- 4 Ağustos 2009
- 90.113
- 71.022
- 5.188
Yenilelim diye gece gündüz dua ediyorsundurİddiada karşı takıma oynamak gibi düşün
Elenirsek çok üzülürüm, üzüntüyü azaltmak için iddiaya girdim
Yürekten gsliler anlayabilir bu durumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenilelim diye gece gündüz dua ediyorsundurİddiada karşı takıma oynamak gibi düşün
harbi büyük gslisin. saygı duydum.İddiada karşı takıma oynamak gibi düşün
Okan hocama güvenim tamYenilelim diye gece gündüz dua ediyorsundur
Kuru kuruya saygı duymaharbi büyük gslisin. saygı duydum.
aynısını ben de yaparım sık sık.
hatta rakip maçlara da rakip lehine yaparım, üzüntüyü azaltmak için.
geçen sene sivas-fb maçında kasayı fb'ye basmıştım mesela.
bu ne lan
Yarın sameti uzaya firlatiyoruzokan buruk için kelleler havada uçuşmuş inanamıyorum.
utanmadın mıKİBİRuk
diyebilir miyiz-
sever misinokan buruk için kelleler havada uçuşmuş inanamıyorum.
hocayı karşıma almaya korkarımsever misin
sana torrent gibiler lazımBu adamın yerini alacak tercihen alman bir yardımcı bakalım hızlıca
Sende ne oynadigimizi bilmiyorsun boş konusma. Topu havaya dikiyoz durmadan. Senden acil sekilde kurtulmamız lazım ama nasilEy GSCimbom uyeleri, siz benim ne oynatmak istedigimi biliyormusunuz da orta saha transferi yazip duruyonuz?
Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım.' diye bir şey okudum. Herhâlde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var."
Ağa bu herif gitse nolur herşeyi batirdiktan sonra.Ben daha taraftarıyla zıtlaşıp başarılı olan birini görmedim. Taraftarın söylediği şeyler eninde sonunda patlak verir ve doğru çıkar. 30 milyon kişi yanlış, bir sen doğrusun yani.
Sorulan sorulara verilen cevaplar sanki 10 tane lig şampiyonluğu kazanmış gibi. Göreceğiz bakalım lig ortasını görebilecek misin.
Sana da lazımsana torrent gibiler lazım