- 20 Eylül 2009
- 19.027
- 17.577
- 2.773
Bir sürü kişi iddiaya girmiş, ban için. Ben turu gecemezsek hakkimla bir yıllık ban garantili bir post atarım bu sayfaya. Gecersekte arada 1-2 günlük banlik şeyler yazarım boş bırakmam sayfayi merak etmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper adminim herkesi yakacaksin yapmaGidin Real veya City'i tutun o zaman da dedi ve kapanis.
Okan Buruk: "Son iki sezon şampiyon olmuş, 17 maç üst üste galip gelmiş takıma başarısız diyorsanız ya Manchester City'i tutmanız lazım ya da Real Madrid'i... Tabii ki kaybedilen her maçtan bir şey çıkarıyoruz, hatalarımız oluyor, eleştiriler oluyor, bunları anlıyorum."
eleştirenlere 1 yıl takım verelim
5 tane gol attıramaz takımına
ama klavyeden sallar
sonuçta hepsi erkek
tasavvufa bağlanacak diye düşünürken bjk'ye bağlanmasına baya güldüm rtasHer şeye rağmen Okan Hoca'ya güvenen ve destekleyen azınlıktayım. Kadro yapılanmamızdaki yanlışlar yanında yönetimle ilgili başka problemler de olduğunu ve takımın konsantrasyonunu da bozduğunu düşünüyorum. Bununla beraber bugünkü açıklamalarındaki kibir midemi bulandırdı. Yıkılmaya yüz tutmuş imparator kibri bu. Nemrud'u da bir sinek yıkmıştı, bu da bjktaş maçını akla getiriyor küçük olması hasebiyle.
Az önce Sinan Yılmaz güzel bir yorun yaptı bazı eleştiriler ile ilgili. Burada da var "kim olsa bu kadroyu şampiyon yapardı" diyenler. Öyle bakacaksak yine bir çöküş sezonu sonrası Terim ile üst üste gelen şampiyonlukta da efsane kadro kurulmuştu. Şimdi aklı başında kimse kim olsa şampiyon yapardı demiyor çünkü o kadrodan bir takım oluşturmak, düşüşte olan Melo gibi oyuncuları idare edip verim almak muazzam bir işti. Aynısı sorunlarıyla bize kadar düşmüş Icardi için de geçerli mesela. Üstüne bir de rakibin yıllardır şampiyon olamaması sebebiyle herkes tarafından kollanırken 2 yıl şampiyon olmak müthiş iş. Oyununu, tercihlerini falan herkes eleştirebilir de hakkını vermek lazım hocanın.
Neyse, konudan ayrı olarak bugünkü toplantıda hocayı çok stresli gördüm, umarım kazasız belasız şu turu geçeriz de rahatlatır hem kendimi hem bizi. Arada kızsam ve fazlasıyla eleştirsem de gönderip her şeyi yıkıp yeni hocayla yeni sistem kurmak şu an yapılacak iş değil.
eskiden anadolu takımlarında ne topçular vardı,büyüklere bela olan, yahu olympiakostaki el kabii hataydaydı,ama şimdi dolar kuru vb derken anadolu ile büyükler arası çok açıldı.Lig seviyesi çok kötü, 5 sene önce şampiyon olmak daha zordu, İsmail Kartal 99 puan topladı. İddia ediyorum ümit ozat da 95 toplardi, alt ligden gelen Eyüp 3 maçta neredeyse 9 puan alacakti
eskiden anadolu takımlarında ne topçular vardı,büyüklere bela olan, yahu olympiakostaki el kabii hataydaydı,ama şimdi dolar kuru vb derken anadolu ile büyükler arası çok açıldı.
Tek soru... İsmail 99 puan topladı mı sence? Sen olsaydın da 99 toplardın geçen sezon bence... Zaten 1 puan bizim ilk maçta icardiye yapılanlara göz yuman hakemlerden geldi...Lig seviyesi çok kötü, 5 sene önce şampiyon olmak daha zordu, İsmail Kartal 99 puan topladı. İddia ediyorum ümit ozat da 95 toplardi, alt ligden gelen Eyüp 3 maçta neredeyse 9 puan alacakti
Bu argüman çok prim yapıyor da gerçekçi bulmuyorum doğrusu. ''Erden Timur yoksa ben de yokum!'' demesini mi bekliyordunuz cidden Allah aşkına? Bunu Erden Bey bile beklemez ve istemezdi mantıken.herkes kendisi için, "yönettiği takımın 1/20si değerinde takımlardan oluşan ligde şov yapmak kolay" diye eleştiriyor.
ancak tarihinin "en pahalı fenerbahçesi"ne karşı alıyor bu başarıyı bu adam. ayrıca fener'e yapılan saha dışı desteği de cabası.
herkes şahit.
son derece kredisi var.
tek falsosu yönetimi desteklemesi. bu benim midemi bulandırıyor sadece.
ben konuya sadece transfer ya da "erden timur" penceresinden bakmamıştım. kulübün her yerinden kaos akıyor. elini taşın altına sokan yönetici yok.Bu argüman çok prim yapıyor da gerçekçi bulmuyorum doğrusu. ''Erden Timur yoksa ben de yokum!'' demesini mi bekliyordunuz cidden Allah aşkına? Bunu Erden Bey bile beklemez ve istemezdi mantıken.
İstediği üç mevkiye de gayet maliyetli transferler yaptı yönetim. Bu konuda da söyleyecek bir lafı olmadığı kanısındayım. E ne desin de desteklemiş olmasındı yani?..
ya lütfen sadece sonuçlara göre, çoğunluğun düşüncesine göre fikir edinmeyin.Son zamanlarda kritik maçların hepsinde kaybettik hocam, geçen sene Kopenhag deplasmanına kazanmaya gittik yenildik, Sparta Prag deplasmanına nispeten daha rahat gittik Kaan Ayhan ın atılmasıyla 15 dakikada rezalet yaşadık, ligde Fenerbahçe ile gerçekten bir final maçına çıktık geçen sene rekorları kırdığımız o performansı görkemli bir final ile bitirmeye çıktık 10 kişi rakibimize isabetli şut çekemeden kaybettik döndük bu sezonun başında ucunda bir kupa olan maçta Beşiktaşa tarihin en büyük yenilgilerinden birini aldık geçen hafta Young Boys karşısında ilk yarıdaki oyunumuzla tarihimizdeki bir başka rezilliği görebilir bugün formalite icabı bu maça çıkıyor olabilirdik hocam
Galatasaray ın genlerinde bu maçları oynamak, kazanmak vardır hocam bunu sen bizden çok daha iyi bilirsin hala çok yüksek bir kredin olduğuna inanıyorum ama bu final maçlarında daha güçlü oyunlar daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor hocam...
Yine katılamayacağım. Yönetimin teşkil edilmesine ve onların birtakım tasarruflarına filan laf etmek TD nin işi değildir ki Divan Kurulu mensubu Fatih Terim de kadro, teknik ekip, personel, Florya vs dışındaki şeylere karışmamıştır. Mesela Ali Dürüst ve A. Albayrak' ın uyduruk gerekçeyle bertaraf edilmelerine bile ses etmemiştir doğal olarak.ben konuya sadece transfer ya da "erden timur" penceresinden bakmamıştım. kulübün her yerinden kaos akıyor. elini taşın altına sokan yönetici yok.
böyle bir durumda fatih terim (okan'ın mevcut başarı seviyesinde de olsa) çıkar çatır çutur konuşurdu.
bizimki "ehee ühee yönetimimiz" diye geziyor.
örneğin, takımı kemerburgaz'a palyaço gibi götürüp, 380V elektrik direkleri altında sirk maymunluğu yaptırmasına FT muşta ile falan karşılık verirdi muhtemelen.Yine katılamayacağım. Yönetimin teşkil edilmesine ve onların birtakım tasarruflarına filan laf etmek TD nin işi değildir ki Divan Kurulu mensubu Fatih Terim de kadro, teknik ekip, personel, Florya vs dışındaki şeylere karışmamıştır. Mesela Ali Dürüst ve A. Albayrak' ın uyduruk gerekçeyle bertaraf edilmelerine bile ses etmemiştir doğal olarak.
Ne konuda ne tavır koyması gerekirdi de sessiz kaldı yahut yönetimden yana oldu sence? Vereceğin cevaba göre ikna olabilirim, gündemi kaçırmışımdır belki.