Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon 2 tane kritik maç oynadık. Birinde 1. Dakikada, diğerinde 3. Dakikada gol yedik. İkisinde de savunma oyuncuları son dakikalarda kırmızı gördü.

Geçen yıl da 2. Prag maçında 8. Dakikada gol yedik ve yine son dakikalarda savunma oyuncumuz kırmızı yedi.

Bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Özellikle maçın başında gol yemek kesinlikle tesadüf değil. Buraya Prag, Beşiktaş, Young Boys maçlarında ilk gollerinin hemen öncesi fotoğraflarını bırakıyorum.

Henüz maç başı, ne bu acele, niye bu kadar boşluk ve dağınık görüntü veriyoruz. 3’ü de gol yediğinde çıkarması zor maçlarken maça kontrollü başlamak yerine deli gibi saldırarak başlıyoruz? Herkes önde yakalanıyor?

Prag maçı:
IMG_6676.webp

Beşiktaş Maçı:
IMG_6677.webp

Young Boys Maçı:
IMG_6679.webp

Hoca burası Galatasaray

Beklentiler ve alışkanlıklar belli

Hele yakın zamanda milyarlarca lira maaş ve bonservis yatırımı yapılmış

Rakiplere kıyasla kadro kalitesi avantajı aşikar

Dolayısıyla elbette korkunç baskı olacak. Baskı istemiyorsan kendi söylediğin gibi git Norveç'te çalış. Başakşehir'de, Akhisar'da çalış. Avrupa'da orta sıra takımında çalış. Burada 10 sene şampiyon olsan 11. sene baskı olacak. Bu işin fıtratı bu

Ey GSCimbom uyeleri, siz benim ne oynatmak istedigimi biliyormusunuz da orta saha transferi yazip duruyonuz?

Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım.' diye bir şey okudum. Herhâlde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var."

Gidin Real veya City'i tutun o zaman da dedi ve kapanis.

Okan Buruk: "Son iki sezon şampiyon olmuş, 17 maç üst üste galip gelmiş takıma başarısız diyorsanız ya Manchester City'i tutmanız lazım ya da Real Madrid'i... Tabii ki kaybedilen her maçtan bir şey çıkarıyoruz, hatalarımız oluyor, eleştiriler oluyor, bunları anlıyorum."

ben oldum hastalığına yakalanmış bu adam. yarın elenirse hemen kovulmaz belki ama fb mağlubiyeti sonrası yollar ayrılır gibi görünüyor.

Haklı, eleştiriler aşırı ve acımasız. Biraz sabır göstermek lazım. Henüz kaybedilmiş bir şey yok.

Her yeni sezon başında oluyor bu tip aksaklıklar.

Ben daha taraftarıyla zıtlaşıp başarılı olan birini görmedim. Taraftarın söylediği şeyler eninde sonunda patlak verir ve doğru çıkar. 30 milyon kişi yanlış, bir sen doğrusun yani.
Sorulan sorulara verilen cevaplar sanki 10 tane lig şampiyonluğu kazanmış gibi. Göreceğiz bakalım lig ortasını görebilecek misin.

Okan Hoca'nın Sara ve Torreira sorusuna yanıtını canlı dinlemedim ama yazı olarak önüme düştü.

Hocayı seven ve hep destekleyen biriyim ama eğer bu açıklamalar düşündüğüm gibiyse gerçekten bu sezon artık bitmiştir. Orta sahaya adam düşünmüyorlar ise koca sezonu çöpe attık demektir.

Hoca 2 yıllık şampiyonluğa, maç kazanma rekorlarına güveniyor ve salakça bir şekilde başkana güveniyor ama ilk onun kellesini alacaklar ve maalesef bunun farkında değil. Ocak ayını göremeyecek gibi duruyor.

Bunun farkında olmaması, işleyen bir oyun planımız olmamasından daha büyük bir fecaat. Cümleten geçmiş olsun... Kayıp bir sezon daha bizi bekliyor.

Her şeye rağmen Okan Hoca'ya güvenen ve destekleyen azınlıktayım. Kadro yapılanmamızdaki yanlışlar yanında yönetimle ilgili başka problemler de olduğunu ve takımın konsantrasyonunu da bozduğunu düşünüyorum. Bununla beraber bugünkü açıklamalarındaki kibir midemi bulandırdı. Yıkılmaya yüz tutmuş imparator kibri bu. Nemrud'u da bir sinek yıkmıştı, bu da bjktaş maçını akla getiriyor küçük olması hasebiyle.

Bugün itibari ile gs tdliği bitti

taraftara inat yarım saat babel öven ft gördüm biraz önce

o günde ftnin tdliği bitmişti!!!!

taraftara inat yaşayan hayatının geri kalanını bodrum, çeşmede yaşar!

yarın futbolcular insiyatif alıp turu geçerse anca öyle geçer
hocalık namına artık daha konuşaxak birşey kalmadı!

Elde 200mlik takım var. 10a sağ bek 18e orta saha alındı. Hoca sistem belli torreira sara oynayacak ne 8 nosu 12 kişi mi oynayacağız diyor. O zaman daha yok transferdi yönetimdi kadroydu vs. bahane etmeyelim eldeki kadroya top oynatsın tebrik edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt