- 23 Temmuz 2011
- 75.535
- 51.069
- 4.693
@Emre Bari ne ara düşman oldu la.Okan hoca düşmanlarını teker teker yokedecegiz. Sametten sonra sıra Emre Baride.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre Bari ne ara düşman oldu la.Okan hoca düşmanlarını teker teker yokedecegiz. Sametten sonra sıra Emre Baride.
Oy bıddıko bıddıkoHocam orta saha Orta saha Orta saha aman hocam
Usta ciddi ciddi şampiyonluk ne ki diyenler var. Garip kafalar.şampiyon olmayı küçümseyenler var
cidden komedisiniz
bu ligte şampiyon olmak kolaymış fln aynen kardeşimUsta ciddi ciddi şampiyonluk ne ki diyenler var. Garip kafalar.
King's speechteki gibi elim ayağıma dolaşıyor kekelemeye basliyorum bizim kaos futbolunu görünce amaAman Hocam, sen böyle yaparsan cemaat ne yapacak sonra.
Kingsman'daki sözde İngiliz terbiyesi gibi hepimizi terbiyeye davet etmeni bekliyoruz lütfen.
Sadece okan degil ya, şlden elenelim yonetim gitsin diye yazanlar var sosyal medyadaOkan a bindirebilmek için GS nin elenmesini isteyen bir yığın üye var. Nefret GS nin önüne geçmiş durumda.
Yönetime sallamasına gerek yok zaten, her fırsatta övmesin yeterli.Yine katılamayacağım. Yönetimin teşkil edilmesine ve onların birtakım tasarruflarına filan laf etmek TD nin işi değildir ki Divan Kurulu mensubu Fatih Terim de kadro, teknik ekip, personel, Florya vs dışındaki şeylere karışmamıştır. Mesela Ali Dürüst ve A. Albayrak' ın uyduruk gerekçeyle bertaraf edilmelerine bile ses etmemiştir doğal olarak.
Ne konuda ne tavır koyması gerekirdi de sessiz kaldı yahut yönetimden yana oldu sence? Vereceğin cevaba göre ikna olabilirim, gündemi kaçırmışımdır belki.
Ben AL ye gidip kupayı alalım diyorum.Sadece okan degil ya, şlden elenelim yonetim gitsin diye yazanlar var sosyal medyada
Erden geri gelecekmis boyle olursa
Garip
Bana kendini anlatma reçel porsuğuBen AL ye gidip kupayı alalım diyorum.
CL bize büyükBana kendini anlatma reçel porsuğu
Sence Erden sevdasından mı yani bu tutum?Sadece okan degil ya, şlden elenelim yonetim gitsin diye yazanlar var sosyal medyada
Erden geri gelecekmis boyle olursa
Garip