Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara ve torreiranın yanına 12 adam olmadan da orta saha konabiliyor hocamız muhalif fikirlerle dalga geçmek yerine biraz bu fikirleri değerlendirmezse beinde maç sonu güntekinle GS orta sahasını tartışacak pozisyona gelecek

Yok tıraaş oldum yok 12 kişiyle mi oynıcazz
Okan hocaaaaaaaa
Tıraşı bırakkkk
2 yıldır eli ayağı az düzgün her rakip anamızı belledi
Ne anlatıyon senn??

Dayı hiç bir bok yapamıyorsan kaanı beke koy önüne barışı at tam ortalarına da jelerti koy sağa sola bassın topu alınca dikine yardırsın.
Aynı şekilde diğer tarafada köhn için bunu yap, topla çıkış yapabilen bek oynamış belirli bilinçte 2 tane adamla oyna onların arkasına da oyun kurulumu için demirbay yada sara koy. Formsuz, yaz kampında içinden geçtiğin torreirayı da az dinlendir.

Olm şu turu geçmek çok kolaydı rakibe rakip gibi oynayacaktın.

Elindeki kadroyu evirip çevirip öyle oyun oyayan bir takım çıkarırsın ki sen bile şaşırırsın.

Üşeniyorsa al bu ikisini uygula.
yedeksiz ham kadro yazıyorum bazı adamları değiştirmek senin elinde
1:
4-3-3
muslera
kaan-davinson-nelsson-dubois
jelert—sara— köhn
Barış- İcardi- Kerem

2-
3-4-3

Muslera
sanchez-torreira-nelsson
Jelert—sara—berkan—-köhn

Barış——-İcardi—-Kerem

Sanchez yoksa abdülkerimi koyarsın yanına dengeli ve çevik herif koyarsın farkı kapatırsın.
Savunma yaparken berkanı geri çekersin toreeirayı öne koşturursun, atak yaparken toreirayı geride alan süpürücü olarak kullanırsın. Libero mantığında.

Denemesi gereken oyuncuları farklı yerlerde dnemekti.
Orta sahada bir tane adam top süremiyor sürmeye korkuyor elinde bunu yapmaktan çekinmeyen 4 tane adam var ikisi hücumcu ofansif oyuncu 2 si bek olarak oynayan adam zaten.

Beklerini ileri çıkarınca bir bok olmuyor orta aha kayboluyor o halde bekleri ortaya çeker top sürdürürsün. Bekler geride karşılar en fazla orta sahayı geçer. Zaten oradan da oyun kurabilen ve ileri çıktıklarında da düzgün orta yapabilen adamlar bunlar. Bunlar ileri gittiğinde ortadaki adamları geriye alırsın eksik yakalanmazsın.

Abi hazırcı herifle bizim çok işimiz var orta sahayı boşaltmak yerine çeşitleştirse mal gibi atak da yemeyeceksin.
Ceza sahası önünde top süpürebilen adam orta sahada takibe basıyor. Aynı oyunu 2 sene önce mertens ile oynatıp bok gibi görünmesine sebep olduk ne zaman doğru yere monte etti herif yaşıyormuşum dedi. O gitsin bu gelsin, sonra bunlar gitsin başkası gelsin devam sana lazım chelsae direktörlüğü 50 adamdan her hafta farklı olanı dene zaten 20 maç falan sürer.
Mesajı okumadan kadrolar gözüme çarptı önce. İroni filan mı diye tümünü okudum, değilmiş; resmen faziya! Son zamanlarda gördüğüm en kötü kadrolar listesine ilk iki sıradan girecek kadar kötüler kusura bakma. Bitirdin bizi be!..

Torerada fizik olarak çok düştü artık koşmuyor eskisi gibi derdi ne bunun.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu adam insan yahuu insan .. herifin icinde atom reaktoru olsa biyerden sonra enerji kaybi yasar ,, herif bitti resmen tek basina basmadik yer birakmiyor tukendi adam artik

Zahayı yemek yerine kazanmayı deneseydin keşke hocam belki bazı şeyler daha farklı olurdu şimdi üzerine para verip yollayacaklar bu mali darboğaz içinde gittikçe hataların artıyor kontrolü kaybediyorsun gidişatın iyi değil kendine gel

Hala teknik taktik cevap yazıyorsun. Boş ver dostum alıntılaşmayalım.

İnsanların kararları domino taşı etkisi yapabilir bu takım yokuş aşşa freni patlamış kamyon gibi gidiyor tam 1 seneden beri anlamak istemeyenlere diycek bişeyim yok alınan sonuçlardan verilen kararlardan zaten belli her şey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

galatasarayı yıllardır takip eden kesim çöküş dönemine doğru gidildiğini içten içe hissediyordur herhalde..
çöküş sonrasıda yeniden yapılanma süreci başlar. işte ben o süreci okan hocayla geçirmemizi doğru bulmuyorum. çünkü okan hoca gençlere hiç şans vermiyor, hatta kafasında belirlemiş olduğu 12-13 futbolcu dışındaki isimlere çok az süre veren bir antrenör. ayrıca onun döneminde transfer edilen oyuncuların çoğu ne yazık ki ileriye gideceklerine geriye doğru gidiyorlar.. en son örneği köhn mesela..

bize oyuncuların gelişimine katkı sağlayabilecek, eldeki mevcut kadroda herkesten bir şekilde verim alabilecek bir hoca gerekiyor yeniden yapılanma döneminde.. bu tarz bir yabancı hoca bulmamız gerekiyor, bence..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanki sabır göstermek için olumlu doneler varmış gibi hala sabır diyenlere ben de ya sabır diyorum. Şampiyonluk maçında 10 kişi FB'ye şut atamamışsın, resmi maç oynamamış, sezona yeni TD ile girmiş BJK'den kupa finalinde 5 yemişsin, bundan önce Prag'dan 4 yemişsin, Kopenhag'a yenilmişsin, 50 milyon euro'luk maçta 13 milyon euro maaş bütçesi olan, liginde son sıradaki Young Boys'a 2 maçta 10 tane gol yemekten Allah korumuş ama hala sabır filan diyenler var, siz futbol filan izlemeyin. Sabır dediğiniz şey, heybeden dağıtılmayacak kadar erdemli bir durumdur.
Ama son bir maç kaldı, FB'den de 6 yedik mi, o zaman belki gözünüz açılır. Pes be!

transfer falan yapılmasın, kadro zaten çok çok iyi, sistem kötüyse oyuncu da kötü görünür,yahu dün kızılyıdız şiir gibi oynadı adamların forvetlerinde biri cherif ndiaye, ads ve göztepe oynayan,kanadında ankaragücünde 11e giremeyen milson oynuyor, y.boysta forvet elazığda oynamış, kanat karagümrükte 11e giremeyen adam, mentalite,sistem, takım boyu,çizilmiş hücum setleri vb bunlar önemli, yahu salzburg-d.kiev maçına baktım iki takımın oyununu görün ağzınınız suyu aksın,geriden nasıl satranç gibi oyun kuruyorlar,bu takımlarda dehşet oyuncular mı var? 2 yıldır anadolu takımlarını bile çoğu zaman kötü oyunla zar zor yendik elimiz kalbimizde,top bi o kalede bi bu kalede oyun izledik.Ziyech uzaktan atar,demirbay uzaktan atar,icardi kavisli kafa vurur.

Sanki sabır göstermek için olumlu doneler varmış gibi hala sabır diyenlere ben de ya sabır diyorum. Şampiyonluk maçında 10 kişi FB'ye şut atamamışsın, resmi maç oynamamış, sezona yeni TD ile girmiş BJK'den kupa finalinde 5 yemişsin, bundan önce Prag'dan 4 yemişsin, Kopenhag'a yenilmişsin, 50 milyon euro'luk maçta 13 milyon euro maaş bütçesi olan, liginde son sıradaki Young Boys'a 2 maçta 10 tane gol yemekten Allah korumuş ama hala sabır filan diyenler var, siz futbol filan izlemeyin. Sabır dediğiniz şey, heybeden dağıtılmayacak kadar erdemli bir durumdur.
Ama son bir maç kaldı, FB'den de 6 yedik mi, o zaman belki gözünüz açılır. Pes be!
Krediyi iyi futbol açar, 2 yıldır amadolu takımlarını bile çoğu maçta ( maçların %90ı) zar zor yendik,oyun olarak kötüydük, anadolu takımlarına bile bol bol kontra verdik,elimiz kalbimizde rus ruleti oyunu izledik, sonuç kredi açmaz bunu anlasalar keşke, prandelli giderken liderden 3 puan gerideydik,adam kalsaydı o zaman, hamza hocaya niye kredi verilmedi o zaman sorarım okancılara,bu kadronun oyun hakkının bu oyundan kaç kat fazlasını verebileceğini biliyoruz çünkü sadece türkiye ligi izlemiyoruz, dünya devlerinden bahsetmiyorum, kızılyıldız,salzburg, kiev,karabağ,porto,sporting,benfica hepsini bu sezon izledim,baktım maçlarına kaç paralık takımların sahada yerleşimi,oyun kurulumu şiir gibi.Yine dediğim gibi ''krediyi iyi futbol açar''.

Teknik direktorlerin uzun sure bi takimda kalmalari icin kadroyu duzenli olarak degistirmeleri lazim. Baska turlu olmuyor

Hocanin eline bu yaz firsat gecmisti, o degisim yerine devam etme yolunu secti.

Buradan toparlamak zor olacak ama umarim toparlar.

Baştan sona kurduğu her cümlenin altına imzamı atarım. Hoca kendisini takip ettiğini söylemişti, umarım bu videoyu da izler ama faydalanmak yerine takibi bırakacaktır büyük ihtimalle!..

Maksadım Orhan Uluca' yı övmek değil asla; o da tutarsız. Geçen sezon hemen her programında tekrar ettiği 'rakip ceza sahasına koşu atan 8 numara' söylemini ve bu rol için Sara' yı çok uygun görmesini buradaki yorumlarının neresine koyar acaba?

Hele hele ironi yaparak, ''Ali Koç' un ajanı olabileceğini düşünmeye başladım'' dediğim aşağıdaki videoda bu son maç için Kaan' ı stopere yazıp Torreira' nın yanına çıkmasını ve Sara' nın ikinci bir 10 numara olarak ön tarafı kalabalıklaştırmasını önermesinin izahını nasıl yapacağını çok merak ediyorum; 4:35 den itibaren izleyin;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt