Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3m euro alıp yboysu eleyemez ve istifa da etmezse

Eylem planımız ne olacak

3m euro alıp yboysu eleyemez ve istifa da etmezse

Eylem planımız ne olacak
Eylem plani :) Benim plan ozetle soyle azizim. Elenme olursa muhtemelen rakiya dalacagim. Istifa olmazsa “neden boyle ettin be hoca” diyerekten sanirim yine rakiya dalacagim. Istifa olursa elbette ki rakiya dalacagim yine “neden boyle ettin ulan hoca” diyerek. Elenmezsek yine icerim ama bu sefer keyfine, tadinda birakirim.
Ah hocam ele su takimi da sabah basim cok agrimasin be!

Ekli dosyalar

• IMG_0657.webp
    IMG_0657.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 7
Hadsizligin prim yaptığı ortamlara inat farklı düşünen insanların da olduğunu biliyor hocayı ve oyuncuları yemeyi burası gs bahanesi ile hobi haline getirenlere de takımın tur atlayarak cevap vereceğini düsünüyorum

Hadsizligin prim yaptığı ortamlara inat farklı düşünen insanların da olduğunu biliyor hocayı ve oyuncuları yemeyi burası gs bahanesi ile hobi haline getirenlere de takımın tur atlayarak cevap vereceğini düsünüyorum
Gel iddiaya girelim

Turu geçersek 1 hafta ben ban
Geçemezsek 1 ay sen ban

Güveniyosan okana kabul edersin
Etmezsen de demek ki sende güvenmiyosun demektir

Bir hafta ne yaw çocuk musunuz. En az 6 ay olmalı.

Bjk veya fenere fark atmadigi surece alacağı şampiyonluk eksik kalacak.

Yine mi izinli takim diye yerden yere vuruyorlar salliyorlar ama takimin antremana ciktigi resimler paylasilinca bunu söyleyenler ortadan kayboluyorlar sessiz bir sekilde

Tam da bunun adi sosyal medya bok cukuru iste

Bir deli kuyuya tas atmis 40 akilli cikaramamis
Sonra millete troller diyorlar..

Bu takim icin 2 senedir okan hoca ile sampiyon olamaz diyenlerin daha agustos ayinda alinan kötü sonuclardan sonra bakin hakli ciktik demeleri de komik

Tam 2 senedir yani 74 mac oynanmis israrla sampiyon olamaz dediler,bir kez olsun yanildik diyemeyenler 2 mac kaybedince hakli cikmislar

Herhangi bir insanin basarisini yok saymaya calisanlar sosyal medya bok cukurunun akimina kapilmislar ve insanliktan cikmislar
Sosyal yaşamda da her alanda böyleler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt