Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjknin luganoyu parcalamasini izlerken sana daha da fazla sövdüm

Young boys karsisinda caresizligimiz gözlerimin önünden gitmiyor

Güvenc kurtar bile daha iyi hazirlardi takimi
Aynı hisler hocam, yazıklar olsun su an purolarını yakmış oturuyorlardır umurlarında değildir.

avcı dandik konferans liginde kalmak için daha fazla kafa yormuş şl elemesindeki senden.

biraz topla kafanı yav, yoksa da 1 kez daha yakma galatasaray'ı.

Kanat yiyici okan
@Savaş Barış :D
Resim

Bjk’nin Lugano’ya attigi 2, 3 ve 4’cu golleri sabah aksam izleyip farkli bir oyun plani nedir ogrensin.

Klasik yıpranma sürecini yaşıyor.

Ben bu duruma teknik direktörlerin geçen yıllarda oyuncu grupları ile ilgili arasında yaşadığı bazı problemler diyorum.

Mesela yeni gelen hocalar ilk yıllarında doğru taktik uyguluyorsa genelde başarılı oluyor ve oyuncular ekstra çaba sarf ediyor.

Fakat ilerleyen yıllarda oyunculardaki Bu heyecan ve çaba sarfetme isteği giderek azalıyor.

Okan hocanın da yaşadığı durumun bu olduğunu düşünüyorum. Takım içerisinde liderliği sanki biraz elinden kaybetmeye başladı ve oyuncuların da hissettiği aidiyet ve çaba sarf etme isteği eskisi kadar yok gibi.

Umarım bulurum bir an önce düzelir. Elbette bunlar sadece benim hislerim herhangi bir kanıtı yok.

okanı göndermek için tam vakti aslında milli arada çok rahat hoca görüşmesi yapılabilir,umarım yapılır

Ağır idman yapsalar icardi ile mertens 2 güne yollar okanı, sneijder falan niye tudoru istemedi ?
Böyle rezil olur anamızın ligine döneriz işte düzgün idman yapmazsak

Sneijder tam zamanında postalandı tudor sağolsun selçuğu melçuğu da kesti hemen

Çalışmayan herkes gitmeli

10 m alıp hem idman yapmıyım hem köy takımlarına eleniyim yok öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt