Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç ağlayan hocamı olur ulan sen son iki yılın şampiyonusun

Sahayı bahane edersin stadı bahane edersin hakemi bahane edersin bahane bahane bahane

Senin de senin getireceğin başarıyı da defol git bu takımdan defol sabah burada olma

zaha olsam öyle laf sokardım ki - nede olsa herangi bir yaptırım olmuyor yönetim parmak kaldıramıyor kimseye...

bu sezon başı hazır değiliz diyenler, adamlardaki fiziği kondisyonu gördünüz mü? psv,porto bennfica,feyenoord,sporting vb hepsini izledim,bizim seviyeye yakın diye örnek veriyom bunları, sezonları bizle aynı zamanlarda başladı fişek gibiler, hem fizik kondisyon hem de oyun olarak, yok erken form tutan erken dağılırmış, bu mantığa göre dünyadaki her ligdeki şampiyon takım sezona berbat giriyor sahada yürüyor, valla ben izlediğimde böyle bi şey görmedim

Bugünkü oyunu kimseye anlatamaz. Süper Lig'de rakibi hataya zorlama oyunu işliyor olabilir ve işlemeye de devam edecektir ama oyun disiplini yüksek takımlara karşı işlemediğini defalarca kez tecrübe ettik. Kırılma maçlarını kaybettik. Ama hala aynı ısrarla devam ediyoruz. Sürekli rastlantısal denemelere kalıyoruz. Ya lob pas ya da yan orta.E rakip hata yapmıyor işte ne yapacağız o zaman?

Hiç bir şey yapmadık. Sadece oyuncuları değiştirdik ve biraz dönenleri topladık o kadar. Rakibin beklentilerini bozan bir oyun bekledim ve büyük hayal kırıklığına uğradım. Ne istedilerse onu yapıp bitirdik maçı.

Utanç duyulacak bir performans. Oyuncuların yaptığı saçmalıklar da kendisine yazar. Bu takım bu sezona hiç hazırlanmamış. Diyecek sözüm yok zira bu sezona dair tek güvencem kendisiydi. Bu yönetimle işlerin daha iyi gitme ihtimalini de görmüyorum. Sonumuz hayrolsun.

Ben de sinirliyim de ne istifasi ya? Yeni hoca mi? Kalsin…

Okan hocanin transfer politikasinda hatalari var ama istifaya cagirmak dogru olmaz. Kredisi azaldi mi evet ama daha yeri degil.

Gecen sene B. Munih’e M. United’a karsi oynattigi top ile gurur duyduk. Bu sene basindan beri bir degisik takim. Hatasi neyse bulsun duzeltsin.

Simdi UEL’de basarili olsa yine de istifa mi diyecegiz?

Hakkimizda hayirlisi olsun 30M EUR gitti malesef. 2 yildir 8 numara yok hala…
Aynen iyice tüy diksin öyle gitsin. Kabullenin artık bitti bu iş, bu adamla daha olmaz o bağ koptu

Okan hocam, bize üç büyük rezalet yaşattın:

1. Kendi evinde 10 kişilik Fenerbahçe’ye yenildin.
  2. Süper Kupa maçında rezalet bir oyunla Beşiktaş’a 5-0 mağlup oldun.
  3. Hem düşük seviyede hem de kötü formda olan Young Boys gibi bir takıma, içeride ve dışarıda yenilip Galatasaray’ın var olma nedeni olan Avrupa’nın en üst seviyesinden elendin.
Benim için senin kredin %70-80 oranında tükenmiştir. Şampiyonluklar ve rekorlar olmasa, şu an eksilerde olurdun.

Demekli neymiş ÇİFT FORVET çıkınca gol atılmıyormuş önemli olan ORTASAHAYMIŞ ama yoook ders almam ders veririm devam daha çoook çift forvet oyna, ortasahayı boşalt bjk, yboys dersler devam sezon boyu birsürü ders var daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt