Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortada bir kupa varsa talibi değil sahibiyiz -> 5-0 lık bjk mağlubiyeti, kaleye gidemedin, maçı sabote ettin 2. devre.

Finallerin takımı Gala -> Her kritik maçta 50 pozisyon verip madara oldun.

Sen bir kere asırlık GS genetiğine zarar verdin. Kupaları bu takım her daim kazandı, ilkleri her daim başardı.

Sana kritik maçlarda neden böyle oluyor diye gayet güzel soru soruldu. Rekorlar kırdık beğenmeyen City, Real tutsun diye laf soktun, orta saha lazımken 12 kişi mi oynayacağız dedin, 3 gündür İtalya'da ne yapıyorsun?

Yönetimin 2. ağzı oldun, kadroyu koruduk dedin, takımı dağıttınız hep beraber.

Yavşaklara da şampiyonluk için gün doğdu. Biz kendimize çelme takmadan şampiyon olacakları yoktu zaten ve bunu başardınız, bravo hepinize (buraya küfür). Bunun temelini de 4 Haziran'da attınız.

İhtimal vermiyordum ama artık şüphelerim var. Erden Timur ''sadece İcardi'' destek oldu dediğinde neden senden bahsetmedi demiştim. Belli ki oralı olmamışsın, ses etmemişsin. Belki sen Erden Timur için arkasında durup ısrarcı olsaydın, yönetimi seçeceğine 5. yıldızı kovalasaydın bu duruma düşmezdik.

Yeni sözleşme ile bambaşka birine döndün.

Hoca sonun geldi. Hem de öyle geldi ki gittiğinde o rekorların da, 2 şampiyonluğun da pek hatırlanmayacak. İçine ettin çünkü. 3 kupalı Hamza gibi gideceksin. İcardi ve Erden hatırlanacak, sen değil.

okan buruk gerçeklerini hatırlamak lazım..Büyük GS lı falan değil..Parasını alan aşırı profosyonel birisi sadece.İnanın avrupadan bir teklif alsa yarın gider....Faruk Süren başkan zaten konuşmuş zamanında..

Süren: Okan ve Emre'yi affetmem mümkün değil

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Faruk Süren, kendi döneminde sarı-kırmızılı takımdan ayrılarak İtalya'nın İnter takımına transfer olan ve dönüşü gündemde olan Okan Buruk hakkında sert açıklamalar yaptı.

Radyospor'da yayınlanan "İmza" isimli programda açıklamalar yapan Süren, "Okan ve Emre'yi affetmem mümkün değil, ikisinden biri Galatasaray'a dönerse, kulüple ilişkimi gözden geçiririm" dedi. Süren, "Çocuk affedilir, Okan Galatasaray'dan ayrılırken çocukluk yaşını çoktan geçmişti" derken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zaten o zaman konuşulan paralar da çocuk yaştakilerin konuşacağı paralar değildi. O dönemde kulüpten istedikleri peşin para 'ben Galatasaray'dan ayrılıyorum' anlamına geliyordu. Zaten Galatasaray'ın öyle bir parası yoktu. Hayatımda her zaman profesyonelce davrandım.

'Onlara evladımızdır, fedakarlık yapmalılar' anlayışıyla hiç bir zaman yaklaşmadım. Emre'ye yeni sezon için teklif ettiğim para, aldığı paranın tam 10 katıydı. Hafızamda yok kayıtlara gerekirse bakılır. 200 bin Dolar alıyordu, Yıllık 1.850-2 milyon Dolar arası ücretle yeni kontrat önermiştim. Bu iki oyuncu madden ve manen ahlaki olmayan davranışlarda bulunmuştur. Ben onlara anlaşma önerisinde bulunmama rağmen, buna yanaşmamaları, Inter'in Galatasaray'a vereceği parayı kendi ceplerine koyma imkanı sağladı. Kendilerini benim affetmem mümkün olmadığı gibi, Galatasaray'a transferleri gerçekleşirse külüple ilişkilerimi ciddi bir şekilde gözden geçiririm."

İki oyuncunun ayrılmadan önceki performanslarını kimsenin unutmadığını savunan Süren, "Son sezonda tamamen yönlendirildiler. Yönlendiren kişi ve kişileri de zamanı gelince açıklayacağım" ifadelerini kullandı.
"Okan şimdi ortada dolaşıyor" diyen Süren, "Türkçe'de bir deyim vardır. Katili kan tutar. Katil, cinayeti işlediği yere gelir. Heyecanlanır, dengeli olmayan davranışlarda bulunur" diyerek sözlerini tamamladı.

Dursun’un küçük ortağı, yetersiz kişi.

Takımı delik deşik etti. Yazıklar olsun. Kendine td diyen bir adam sıfır kadro bilgisi. Batırdı kulübü. Böyle bilgisiz adamların eline kulübün anahtarını veren yönetimle beraber buhar olup piyasadan silinirler umarım.

O gün bize fırça kaydın ama sevgili hocam, madem Torreira'nın yanına adam lazım diyenler sistemi bilmiyor, bugün niye son ana kadar Rabiot peşinde koştunuz o halde?

Gene şampiyon olur zaten ocak ayina kadar idare etsen yeter en kral topcuyu getirriirz hic problem degil

Başakşehir’de ters düştüğü papaz oyuncular bunu göndermişti, ders aldım demişti, şimdi kendi onları yolladı bir de bunu deniyor

Kadıköy'de alacağı bir mağlubiyet, Galatasaray kariyerinin sonu olacaktır şüphesiz. Hiç kimseye mazeret uyduramaz artık taraftar dinlemez.

Asıl o arka çıktığı başkan ve yönetimi indirmek gerekiyor. Yarın divanda yerin dibine sokarlar umarım.

Iki yildir yaziyorum Galatasarayin hocasi degil diye, hoca olmadigi ,su kadro planlamasindan anlar, takim delik desik olmus, aslinda ana kadroya her yil bir iki takviye ile yola devam etmek yerine hep birileri gitti birileri geldi, okan buruk oyuncu aldirdi sonrasini kendisi begenmedi.

Bakin iki gün sonra jelerte de sans vermiyecek, cünkü kabak gibi ortada ,jelert bir makine gibi calisan bir takimin bir ekiydi. Adam orda dogal.olarak iyi oynuyor. Bizde sistem ,takim oyunu olmayinca rakipler hunharca bom bos alanda bizi yakalayinca her oyuncu kötü gözüküyor .

Insallah son okancida anlamistir suc onca giden futbolcularda degil, okan buruk daydi.

Takımdan ayrıldığı zaman yönetime en çok sallayacak insan olacak. Kendisi de biliyor ki, sesi çıkarsa en ufak olayda yiyeceklerini. Gerçi dursun sezon içinde ciddi tepki yerse, okani hedef gösterecek ve gönderip terim hamlesi yapacaktır. Her şey o kadar bariz belli ki, taraftar olarak çaresizce devamlı yani şeyleri yaşıyoruz. İş bilen adam da gelse onu da yiyorlar işte. Hiçbir zaman hayalimizin ki Türkiye'nin bayerni vb olamayacağız veya sürdürebilir başarı yakalayamayiz. 2003'den beri türk futbolunu takip ederim, bu söylediğim her türk kulübü için geçerlidir.

Sırada sen varsın, Dursun seni çatır çatır yiyecek ilk yangında. Hamza Hamzaoğlu gibi yönetimi desteklemeye devam et, kendini Sir Alex Ferguson zanneden ama oynattığı futbol Hikmet Karaman'dan kötü olan şahıs.

Kankasının fb yönetim kuruluna seçildiği sezon kadronun resmen içini oydu. Gel de komplo teorilerine inanma.

İster 3lü ister 4lü ister 5li istersen 12 kişiyle oyna ama bize bu saatten sonra tek 1 bahane sunmayı düşünme hele kadroda eksik var vs. demeyi aklının ucundan dahi geçirme sn hoca
anadolu takımları için bu kadro zaten yeterli daha ne olcak bi 100 milyon daha mı harcayalım ptt ayarındaki takımları yenmek için,düzgün sistem kursun bi zahmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt