Şu aralar zaten olmayan forma adaleti iyice yerlere çakılmış olan hocadır. Bunu sorgulayıp, takkesini önüne katıp düşüneceğine “beni sorgulayamazlar triplerine dalmış gibi görünüyor.
Geçen yıldan beri bu konuda yaptığı hatalar florya’dan ramspark’a yol olur ama hala aynı tas aynı hamam devam etmektedir. Yusuf’a şans vermemesi ama CL kadrosuna yazmak yerine de “Sıkışırsam oyuna atarım” düşüncesiyle yana yakıla göndermeye çalıştığı Zaha’yı kadroya yazması bunun en büyük örneğidir.
Geçen yılda ligde neredeyse her maç şans verdiği Kerem Demirbay’a sadece 2 CL maçında süre verirken Sergio’ya 6 maçın 5’inde şans vermesi de bu sebepledir. Ayrıca Angelino’nun Kasım ve Aralık ayında forma giydiği tek maçlar CL maçlarıdır. Hani maç formu, kondisyon vs’ye girmiyorum bile 2 ayda 2 maç yapmış bir sol bek ile başarı sağlayabileceğini düşünüp Kopenhag maçına Angelino ile çıktığı gün bende şüphe getirmez bir gerçeği oturtmuştu.
Adam resmen FM gibi oynuyor. Futbolcu düşüncesi, duygusu, hisleri, form durumu, fizik durumj umrunda bile değil. Ben kötü diye göndereceğimi yedi düvele duyurduğum adamı 11’e koyunca ondan performans alır mıyım düşüncesi yok. Ligde sana güveniyorum diye formayı verdiğim adama CL maçında güvenmiyorum, X daha tecrübeli onu oynatıyorum deyince o adamı kaybeder miyim düşüncesi de yok. Hani bunu yıllarca üst düzey futbol oynatmış birinin düşünememesi, futbolcuları robot gibi görmesi anlayamadığım tek nokta