Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen fark ettim, tabii ki de Ali Yiğit'in FIFA'dan beğendiği topçuları aldıracak takıma, kendisi futbolu FIFA gibi sanıyor çünkü zaten. Çıkardığı kadrolar falan FIFA'dan hallice tüm hücumcuları atıyor sahaya

Uğur Meleke: "Dün Ali Sami Yen’de ilk 45 dakikanın sonunda ikili mücadele istatistikleri şöyleydi: Yerde Galatasaray yüzde 34, Young Boys yüzde 66... Havada Galatasaray yüzde 22, Young Boys yüzde 78... Ben uzun zamandır bir takımın bir başkasına ikili mücadele anlamında bu kadar ezildiğini anımsamıyorum yazacaktım ki sonra hatırladım: Bir hafta önce aynı Galatasaray, aynı Young Boys karşısında yaşamıştı bu sıkıntıyı!"

Sahaya yayılım gibi başka faktörler de var ama aslında onun da sebebi olarak en önemli açmaz işte bu noktadır.

Son 6-7 aydır güçlü rakiplere karşı fiziksel yönden eziliyor, zayıf rakiplere karşı da oyun üstünlüğü tutturamıyor takım. Tam da Sacha' yı kaybettikten sonraki döneme denk gelmesi dikkat çekiyor, adam tek başına defoların önemli kısmını bertaraf ediyordu zira. Tabii ki tek sorun Sacha değil, seçilen oyuncu profilleri, takımca ve bireysel formsuzluklar filan da var.

Young Boys takımı için ''Daha önce hiç böyle oynamamışlardır'' minvalinde ettiği laf, bir TD ye yakışmayacak derecede acayip bir gaf oldu. Senin takımın aylardır bu haldeyken, fizik kaliteden başka pek bir numarası olmayan böyle bir rakibe karşı bek olmayan beklerinle ve ikili mücadele kazanamayan Ziyech ile çift forvet oynayarak merkezi boşaltırsan olacağı bu. Gol erken gelse çok fena bir skor da çıkabilirdi, şanslıydın yani.

Özetle; fizik kalite bakımından bu haldeyken hiçbir oyun formatında hedeflere ulaşamaz bu takım. Ne pas oyunu, ne geçiş, ne gegenpress. Bir parça daha iyi oynar ama yetmez. Geçen yıldan beri hep vurgu yaptığım kadro planlaması hatalarının getirdiği çıkmaz sokaktayız maalesef...

Her maç 10 tane geçiş yiyip pozisyon verir. Taktisyenlik yok. Takımı ikili mücadele kazanamaz, ezilir. Antrenörlük yok. Oyuncuları Her maç abuk subuk kırmızı kart görür. Keyfine göre hareket eder. İdari menajerlikte yok. Ucuza bulup parlattığı , altyapıdan çıkardığı, veyahut başarılı bir transferi de yok. Kadro planlaması rezalet.

Taktisyenlik yok
Antrenörlük yok
İdarecilik yok
Kadro planlaması yok

Bu adam neden Galatasaray teknik direktörlüğü yapıyor? Adam bizle billur geçiyor bildiğin.

ulan hiç bir şey zoruma gitmedi ama o dallama köy takımının topçuları taraftar ile daşşak geçti ya; o çok zoruma

0-1’lik Fener maçının ardından Okan hocayla yolları ayırmalıydık.

Yeni sezona başka hoca gelmeliydi. Şampiyon olduk diye üzerine yattılar o şampiyonluk hayırsız şampiyonluk oldu işte. Bütün sorunları örttü..

0-1’lik Fener maçının ardından Okan hocayla yolları ayırmalıydık.

Yeni sezona başka hoca gelmeliydi. Şampiyon olduk diye üzerine yattılar o şampiyonluk hayırsız şampiyonluk oldu işte. Bütün sorunları örttü..

bakın bazı şeyler dibe vurmadan yapılamaz

varsayalım ki lig bitti hocayı gönderdik

gelen hoca da şampiyonlar ligine gidemeseydi ya da 1-2 maç sallansaydı sezon başınd burada neler konuşurduk

şimdi fatih hocanın berbat benfica maçlarını unutup lokomotif maçlarını hatırladığımız gibi okan hoca en azından moldeyi geçmişti bayerne kök söktürmüştü ve şampiyon yapmıştı neden gönderdiniz demez miydik

bu sadece futbolda da geçerli değil hayatın bazı anlarında o alman gereken kararları almak geriye dönülüp bakıldığı kadar kolay değil

Kerem'i Yunus'u Barış'ı al üstüne Muslera'yı da verelim istediğin kulübe evden eve nakliyat yapalım. Hatta bizi kaosta bırakma canın hocanı da götür kendine sportif direktör yap. Kurtulalım
Sabahına kamyon boşaldığında beyaz atlet peynirli börekle en yakın fırında kahvaltı benden hediye.

Bunun yüzünden yönetimde suçlanıyor, adamlar buna 2 yılda 40 tane oyuncu almışlar 1 senede 2 tane solbeki mahvetti. Ne istediyse yapıldı kimi istediyse aldılar suçlu dursun oldu. Şu herife tanınan imkanlar Guardiola'ya tanınmamıştır city gibi bir takım bile eski oyuncularını topluyor bu beyefendiye serpme kahvaltı falan hazırlanıyor transfer konusunda. Ben zaha'yı falan geçtim tete gibi bir oyuncudan faydalanamadın sen senin hocalığın bu kadar işte.

Okan Buruk bu takımı iki sezon art arda rekorlar kırarak Şampiyon yapmıştır. Takımın bu durumunun tek suçlusu Dursun Özbek, Metin Öztürk ve İbrahim Hatipoğlu'dur. Erden Timur kalsaydı bu takım bu halde olmayacaktı. Suçlu arayan Başkanı suçlasın. Hocamızı yedirmeyiz. Ekli dosyayı görüntüle 258787

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam haklisin iki senedir rekorlarla sampiyon yapti, ama son 6 aydir hic bir final maci kazanamadi.

young boys gibi bir takima iki macta yenildi ve ikinci macta daha önce hic denemedigi taktikle cikti.

Cogu konuda yönetime sucu verebiliriz, mesela prag maclarini sol beksiz oynadik ama son young boys macinin tek sorumlusu okandir.

Uğur Meleke: "Dün Ali Sami Yen’de ilk 45 dakikanın sonunda ikili mücadele istatistikleri şöyleydi: Yerde Galatasaray yüzde 34, Young Boys yüzde 66... Havada Galatasaray yüzde 22, Young Boys yüzde 78... Ben uzun zamandır bir takımın bir başkasına ikili mücadele anlamında bu kadar ezildiğini anımsamıyorum yazacaktım ki sonra hatırladım: Bir hafta önce aynı Galatasaray, aynı Young Boys karşısında yaşamıştı bu sıkıntıyı!"

Sahaya yayılım gibi başka faktörler de var ama aslında onun da sebebi olarak en önemli açmaz işte bu noktadır.

Son 6-7 aydır güçlü rakiplere karşı fiziksel yönden eziliyor, zayıf rakiplere karşı da oyun üstünlüğü tutturamıyor takım. Tam da Sacha' yı kaybettikten sonraki döneme denk gelmesi dikkat çekiyor, adam tek başına defoların önemli kısmını bertaraf ediyordu zira. Tabii ki tek sorun Sacha değil, seçilen oyuncu profilleri, takımca ve bireysel formsuzluklar filan da var.

Young Boys takımı için ''Daha önce hiç böyle oynamamışlardır'' minvalinde ettiği laf, bir TD ye yakışmayacak derecede acayip bir gaf oldu. Senin takımın aylardır bu haldeyken, fizik kaliteden başka pek bir numarası olmayan böyle bir rakibe karşı bek olmayan beklerinle ve ikili mücadele kazanamayan Ziyech ile çift forvet oynayarak merkezi boşaltırsan olacağı bu. Gol erken gelse çok fena bir skor da çıkabilirdi, şanslıydın yani.

Özetle; fizik kalite bakımından bu haldeyken hiçbir oyun formatında hedeflere ulaşamaz bu takım. Ne pas oyunu, ne geçiş, ne gegenpress. Bir parça daha iyi oynar ama yetmez. Geçen yıldan beri hep vurgu yaptığım kadro planlaması hatalarının getirdiği çıkmaz sokaktayız maalesef...

güzel bir analiz

Beni futboldan soguttun. Allah seni ne bilirse öyle yapsın. Fenerbahçe faciası yaşatip öyle gideceksin sanırım. Belki öyle oluncada gitmeyeceksin. Normal birseymis gibi devam edersin. Hayat sana güzel. 100 trilyon aliyon su rezil futbola

Her maç 10 tane geçiş yiyip pozisyon verir. Taktisyenlik yok. Takımı ikili mücadele kazanamaz, ezilir. Antrenörlük yok. Oyuncuları Her maç abuk subuk kırmızı kart görür. Keyfine göre hareket eder. İdari menajerlikte yok. Ucuza bulup parlattığı , altyapıdan çıkardığı, veyahut başarılı bir transferi de yok. Kadro planlaması rezalet.

Taktisyenlik yok
Antrenörlük yok
İdarecilik yok
Kadro planlaması yok

Bu adam neden Galatasaray teknik direktörlüğü yapıyor? Adam bizle billur geçiyor bildiğin.
Bu hain bize daha ne facialar yaşatacak. Fener maçına birşey kalmadi

bu adamin daha kactane "final" maci kaybetmesi lazim? biz okadar parayi lig sampiyonlugu kazansin diyemi veriyoruz? takim duzelse bile, bi iki ay sonra bi final maci daha gelir onuda kaybeder. taktiksel olarak kesinlikle iyi bi hoca degil.

bir hafta önce rakibinin uzun toplarla forvetlerin indirdiği toplarla tehlikeli olduğunu gördüğün halde buna karşı önlem almak yerine, sen orta sahayı ve defansı daha da zayıflattın.

defansın önüne kaani veya berkani koysan veya üçlü defansla oynasan bunu önlemiş olurdun.

ya ilk maçı hiç analiz etmedin, yada futbol bilgin bu kadar.

Bu arada zamanında elendik gittik UEFA’yı aldık diyenler,

La siz Galatasaray’ın Milan’ı yenerek onu 4. Yapıp öyle gruptan çıktığını bilmiyor musunuz

Ve ondan önceki sezon Galatasaray ŞL’’de çeyrek finale çıkıyordu bir Fatih Akyel hatasıyla gitmişti maç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt