- 23 Aralık 2008
- 65.145
- 62.953
- 5.103
GSmizin başında şunu akıl edemeyen bir hocanın olmasından utanıyorum
Şu twitti yeni gördüm.
Eğer maça Sara - Torreira - Kerem ve Berkan orta sahası ile başlasaydık maç bizimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSmizin başında şunu akıl edemeyen bir hocanın olmasından utanıyorum
Böyle tespit mi olurTeknik direktorlerin uzun sure bi takimda kalmalari icin kadroyu duzenli olarak degistirmeleri lazim. Baska turlu olmuyor
Hocanin eline bu yaz firsat gecmisti, o degisim yerine devam etme yolunu secti.
Buradan toparlamak zor olacak ama umarim toparlar.
Evinde yatmasiSüper kupa : x
Şampiyonlar ligi katılım: x
2de sıfır yaptın hoca , kendini toparlaman için daha ne yapman gerekiyor ?
Mustafa bey oynatın bakalım kadroları fazia mı oluyor yoksa guardiola mısın be deniliyor mu görelim.Mesajı okumadan kadrolar gözüme çarptı önce. İroni filan mı diye tümünü okudum, değilmiş; resmen faziya! Son zamanlarda gördüğüm en kötü kadrolar listesine ilk iki sıradan girecek kadar kötüler kusura bakma. Bitirdin bizi be!..
Kibir ve şımarıklık sarmış kendisini ve etrafını. Bu şekilde oynamadı o nedenleGörüyorsun takımın koşacak hali yok, bari defans yaptır hızlı oyuncularımızla kontra kovala fiziken hazır olana kadar ama yok hocamızın aklına gelmiyor herhalde
Önceki saçmalıkları ve dün sahaya sürülen kadroyu benim kadar eleştiren azdır, onu geçelim bir defa.Mustafa bey oynatın bakalım kadroları fazia mı oluyor yoksa guardiola mısın be deniliyor mu görelim.
Tek topla çıkan rakibine karşı aynı silahı kullanman gerekiyordu. Tek pas topu sür os’yi geç.
Futbolu bazen çok abartıyoruz. Barış alperi sağ sol arka ön forvet oynatınca müq, kaanı stoper, kanat, bek, os oynatınca müq hızıyla top taşıyan iki oyuncu os’ye alıp rakibi kırınca fazia mı oluyor.
Maça 4-4-2 başlayıp sağ açıkta kimsenin olmadığı, bekte barışın git gel yaptığı. Sara ve torreiranın 10 numara başladığı bir oyun izledik.
Koşan adamlara koşan oyuncularla oynamamız lazımdı. Ne yapalım uefadan valverde ile camavingayı bu maç oynatalım mı diye izin mi almamız lazımdı.
Koca inter iki stoperini os, orta sahasını stoperde oynatıp geriden oyun kurup orta sahayı da rakibe geçirmemek için taktik geliştirip başarıyla uyguladı tebriks, bologna ofans ve forvet hattını toplu tabanca gibi çevirerek kullanıp forvetini ön liberoya kadar çekince sorun yok bunlar dahi, bize gelince wow.
Kahroldum….
Merak ediyorum ,aranızda hala hocaya güvenen varmi acaba ? Tabi varsa nedenlerini de alalim
Tek güvencem yarışacağımızı düşündüğüm 2 takımın başında yabancı olmasına karşın bizimkinin türk olması, morinho da olsa götüremeyeceğini düşünüyorum. Jorge jesus bence hucum futbolunun özellikle türk futbolunda tutacak bir futbolun babasıydı 'portekiz liginde oynattığı futbolu biliyorum çünkü' okanı teknik direktörlük konusunda top diye oynardı ama şampiyonluk verdi. Morinho ve şu bjk'nin hocasına karşı kimliğinden dolayı avantajlı. Bunun dışında ne bilgisine ne hocalığına hiç bir şeye güvenim yok.Merak ediyorum ,aranızda hala hocaya güvenen varmi acaba ? Tabi varsa nedenlerini de alalim
İlk 5'e bile girmez yaşı büyük olanlar çoğaltabilir sayıyı ama azalmazGalatasaray tarihinin en iyi teknik direktörü. Mayısta herkesi mosmor yapacağız inşallah. Tam destek.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray tarihinin en iyi teknik direktörü. Mayısta herkesi mosmor yapacağız inşallah. Tam destek.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi