediler,bir kez olsun yanildik diyemeyenler 2 mac kaybedince hakli cikmislar

Herhangi bir insanin basarisini yok saymaya calisanlar sosyal medya bok cukurunun akimina kapilmislar ve insanliktan cikmislar

herhangi bi td şampiyon yapabilir icardili kadroyu heis

gerçekte ne durumda olduğumuz awrupa takımlarına karşı belli oluyor. awrupada hangi başarıyı elde edicez okan burukla sorusuna verebildiğiniz bi cevap var mı. awrupa ligini kazanabilir mi buruk
bence kazanamaz

biz cl'de en az çeyrek final görmek istemiyor muyuz
çaykur rizeye karşı sen de hocalık yaparsın, herkes de yapar
ki o maçlarda bile leş gibi oynuyoruz artık

her sezonun ortası 2 aylık yükselen bi form geri kalan her maç ızdırap oldu. sistem yok çünkü oyun anlamında, sonuç olarak awrupalı her takım tokmağı wurup gidiyor

şu anki oyuncuların oynayabilecekleri max oyunun bu olduğuna inanıorsan ona bişey diyemem tabii

Bazen yükselişler için ciddi çöküşler gerekir. Ciddi tokatlar yemek elzemdir.

Okan Buruk'un TD'lik kariyerine baktığınız zaman durum böyle değil. Aksine, sanki FM kariyeri başlatmış gibiydi. Akhisar'la kupa kazan, sonra Başakşehir'le şampiyon ol, ardından Galatasaray ile 2 sene üst üste rekor kırarak şampiyon ol, bu esnada da ciddi iyi transferler yapılsın.

Gel gelelim mevcut sezon itibariyle Okan Buruk adeta TD'lik sınavı vereceği yıla girmiş bulunuyor. Önce 5-0 yenil, ardından ŞL'den elenme tehlikesi geçir, takım dağınık bi vaziyette. Sabahtan akşama her yerde takım ve TD eleştiri yağmuruna tutuluyor.

Chelsea maçında kırmızı yemiştik durumlar farklıydı ancak o maçta 5-0 yenilmek zamanında hem oyunculara hem Fatih Terim'e ciddi bir tokat etkisi yaratmıştı. Zaten o maçtan sonra da bir daha asla öyle oynamadı Galatasaray. Sonrasında ne oldu hepimiz biliyoruz.

Okan hocamız bu durumun üstesinden gelmeyi başarırsa, mutlu oluruz, hataları gördüğünü anlarız, düzelttiğini veya düzeltmeye başladığını görürüz, sonrası için daha umutlu oluruz. Çünkü Okan Buruk bu kulübün efsanesidir, Galatasaray'ı bugünkü konumuna gelmesini sağlayan oyunculardan, isimlerden birisidir ve üstelik oldukça önemli bir yeri vardır.

Umarız toparlar.

Ama derbileri kazanıyor argumanları vardı okancıların

o da bitti

övülecek hiçbirşeyi kalmadı
yavaş yavaş tükendi!

eleştirdik kötü olduk halbuki onun ve gsnin iyiliği içindi!

cesur olmadı tembelleşdi
aklı işinde değil bu çok belli
bi xabi alonsoya bakıyorum adamın heyecanı isteği açlığı konuşmalarının heryerinde belli oluyor onu hissettiriyor

birde okana! ne heyecan ne hırs ne istek!
laylaylom basın açıklamaları
tatiller
disiplinsizlik
bahaneler
kötü olan herşey var

ama uyardık ! kötü olan biz olduk!
Okan Buruk yine şp olacak usta.

Sevgili hocamızın inatla sürdürdüğü birtakım taktik ve oyuncu tercihi hatalarına son verip durumu toparlamak için çok az süresi kaldı. Aksi halde sezonu tamamlaması ihtimali giderek azalıyor.

Geçen sezon başından itibaren kafamda oluşturduğu bazı tereddütler, zaman içinde artarak devam etti maalesef.

Aklıma ister istemez şampiyonluk ertesi sezonki BŞ performansı geliyor. UCL de de çok iyi maçlar çıkaran o kadronun düşme tehlikesi yaşamaması gerekirdi. Taraftar baskısı yok, taraftar yok zaten; desteğini epeyce sürdüren Göksel de baktı ki düşecekler göndermek zorunda kaldı.

Acaba diyorum; işler kötüye giderken bazı saplantılarından kurtulamayıp başka planları devreye sokmak konusunda bir sıkıntısı olabilir mi?

O sezon BŞ yarış dışı kaldığı için pek takip etmedim herhalde ki aklımda yer etmemiş. Bildiğim bir şey yok, başka sebepleri de olabilir yani.

Sevgili hocamızın inatla sürdürdüğü birtakım taktik ve oyuncu tercihi hatalarına son verip durumu toparlamak için çok az süresi kaldı. Aksi halde sezonu tamamlaması ihtimali giderek azalıyor.

Geçen sezon başından itibaren kafamda oluşturduğu bazı tereddütler, zaman içinde artarak devam etti maalesef.

Aklıma ister istemez şampiyonluk ertesi sezonki BŞ performansı geliyor. UCL de de çok iyi maçlar çıkaran o kadronun düşme tehlikesi yaşamaması gerekirdi. Taraftar baskısı yok, taraftar yok zaten; desteğini epeyce sürdüren Göksel de baktı ki düşecekler göndermek zorunda kaldı.

Acaba diyorum; işler kötüye giderken bazı saplantılarından kurtulamayıp başka planları devreye sokmak konusunda bir sıkıntısı olabilir mi?

O sezon BŞ yarış dışı kaldığı için pek takip etmedim herhalde ki aklımda yer etmemiş. Bildiğim bir şey yok, başka sebepleri de olabilir yani.
Young Boys maçında turu atlasak dahi oyun, taktik anlamında hala aynı tas aynı hamam olursa kimse kusura bakmasın ama gözünün yaşına bakılmamalı.
Hocayı severim ama bu gidişle olmaz.
Ligde yine şampiyon olunabilir ama ben Avrupa'da başarı görmek istiyorum ve Okan hoca bu konuda hiç ümit vermiyor maalesef.

Young Boys maçında turu atlasak dahi oyun, taktik anlamında hala aynı tas aynı hamam olursa kimse kusura bakmasın ama gözünün yaşına bakılmamalı.
Hocayı severim ama bu gidişle olmaz.
Ligde yine şampiyon olunabilir ama ben Avrupa'da başarı görmek istiyorum ve Okan hoca bu konuda hiç ümit vermiyor maalesef.
Böyle 60-70 metre takım boyu standart hale gelmişken hücum pres yapmaya, biraz karşı presi görünce ayaksız kalecisiyle sürekli uzun topla çıkmaya filan devam ederse ne şampiyonluğu?! Çok erkenden kopar o iş...

Okan hocanın yapması gereken sadece 2 şey var; başka bir şey yok.

1- Geriden oyun kurulumu üzerine çalışılacak. Büyük takımlar nasıl kendilerine yapılan presten çıkıyorsa biz de çıkacağız.

2- iki bekten 1 tanesi her daim sigorta olarak geride kalacak, iki tane beki eğer illa hücuma gönderecem diyorsa orta saha 3’lenecek. 3 tane 6-8 profilli oyuncun olacak orta sahada. Misal Kaan-Torreira-Sara

Savunmayı bu kadar boşlamak, oyun kurulumunu bu kadar önemsememek olacak iş değil. Ki geride takoz Recep yok abicim, düzgün yerleşme ve dizilimle bizimkiler de rahat oyun kurar

Böyle 60-70 metre takım boyu standart hale gelmişken hücum pres yapmaya, biraz karşı presi görünce ayaksız kalecisiyle sürekli uzun topla çıkmaya filan devam ederse ne şampiyonluğu?! Çok erkenden kopar o iş...

ligden kopmayız ne olursa olsun

mevcut ligin galatasaray fener gibş takımları kolay kolay koparma ihtimali yok

takımlar çok zayıf

herhangi bi td şampiyon yapabilir icardili kadroyu heis

gerçekte ne durumda olduğumuz awrupa takımlarına karşı belli oluyor. awrupada hangi başarıyı elde edicez okan burukla sorusuna verebildiğiniz bi cevap var mı. awrupa ligini kazanabilir mi buruk
bence kazanamaz

biz cl'de en az çeyrek final görmek istemiyor muyuz
çaykur rizeye karşı sen de hocalık yaparsın, herkes de yapar
ki o maçlarda bile leş gibi oynuyoruz artık

her sezonun ortası 2 aylık yükselen bi form geri kalan her maç ızdırap oldu. sistem yok çünkü oyun anlamında, sonuç olarak awrupalı her takım tokmağı wurup gidiyor

şu anki oyuncuların oynayabilecekleri max oyunun bu olduğuna inanıorsan ona bişey diyemem tabii

Avrupa hedefi tabiki olmali

Gectigimiz sezon grubun son macina kadar üst tura yükselme sansimiz vardi son macta kaybettik,hatta biraz sansli olsaydik ve bayern evinde kopenhag’i yenmis olsaydi en azindan kopenhag deplasmaninda beraberlik sansimiz olurdu gruptan cikmak icin cünkü kopenhag deplasmaninda kalite veya fiziksel yeterlilik yetmez senelerdir city dortmund manchester sevilla gibi takimlar cikamadilar ayni deplasmandan

Avrupa ligi ise tamamen yönetimin rezilligi

Niye dersen devre arasi angelino ve boey takimdan ayrildilar yerlerine oyuncu gelmedi

Orta saha da kullandigimiz kaan’i da sag beke cekmek zorunda kaldik yani mevkisel olarak 3 oyuncu eksildi

Üstüne birde nelsson kirmizi kart cezalisi oldu

Kafa kafaya giden macta bir kez daha 10 kisi kaldik ve elendik

Anlatmak istedigim hoca sadece lig odakli degil avrupa da basari istedigini gecen sezon defalarca gösterdi

O seviye de son maca kadar gruptan cikmak icin mücadele ettik seneler sonra

Kadro kalitesi olarak mevcut kadro’ya yakin oldugumuz dönem falcaolu feghouli’li seri’li lemina’li nagatomo’lu mariano’lu kadroydu ve 2 puan ile sonuncu olduk brugge’nin oldugu grupta

Bu seviyelerde basari icin devamlilik önemli,bunun icin de devamli avrupa da olmak gerekiyor ama biz aralikli gidiyoruz avrupa’ya

ligden kopmayız ne olursa olsun

mevcut ligin galatasaray fener gibş takımları kolay kolay koparma ihtimali yok

takımlar çok zayıf
Bizim Hatay ve Konya, FB nin ADS ve Göztepe maçları o görüntüyü vermedi. Bu 4 takımın da kümede kalma mücadelesi vermesi garanti gibi bir şey.

''Böyle devam ederse'' dedim. Oynanan 4 resmi maçtaki futbol seni ürkütmedi mi?

Bizim Hatay ve Konya, FB nin ADS ve Göztepe maçları o görüntüyü vermedi. Bu 4 takımın da kümede kalma mücadelesi vermesi garanti gibi bir şey.

''Böyle devam ederse'' dedim. Oynanan 4 resmi maçtaki futbol seni ürkütmedi mi?
ürkütücü ama ligden koparmaz

80 puan alır bu takım bu oyunla bile

icerde saha dışı sacmaliklar olursa o ayri

icerde saha dışı sacmaliklar olursa o ayri
var olduğu bariz ama

yani her seferinde düşününce hayretlere düşüyorum. ek kontenjanla koltuklara adam koydular sportifte - takım içi ayrı - kaptanlık muhabbeti ayrı - yönetim tersinde açıklama basan keremi ayrı - zaha ile hoca arasında var mı yok mu denen gerginlik ayrı ... icardi'nin bezmişliği var biraz gitgide.

okan hoca bu kısımları yönetemiyor - zaten bugüne kadar ihtiyacı yoktu erden timur herkesi mutlu tutuyordu çünkü.

bizdekiler maça idip yuvarlark konuşmalar yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt