Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
3m euro alıp yboysu eleyemez ve istifa da etmezse
Eylem planımız ne olacak
Eylem planımız ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eylem plani3m euro alıp yboysu eleyemez ve istifa da etmezse
Eylem planımız ne olacak
Gel iddiaya girelimHadsizligin prim yaptığı ortamlara inat farklı düşünen insanların da olduğunu biliyor hocayı ve oyuncuları yemeyi burası gs bahanesi ile hobi haline getirenlere de takımın tur atlayarak cevap vereceğini düsünüyorum
Ben varım 1 yıl yaparım iddiayı da...Gel iddiaya girelim
Turu geçersek 1 hafta ben ban
Geçemezsek 1 ay sen ban
Güveniyosan okana kabul edersin
Etmezsen de demek ki sende güvenmiyosun demektir
Sonra millete troller diyorlar..Yine mi izinli takim diye yerden yere vuruyorlar salliyorlar ama takimin antremana ciktigi resimler paylasilinca bunu söyleyenler ortadan kayboluyorlar sessiz bir sekilde
Tam da bunun adi sosyal medya bok cukuru iste
Bir deli kuyuya tas atmis 40 akilli cikaramamis
Sosyal yaşamda da her alanda böylelerBu takim icin 2 senedir okan hoca ile sampiyon olamaz diyenlerin daha agustos ayinda alinan kötü sonuclardan sonra bakin hakli ciktik demeleri de komik
Tam 2 senedir yani 74 mac oynanmis israrla sampiyon olamaz dediler,bir kez olsun yanildik diyemeyenler 2 mac kaybedince hakli cikmislar
Herhangi bir insanin basarisini yok saymaya calisanlar sosyal medya bok cukurunun akimina kapilmislar ve insanliktan cikmislar
OkBen varım 1 yıl yaparım iddiayı da...
Ben varım 1 yıl yaparım iddiayı da...
Iddia da katman aynı olmalı iyide iki taraf içinde bu nasıl iddia yav

Bats 11 de başlar ve 2 gol atarsa diye iddiaya girmeye çalışmıştım kabul edilmemişti 11de olmadan 2 tane salladıolm emin misiniz? Ayrica senin yaptigin iddialari hep unutuyorum ben gecen yine boyle birsey yazmistin ama ne icindi unuttum@Samet Nalbant
Denizle 1 hafta 1 aydıIddia da katman aynı olmalı iyide iki taraf içinde bu nasıl iddia yav![]()
Sen ye lan banı sen elestirmiyon mu. Niye ben 1 ay ulan@Barış Savaş her postunda eleştiriyosun adamı
Bakalım ne kadar samimisin
Gs tur atlarsa sen 1 ay ban
Atlayamazsa @Arda Sadi 1 hafta ban
Sana da 1 yıl kardeş... O kadar eminsen??