Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bügün kimse iyi futbol beklemez, tek önemli olan tur atlamak bunu beceremessek yol görünür sana

Usta ciddi ciddi şampiyonluk ne ki diyenler var. Garip kafalar.
bu ligte şampiyon olmak kolaymış fln aynen kardeşim
kolaysa fb 10 senedir trabzon 40 senedir
veyahut anadolu takımları neden olamıyor?

yoksa tuttuğun takımı kolluyorlar mı?
her yerden patlarlar yani böyle dediklerinde

Hocam seviyesi belli tipleri takma orta sahada inat etme... toreira berkan olsun aman hocam

Aman Hocam, sen böyle yaparsan cemaat ne yapacak sonra.

Kingsman'daki sözde İngiliz terbiyesi gibi hepimizi terbiyeye davet etmeni bekliyoruz lütfen.
King's speechteki gibi elim ayağıma dolaşıyor kekelemeye basliyorum bizim kaos futbolunu görünce ama🙄

Hocam seviyelerine inme inatlaşma orta saha yi boş bırakma gs camiasi bu tiplerden ibaret değil

Okan a bindirebilmek için GS nin elenmesini isteyen bir yığın üye var. Nefret GS nin önüne geçmiş durumda.

Okan a bindirebilmek için GS nin elenmesini isteyen bir yığın üye var. Nefret GS nin önüne geçmiş durumda.
Sadece okan degil ya, şlden elenelim yonetim gitsin diye yazanlar var sosyal medyada

Erden geri gelecekmis boyle olursa

Garip

Yine katılamayacağım. Yönetimin teşkil edilmesine ve onların birtakım tasarruflarına filan laf etmek TD nin işi değildir ki Divan Kurulu mensubu Fatih Terim de kadro, teknik ekip, personel, Florya vs dışındaki şeylere karışmamıştır. Mesela Ali Dürüst ve A. Albayrak' ın uyduruk gerekçeyle bertaraf edilmelerine bile ses etmemiştir doğal olarak.

Ne konuda ne tavır koyması gerekirdi de sessiz kaldı yahut yönetimden yana oldu sence? Vereceğin cevaba göre ikna olabilirim, gündemi kaçırmışımdır belki.
Yönetime sallamasına gerek yok zaten, her fırsatta övmesin yeterli.

İnönü'nün büyüsüne kapıldım
GV7wDK6WIAAdaQT.webp

Biri bana bunun gerçek olmadığını söylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt