Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkunç yalancı bir adam 2 gün önce verdiği demeç ile 2 gün sonra verdikleri hiç biri birbirini tutmuyor. Hayır yönetimi de zan altında bırakıyor böyle yaparak adamlar buna ne istiyorsa aldı verdiler suçlu onlar oldu

5 senelik üyeyim buraya.. Bu süreçte sadece 800 küsür mesaj atmışım.. Sanırım Boks-MMA hariç, en çok hoca hakkında yorum yazmışımdır..

Bireysel futbolcu performansı ve ligimizin leşliği sayesinde başarılı olduğunu zanneden tipler bile , 2 maçla seni sattı.. Lütfen istifa et..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene de şampiyon olursa beni fena gt edebilir
Hocam niye gt ediyor 2 takımın hadi bu sene diyelim 3 tane takımın oynadığı lig de şampiyon olmak ne kadar zor olabilir ki, akşama kadar sigara içip at yarışı oynayan Sergen bunun elinde ki kadronun 10/1'i ile şampiyon olmadı mı

Bu sene kayıp sezon. Bundan ve takimdan bir şey olmaz. Foruma girmeye gerek yok diye düşunuyorum kendi açimdan. Umarim yeni sezonda yeni uonetim ve hocayla 2026 sezonuna gireriz. Görüsmek üzere...

Okan hoca,

Dün senin yerinde elendikten sonra dünyadaki hiçbir büyük teknik direktör senin yaptığın açıklamaları yapmazdı.

Artık ne düşünüyorsun bilmiyorum, ama söylemen gereken şeyler şunlardı; belki bu yazım sana ulaşır ve okursun;

“ Bizi destekleyen milyonlarca taraftarımızın Şampiyonlar Ligi hayalini yok ettiğimiz, Galatasaray’ı olmayı hak ettiği arenaya taşıyamadığım için özür dilerim.

Galatasaray taraftarı şampiyonluk senelerinde bile sezon içerisinde oynanmış iyi Avrupa maçları varsa onları hatırlar, konuşur, tekrar izler. Son iki sene şampiyon olduk ama yine de taraftarın en mutlu olduğu maç Manchester maçı, en üzüldüğü maç ise belki de Prag maçı oldu. Maalesef Galatasaray’ın kuruluş amacı, formasının sahada olma sebebini yansıtamadık, belki de bu ağırlığı yeterince kavrayamadık.

Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar, sorumlu kişi teknik direktör olarak benim. Maalesef yanlış analiz yaptım, yanlış bir taktik uyguladım. Sezona çok formsuz başladım, bana güvenen milyonlarca taraftarın güvenini kırdım.

Ben bu takımın başına bir anda gelmedim. Anadolu kulüplerinde elde ettiğim başarılar sayesinde acaba yeni ve iyi bir yerli TD mi yetişiyor denildi, insanlar bana güvendi. Ancak TD’lik kariyerim boyunca iyi yaptığım şeyleri bu sezon şu ana kadar maalesef yapamadım. Beşiktaş mağlubiyetinden sonra bile eğer bir tepki gelmediyse insanlar ŞL turu için sakin kalmıştı, bu kadroya ve bana güvendiği için sakinlik göstermişlerdi.

Galatasaray en yakın rakibine 5 şampiyonluk fark atmış vaziyette. Bu yüzden taraftarımızın bizden esas beklentisi yeni bir şampiyonluk değil. Bu sene olmaz, seneye olunur. 5. Yıldız bu armaya zaten yine dikilir! Şunu biliyoruz ki 3. Senemizde taraftar bizden bir Avrupa hikayesi bekliyor. Büyük konuşmalar yapmayacağım. Sadece size bir söz veriyorum; kararlarımı sorgulayacağım, eksiklerimi gidereceğim, değişmem gerekiyorsa değişeceğim! ilk iş oyuncularımızla oturup konuşacağım. Önümüzde bir fırsat var, her Avrupa Ligi maçına son maçımızmış gibi özenle hazırlanacağız. Bu işin sonu nereye varır bilmiyorum ama taraftarımıza sezon sonu güzel bir Avrupa hikayesi sunmak bu saatten sonra boynumuzun borcudur.”

Okan Buruk kocaman bir hayal dünyasinda yasiyor. Iyi futbol oynadimizi sanip gelen gideni eziyoruz ama karsiliginda kimse mutlu degil. Kah taraftar, zemin, hakem, hava durumu, kimi geldi kendi futbolcusu sucludu ama kendi asla. Mac sonlari irfan hocanin eline verdi mac analizi ile sunu bunu yanlis yaptik diyordu ama o eksikleri hic gidermedi tam tersi kocaman bir cukur acti, sorunlar iyice büyüdü.

Hala kendini basarili saniyor halbuki son iki sampiyonlukta okadar az katkisi vardiki haberi yok, kac maci kerem icardi gün geldi barisi kaani kurtardi ama bu sandiki taktik dehasiyim, oyuncu girdirdim maci kopardim diye. Bunun kadar kötü bir hoca nadir görülür iki yilda Terimin son yillarini solladi. Onun sonu nasil olduysa seninki de yakin.

Senden her yıl süper bir performans beklemiyoruz hocam. Sende insansın inişler çıkışlar olacak, özel hayatında zor günler geçirdin vs. Enerjin ve azmin kalmadıysa sezon başı niye bırakmadın takımı? Fiziksel olarak iyi değiliz, taktiksel olarakta öyle bu şekilde daha mı iyi oldu. Kulüp efsanesi olacakken devre arası öncesinde kovulma riskin var. Bunun üstüne kaç tane yatırım yaptığımız futbolcuyu hiç ettin. Şimdi bırakıp gitsen 2 yıl takım kendine gelemez, transfer falan yapamaz. Ne yaptığını bilen bir takım kuramadın gitti😡

Şanslısın. O şans dün hatta ilk maç senden yana olmasına rağmen yine de yenildin. Büyük başarı tebrikler. Lütfen gereğini yapınız ve istifanızı veriniz. Sezonun en kritik iki maçına takımı hazırlayamayan hoca istemiyoruz. Şampiyon olsan bu sene ne yazar. Güle güle.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakkaten korkunç şanslı bir herif
Balına güveniyor sürekli. Makul risk almak başka intihar etmek başka geçen sene de çok yaptı bunu ceza kesen olmadı bu zamana kadar. Kesilse de telafi edilebilmişti (fener maçı molde maçları dışardaki manu maçı yendik ama manu düzgün olsa 8 yerdik o maç aşırı riskli bir oyun anlayışı vardı) . Şuan ise telafisi olmayan yerdeyiz.

Balına güveniyor sürekli. Makul risk almak başka intihar etmek başka geçen sene de çok yaptı bunu ceza kesen olmadı bu zamana kadar. Kesilse de telafi edilebilmişti (fener maçı molde maçları dolardaki manu maçı yendik ama manu düzgün olsa 8 yerdik o maç aşırı riskli bir oyun vardı) . Şuan ise telafisi olmayan yerdeyiz.

@Arda Sadi mesela bize o dönem diyordu ki hep 5 yiyecek bilmem ne diyorsunuz hiçbir zaman yemiyor. Yiye yiye Bjk'den yedi :asd:

@Arda Sadi mesela bize o dönem diyordu ki hep 5 yiyecek bilmem ne diyorsunuz hiçbir zaman yemiyor. Yiye yiye Bjk'den yedi :asd:
E bi yerde patlar abi karatren gibi gidersen dur derler bi yerde. Çözüm üretemiyor. Az buçuk iyi saha dizilimi yapabilen takımlar hep sıkıntı çıkardı bize bu zamana kadar.

Resmi Galatasaray hocasına edilen hakaretlere bak. eski yönetici yüzünden iki kez myc yedim forumdaki adalet müthiş.

Okan hoca istifa bu arada.
kaçak eski yönetici dediğin erden timur mu?

siz nasıl gslisiniz yahu, adamın namusuna kadar laf ettiler yönetim içinden neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Bütün fenerlilere bizi alay malzemesi yaptın ya Okan hocam diyecek birsey yok biraz onurun olsa dün istifa ederdin ,akıl hocan örnek aldığın terimden daha kötü gonderileceksin ama üzücü kısım şampiyonluğu vermiş olacaz sayende

ya ali bence durum tam senin anlattığın gibi de değil

yani okan buruk hiçbir şey yapmıyor sadece şanslıydı da denemez

bugün kötüyüz ama bugünün karamsar gözlükleri ile geçmişi de kötü görmemiz gerekmiyor

okan buruk geldiğinden sonra geçen sene ikinci kopenhag maçına kadar işleyen bir sistem kurdu ve ben sahada rakibi okumuş ona göre de karşılayan ve presi ayarlayan bir takım görüyordum

ama o maçtan sonra ve bir istanbulspor maçından sonra çözüldü bu oyun ve okan buruk kırılmayı yapamadı

ayrıca şimdi okan hoca kötü diye geçen sene yaptığımız transferlerde doğruydu okan çöp etti de diyemeyiz

hala geçen sene transfer döneminin götü başı dağıttığımız dönem olarak görüyorum ki burada erden timur dursun özbek ve okan buruk toptan sorumlu

ancak şimdi geldiğimiz noktada dün özelinde bariz hoca suçu var ama bizim düşüşümüzü daha geniş değerlendirmek lazım

hala iyi bir kadromuz var ve gerekeni yaparak yolumuza devam etmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt