Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik direktorlerin uzun sure bi takimda kalmalari icin kadroyu duzenli olarak degistirmeleri lazim. Baska turlu olmuyor

Hocanin eline bu yaz firsat gecmisti, o degisim yerine devam etme yolunu secti.

Buradan toparlamak zor olacak ama umarim toparlar.
Böyle tespit mi olur

Aksine bir oyuncu grubu bir oyunu ne kadar uzun süre beraber oynarlarsa o kadar uzmanlaşırlar bu işte. Tabii bunun için ortada bir oyun olması lazım

Süper kupa : x
Şampiyonlar ligi katılım: x

2de sıfır yaptın hoca , kendini toparlaman için daha ne yapman gerekiyor ?

Görüyorsun takımın koşacak hali yok, bari defans yaptır hızlı oyuncularımızla kontra kovala fiziken hazır olana kadar ama yok hocamızın aklına gelmiyor herhalde

Mesajı okumadan kadrolar gözüme çarptı önce. İroni filan mı diye tümünü okudum, değilmiş; resmen faziya! Son zamanlarda gördüğüm en kötü kadrolar listesine ilk iki sıradan girecek kadar kötüler kusura bakma. Bitirdin bizi be!..
Mustafa bey oynatın bakalım kadroları fazia mı oluyor yoksa guardiola mısın be deniliyor mu görelim.
Tek topla çıkan rakibine karşı aynı silahı kullanman gerekiyordu. Tek pas topu sür os’yi geç.
Futbolu bazen çok abartıyoruz. Barış alperi sağ sol arka ön forvet oynatınca müq, kaanı stoper, kanat, bek, os oynatınca müq hızıyla top taşıyan iki oyuncu os’ye alıp rakibi kırınca fazia mı oluyor.

Maça 4-4-2 başlayıp sağ açıkta kimsenin olmadığı, bekte barışın git gel yaptığı. Sara ve torreiranın 10 numara başladığı bir oyun izledik.
Koşan adamlara koşan oyuncularla oynamamız lazımdı. Ne yapalım uefadan valverde ile camavingayı bu maç oynatalım mı diye izin mi almamız lazımdı.
Koca inter iki stoperini os, orta sahasını stoperde oynatıp geriden oyun kurup orta sahayı da rakibe geçirmemek için taktik geliştirip başarıyla uyguladı tebriks, bologna ofans ve forvet hattını toplu tabanca gibi çevirerek kullanıp forvetini ön liberoya kadar çekince sorun yok bunlar dahi, bize gelince wow.
Kahroldum….

Merak ediyorum ,aranızda hala hocaya güvenen varmi acaba ? Tabi varsa nedenlerini de alalim

Mustafa bey oynatın bakalım kadroları fazia mı oluyor yoksa guardiola mısın be deniliyor mu görelim.
Tek topla çıkan rakibine karşı aynı silahı kullanman gerekiyordu. Tek pas topu sür os’yi geç.
Futbolu bazen çok abartıyoruz. Barış alperi sağ sol arka ön forvet oynatınca müq, kaanı stoper, kanat, bek, os oynatınca müq hızıyla top taşıyan iki oyuncu os’ye alıp rakibi kırınca fazia mı oluyor.

Maça 4-4-2 başlayıp sağ açıkta kimsenin olmadığı, bekte barışın git gel yaptığı. Sara ve torreiranın 10 numara başladığı bir oyun izledik.
Koşan adamlara koşan oyuncularla oynamamız lazımdı. Ne yapalım uefadan valverde ile camavingayı bu maç oynatalım mı diye izin mi almamız lazımdı.
Koca inter iki stoperini os, orta sahasını stoperde oynatıp geriden oyun kurup orta sahayı da rakibe geçirmemek için taktik geliştirip başarıyla uyguladı tebriks, bologna ofans ve forvet hattını toplu tabanca gibi çevirerek kullanıp forvetini ön liberoya kadar çekince sorun yok bunlar dahi, bize gelince wow.
Kahroldum….
Önceki saçmalıkları ve dün sahaya sürülen kadroyu benim kadar eleştiren azdır, onu geçelim bir defa.

Senin çözüm olarak sunduğun önerileri ise en az onlar kötü buldum;

Yazdığın ilk kadroda Köhn ve Jelert yine hava topu alamaz, çok az ikili mücadele kazanabilir, pas yapamazlar, öyle top filan da taşıyamazlar. Hele Köhn hiç inisiyatif kullanamayan, bir daha kadroda görmek istemediğim yetersizin biri. Jelert zamanla toparlar diye umuyorum.

İkinci kadroda Torreira' yı merkez stopere yazma fikrini bir daha düşün istersen, yorum yapmaya bile gerek yok aslında. Kadroya yazmadığın Kaan ise yazdığın adamların en az üçünden daha fazla katkı verir ayrıca.

Bunu bir saldırı gibi görmene de gerek yok. Öneride bulunmuşsun; beğenmediğimi söyledim, o kadar. Herkes aynı düşünmek zorunda değil.

Merak ediyorum ,aranızda hala hocaya güvenen varmi acaba ? Tabi varsa nedenlerini de alalim

Young Boys maçındaki çıktığı kadro ve ilk yarıdaki topa kadar tüm saflığımla güveniyordum. Artık bitti. Yanlışta inat eden bizden değildir.

IMG_7952.webp
Dön şuna hoca. Madem orta saha yok bir parça kotarmanın tek yolu bu.

Hermoso veya herhangi bir sol stoper transferi.

Tek güvencem yarışacağımızı düşündüğüm 2 takımın başında yabancı olmasına karşın bizimkinin türk olması, morinho da olsa götüremeyeceğini düşünüyorum. Jorge jesus bence hucum futbolunun özellikle türk futbolunda tutacak bir futbolun babasıydı 'portekiz liginde oynattığı futbolu biliyorum çünkü' okanı teknik direktörlük konusunda top diye oynardı ama şampiyonluk verdi. Morinho ve şu bjk'nin hocasına karşı kimliğinden dolayı avantajlı. Bunun dışında ne bilgisine ne hocalığına hiç bir şeye güvenim yok.

Galatasaray tarihinin en iyi teknik direktörü. Mayısta herkesi mosmor yapacağız inşallah. Tam destek.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tarz videolar sürekli önüme düsüyor ve kanim donuyor

Tabiki okan yanlis taktik ve dizilis secti ama bu young boys rezaleti sadece bununla aciklanamaz

Bizim takim ölmüs bitmis. Belliki antrenmanlarda hic bir sey yapilmiyor öyle lay lay lom takiliyor teknik heyet ve topcular.

Fizik kalite ve kondisyonumuz yerlerde. Ikili mücadelelerin 66%‘isini kaybetmisiz. Böyle bir rakami ilk kez görüyorum. Bunu sadece taktikle aciklayamazsin. Bu takim calismiyor.

Bize gelen her oyuncunun geriye gitmesi de buna bagli. Okanin antrenmanlari YETERSIZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt