Pep'in maçlara çıkışısı....tam anlamıyla bek yok çünkü tüm takım ortasah ve ilerisinde oluyor neredeyse
gene ani uzun toplarda sıkıntı yaşıyorlar ama orda alan dağılımında çok iyi adapte olduklarından hep açıklık kalmıyor 1 e 1 geçilme sıkıntısı hariç.
ilieri yığılıp pas pas pas boşluğu bulunca haaland faktörü adamın işi.
çok basit gösteriyorlar ama inanılmaz koordine gerekiyor - maçlarını izlediğimden iyi farkındayım - hiç bir şekilde 2 oyunucunun arası 5 6 metreden fazla değil . pas trafiği her zaman açık - ayaklar kaliteli olunca çok basit görünüyor.
eskaza bizle city oynasa - 1 tane bile top tutup hücum yapamayız mesela - çünkü uzun sallıyoruz topu.
3-5-2 yazılıyorda 3 lü defans dendiğinde benim aklımda canlanan işi Pep yapıyor. 3lü demek bence hep 3-5-2 demek değil - dinamik kalabalık duran , takımına göre ileride yaygın presini yapan , uzun topa zorlayıp geri 3 lü ile toplayan olarak algılıyorum. heriflerde de 2 tane topla yürüyebilen stoper/kanat özellikli adam var işte tabi. Apokerim Nelsson yapamaz...saece Sanchez yapabilir.
o Rico Lewis gecen sene laf ediyorudum bir şey olmaz diye- 2 3 özet bakın adam hem torreira - hem taşıma - hem kanat görevleri yapıyor - hatta topla dikine delicilik bile yapıyor. OHA diyerek izliyorum bu sezon mesela .
Real'de citye ters gelebiliyor - vinicius diye ruh hastası hızlı adamı var(+artık 1e 1 de iyi mbappe) - üstüne çekip ona salladımı arkadaki boşlukta skor buluyorlar (en son CL eşleşmesi o şekilde çözüldü gibi son maçta)