- 19 Mart 2014
- 29.489
- 30.934
- 2.718
Fenerliler gibi basketimiz de yok ki gidip Euroleague izleyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajı okumadan kadrolar gözüme çarptı önce. İroni filan mı diye tümünü okudum, değilmiş; resmen faziya! Son zamanlarda gördüğüm en kötü kadrolar listesine ilk iki sıradan girecek kadar kötüler kusura bakma. Bitirdin bizi be!..Dayı hiç bir bok yapamıyorsan kaanı beke koy önüne barışı at tam ortalarına da jelerti koy sağa sola bassın topu alınca dikine yardırsın.
Aynı şekilde diğer tarafada köhn için bunu yap, topla çıkış yapabilen bek oynamış belirli bilinçte 2 tane adamla oyna onların arkasına da oyun kurulumu için demirbay yada sara koy. Formsuz, yaz kampında içinden geçtiğin torreirayı da az dinlendir.
Olm şu turu geçmek çok kolaydı rakibe rakip gibi oynayacaktın.
Elindeki kadroyu evirip çevirip öyle oyun oyayan bir takım çıkarırsın ki sen bile şaşırırsın.
Üşeniyorsa al bu ikisini uygula.
yedeksiz ham kadro yazıyorum bazı adamları değiştirmek senin elinde
1:
4-3-3
muslera
kaan-davinson-nelsson-dubois
jelert—sara— köhn
Barış- İcardi- Kerem
2-
3-4-3
Muslera
sanchez-torreira-nelsson
Jelert—sara—berkan—-köhn
Barış——-İcardi—-Kerem
Sanchez yoksa abdülkerimi koyarsın yanına dengeli ve çevik herif koyarsın farkı kapatırsın.
Savunma yaparken berkanı geri çekersin toreeirayı öne koşturursun, atak yaparken toreirayı geride alan süpürücü olarak kullanırsın. Libero mantığında.
Denemesi gereken oyuncuları farklı yerlerde dnemekti.
Orta sahada bir tane adam top süremiyor sürmeye korkuyor elinde bunu yapmaktan çekinmeyen 4 tane adam var ikisi hücumcu ofansif oyuncu 2 si bek olarak oynayan adam zaten.
Beklerini ileri çıkarınca bir bok olmuyor orta aha kayboluyor o halde bekleri ortaya çeker top sürdürürsün. Bekler geride karşılar en fazla orta sahayı geçer. Zaten oradan da oyun kurabilen ve ileri çıktıklarında da düzgün orta yapabilen adamlar bunlar. Bunlar ileri gittiğinde ortadaki adamları geriye alırsın eksik yakalanmazsın.
Abi hazırcı herifle bizim çok işimiz var orta sahayı boşaltmak yerine çeşitleştirse mal gibi atak da yemeyeceksin.
Ceza sahası önünde top süpürebilen adam orta sahada takibe basıyor. Aynı oyunu 2 sene önce mertens ile oynatıp bok gibi görünmesine sebep olduk ne zaman doğru yere monte etti herif yaşıyormuşum dedi. O gitsin bu gelsin, sonra bunlar gitsin başkası gelsin devam sana lazım chelsae direktörlüğü 50 adamdan her hafta farklı olanı dene zaten 20 maç falan sürer.
bu adam insan yahuu insan .. herifin icinde atom reaktoru olsa biyerden sonra enerji kaybi yasar ,, herif bitti resmen tek basina basmadik yer birakmiyor tukendi adam artikTorerada fizik olarak çok düştü artık koşmuyor eskisi gibi derdi ne bunun.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen hostesleri izlersin bosver biz napalimFenerliler gibi basketimiz de yok ki gidip Euroleague izleyelim.
Hala teknik taktik cevap yazıyorsun. Boş ver dostum alıntılaşmayalım.
Krediyi iyi futbol açar, 2 yıldır amadolu takımlarını bile çoğu maçta ( maçların %90ı) zar zor yendik,oyun olarak kötüydük, anadolu takımlarına bile bol bol kontra verdik,elimiz kalbimizde rus ruleti oyunu izledik, sonuç kredi açmaz bunu anlasalar keşke, prandelli giderken liderden 3 puan gerideydik,adam kalsaydı o zaman, hamza hocaya niye kredi verilmedi o zaman sorarım okancılara,bu kadronun oyun hakkının bu oyundan kaç kat fazlasını verebileceğini biliyoruz çünkü sadece türkiye ligi izlemiyoruz, dünya devlerinden bahsetmiyorum, kızılyıldız,salzburg, kiev,karabağ,porto,sporting,benfica hepsini bu sezon izledim,baktım maçlarına kaç paralık takımların sahada yerleşimi,oyun kurulumu şiir gibi.Yine dediğim gibi ''krediyi iyi futbol açar''.Sanki sabır göstermek için olumlu doneler varmış gibi hala sabır diyenlere ben de ya sabır diyorum. Şampiyonluk maçında 10 kişi FB'ye şut atamamışsın, resmi maç oynamamış, sezona yeni TD ile girmiş BJK'den kupa finalinde 5 yemişsin, bundan önce Prag'dan 4 yemişsin, Kopenhag'a yenilmişsin, 50 milyon euro'luk maçta 13 milyon euro maaş bütçesi olan, liginde son sıradaki Young Boys'a 2 maçta 10 tane gol yemekten Allah korumuş ama hala sabır filan diyenler var, siz futbol filan izlemeyin. Sabır dediğiniz şey, heybeden dağıtılmayacak kadar erdemli bir durumdur.
Ama son bir maç kaldı, FB'den de 6 yedik mi, o zaman belki gözünüz açılır. Pes be!
Üstat geçen de moderatördün. Şimdi yine standart üye. Hayırdır 23 Nisan da geçeli oldu ?Sen hostesleri izlersin bosver biz napalim
Takımdaki iqsu en yüksek adam olarak hocaya ilk tepkiyi icardi koyacaktır eminim adamın sabrı taştı bence son macta
Onun ilk defa bir adama cift taban daldigini gördüm.