Bülent Cira
Kırmızı Üye
- 11 Temmuz 2011
- 1.089
- 866
- 1.873
İki maç kaybetsin gider2 derbi kaybetsin , çarmıha gerecekler oda farkında![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki maç kaybetsin gider2 derbi kaybetsin , çarmıha gerecekler oda farkında![]()
Akhisar, RS ve BŞ e de temelde benzer futbol oynatıyordu. Büyük takımlar gibi baskın oynamaya çalışması başlarda cüretkar bulunmuş, iyi futbol ve iyi sonuçlar gelince de takdir edilmişti.Başarılı = iyi taktisyen demiyorum. Bu kadar farklı kalibrelerde, bu kadar sezon başlangıç hedefleri farklı takımlarda başarılı olan bir adam iyi taktisyendir diyorum çünkü bu takımların hepsinde aynı taktikle, sistemle veya dizilişle oynayamazsın. Hepsinde farklı bir şeyler yapman lazım çünkü elindeki malzeme ve kalite her daim farklıdır. Bu Okan Hoca'nın farklı şeyler uygulayabildiğini, değişebildiğini ve farklı durumlarda farklı aksiyonlar alabildiğini gösterir diyorum.
oyum saraya. Jelert derdim ama küçük lokma olur o, böyle pahalı olandan olmalı. Saradan sonra İcardi ile ciddi bir kavga bekliyorum şampiyonluk gittikten sonra.Bakalım sonraki kurbanı hangi oyuncu olacak.
O zaman 11 kişi topun arkasına geçeceğiz kontradan yemeyiz ama illa bir tane kıstırırlar arada. Top bizdeyken ceza sahasının oralarda pas yaparken kaptırdık yanlış hatırlamıyorsam tekte Rasfordun önüne saldılar ki orta çizginin oralardan çıkmıştı. Sürdü ortaladı gol yedik. Çok absürd şeyler yaşanmadı United deplasmanında 3-4 pozisyon verebilirsin, Bayern de verdi Almanya'da daha çok verdi hatta. İstediğin taktikle çık istediğin kadar kapan 2-3 tane zaten verirsin oralarda bir tane kalecin çıkaracak işte bir de stoperin son anda araya girecek ya da Boey'in deparı gibi bir tanesi depar atacak vs vs. Lucescu ile gruplardan çıkarken de Tafo/Mondragon show yapıyordu. Hele Deportivo'yu 1-0 Suat'ın golüyle yendiğimiz maçı nasıl kazandık bilmiyorum mesela. Alayının kazmalığı tutmasa İstanbul'da da Bayen maçında ilk 20 dakikada tabelayı 4-0 görsek şaşırır mıydık?Nasıl vermedik ya 4 tane en az altı pastan gol kaçırdılar. Abdülkerim kaç tane top çıkardı.
Deplasmandaki Manu maçı en skandal maçlardan biriydi geçen sene, kazandık diye göz ardı edildi.
Old Trafford’da iki tane kontradan gol yememelisin ki ŞL grubunda yenilen gollerin %80i kontra.
Gönderilir gönderilmez aklını başına alsın. YB ve Kopenhag maçları yüzünden 50 milyon euro soktu kulübe üstüne önüne gelenin ağzına sıçıp çöp yapıyor sistemine uymuyor diye.
Çok istiyorsa gitsin Realle City’i çalıştırsın, orada bile her dönem bu kadar adam alıp göndermesine izin vermezler.
Freni patlamış kamyon gibi uçurumdan aşağı gidiyoruz Okanla
Son 1 senede kazandığımız tek kırılma maçı Konya maçı geçen sezon son hafta. Diğerlerinin hiç birini kazanamadık.O zaman 11 kişi topun arkasına geçeceğiz kontradan yemeyiz ama illa bir tane kıstırırlar arada. Top bizdeyken ceza sahasının oralarda pas yaparken kaptırdık yanlış hatırlamıyorsam tekte Rasfordun önüne saldılar ki orta çizginin oralardan çıkmıştı. Sürdü ortaladı gol yedik. Çok absürd şeyler yaşanmadı United deplasmanında 3-4 pozisyon verebilirsin, Bayern de verdi Almanya'da daha çok verdi hatta. İstediğin taktikle çık istediğin kadar kapan 2-3 tane zaten verirsin oralarda bir tane kalecin çıkaracak işte bir de stoperin son anda araya girecek ya da Boey'in deparı gibi bir tanesi depar atacak vs vs. Lucescu ile gruplardan çıkarken de Tafo/Mondragon show yapıyordu. Hele Deportivo'yu 1-0 Suat'ın golüyle yendiğimiz maçı nasıl kazandık bilmiyorum mesela. Alayının kazmalığı tutmasa İstanbul'da da Bayen maçında ilk 20 dakikada tabelayı 4-0 görsek şaşırır mıydık?
Hocanın her halükarda YBoysu geçmesi lazımdı lafım yok da ligin kalitesi yerlerde artık olay sadece bizlik de değil; bu dandik rekabet ortamında, kaosta, herkesin yönetenlerden torpil beklendiği, tarihin en şerefsiz ezeli(!!!) rakiplerimizin olduğu, futboldan başka her şeyin konuşulduğu dönemde vasat ülke takımları bile bizi eleyebilir.
Keşke öyle olsa ama değil maalesef.Bizim taraftar müthiş yaw, ilk diş macununu ortasından sıkmasında siz eşinize de boşanalım yürümüyor dersiniz.
Cl’ye gidememek veya super kupa’yi kaybetmek tabiki basarisizlik
Ama bu gecmis basarilari silmez
Bardagin bos tarafindan bakiyoruz
Oynattigi oyun riskli bir oyun evet kontra yeme sansimiz cok yüksek ama ayni oyun tarzindan dolayi da manchester veya bayern deplasmanlarinda pozisyon da üretiyoruz
Kendimizi dev aynasinda görmeyelim cok iyi kadrolarla madrid deplasmaninda pozisyon üretemedigimiz maclarimiz oldu
Cok cesur bir oyunla kafa kafaya oynadik yani anlatmak istenen bu aslinda
Manchester bayagi kontra buldu dogru mesela ama ayni macta bizim de pozisyonlarimiz vardi,macin dönüm noktasi bile ön alan baskisi ile kazandigimiz penalti/kirmizi kart
Bayern maci normal sartlarda ilk yari 3-1 4-1 lehimize olmaliydi madem pozisyon diyoruz bardagin dolu tarafindan bakinca böyle
Bu sezon basarisiz simdiye kadar aksini zaten kimse iddia edemez ama 2022 den subat 2024’e kadar cok iyi güclü ve cesur bir Galatasaray izletti ve bu sekilde basari geldi
Suan kötü gidisatin sebebi taraftar ile bag koptu ve tamamen baski altinda,mental ve psikolojik saglam kalamadigi icin basarisizliga dogru gidiyor
Keremler Berkanlar Yunuslar tam bunu kalemi.Kendi ucube sistemine itiraz etmeyecek adamları doldurup vasat bir takıma çeviriyor kadroyu
Bu sistemsizliğin olmayacağını bilen iyi adamlar kaçıyor birer birer
Bunun yeri akhisarTekrar düşündüm.Hocanin gelistirdigi 1 tane topcu yok.Erden timurun menejerle aldirdigi topcularla şampiyon oldu.1 2 tane oyuncu kötü ciksaydi onuda olamazdi.Yusuf demiri antrenman maclarinda hazirlikta oynatip simdi hic oynatmiyor eyup aydin öyle.