Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.405
- 72.955
- 5.188
ama 60 dkda çıkarılıyorO pas almayı birtek sara yapıyor zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama 60 dkda çıkarılıyorO pas almayı birtek sara yapıyor zaten
O pas almayı birtek sara yapıyor zaten
Ee kaybedince koltuğu kaptırmamak için nedense birden limitler açıldıOkan Buruk: "Transferler için limitimiz yok. Limiti açmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak da limitin açılması için bir faktör." 16 ağustos
10 gün önce böyle diyordun şimdi transfer yapacağız diyorsun
Sıradan bir futbol izleyicisi olarak bu seviye maçlarda mevcut kadroyla 3-5-2 veya 3-4-3 oynamamız gerektiğini uzun zamandır savunuyorum. Sunduğum sebep ise şu; herkes önde basınca bizi bozduğunu biliyor. Önde basan rakibe aşağıdaki gibi bir oyun kurulumu dizsek rakibin öne daha fazla oyuncuyla prese gelmesine teşvik etmiş olacağız. Gelmiyorsa da oyun kurarken kabızlık yaşamayacağız. Otobüs çekip topu bize verirlerse de kanat beklerini daha önde konumlandırıp, kanatları forvetin etrafında gezdirerek hücumda sayısal üstünlüğü alacağız. Bu sayısal üstünlük top kayıplarında daha çok adamla topu geri kazanmayı da sağlayacaktır elbette.Ekli dosyayı görüntüle 258788
Arkadaşlar nasıl güzel oyun kuruyoruz dimi? orta sahada ne kadar da sayısal üstünlüğümüz var yahu!!! 6v2, bu takım ne yapacak sonra oyuncular mı çöp olacak? futbol pozisyon oyunu,sahada nerede durduğun herşeyi değiştiriyor, bu fotodaki oyuncular ne yapcak topu ya kaptırcak ya da 3.bölgeye şişircek.
Ben Burukçu değilim hatta iyi günde eleştirdiğim için de çok linç yedim bilen bilir ama bence işleyen düzeni bozan, süreci yönetemeyen yönetim 1, Buruk 2’dirHocam ben de arada yazarım Okan Burukcu sayılırım ama dünkü mağlubiyet önce kesinlikle Hocaya yazılmalı. Transferleri geciktiren, takımın çimentosu Erden Timur'u devre dışı bırakan yönetim bile ikinci planda.
Dün ilk yarı çıktığımız 11'in hiçbir makul açıklaması yok. Sabırlı olmalıyız açıklamalarından sonra bu kadar zıt hareket edilmesi tam saçmalıktı. Yönetimin muhtemelen yüzü yok çağırıp hesap sormaya ama birileri aga napıyon demeli artık.
GSmizin başında şunu akıl edemeyen bir hocanın olmasından utanıyorum
Jelert-Nels-Kaan-Köhn
Barış-Tor-Sara-Berkan
------------------Bats
-------Icardi
GSmizin başında şunu akıl edemeyen bir hocanın olmasından utanıyorum
Takım bence çift santrafor çıkmamalıydı, orta sahadan kişi eksiltiyorsun, nitekim kontralarda çok boşluk buldular. 4-4-2'yi genelde kontraya hızlı çıkan takımlar oynuyor. Terim'in 4-4-2'sinde ilk 4 yılda Arif, Elmander'li dönemde Elmander orta sahaya 5. eleman gibi giriyordu sık sık.Bunu ben söyleyince niye kimse takmadı la beni