Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım üçlü savunmaya dönmeyi düşünüyorsa kendine bu konuda yardımcı olabilecek birini katar teknik ekibe

Çünkü şimdiye kadar kullandığımız buil-up planından baskıya saha parselizisasyonuna kadar herşey değişecek bu konuda teknik ekipte üçlü oynatma konusunda bilgili biri çok yardımcı olabilir

6 ayda bir sol bek harcayan sol beklerin efendisi hocalarin hocasi

Yakupta olmazsa ferland mendy cekeriz aslan hocam

Radikal bir değişiklik yaptı. Eski usul 3'lü oynatırsa zirveye çıkar bu kadroyla.

Bu oyunun zorluğu takımın alışkanlık kazanması ve sert oynama karakteri aşılama.

İtalyanlar canavar gibi oynuyordu.

Yediği her topçu yeni takımında şov yapıyor. Problemin esas kaynağı çözülmeden bir yere varmak mümkün değildir.

Çöküşü Fenerbahçe maçıyla başladı şampiyonluğu kaybettiren maç olabilirdi

Evo’nun bir önceki twitini de okudun mu?

Okan hoca maalesef ketum ve sosyal ilişkileri zayıftır. İdare edemedi oyuncuları diyor.

Okumadım da o konuda katılmıyorum Evo'ya. Ne kadar eski futbolcusu varsa Okan'dan övgüyle bahsediyor, sosyal ilişkileri de gayet iyi bence. Icardi'nin omzuna alacağı kaç td vardır dünya üzerinde?

Mantık çok basit. 3 farklı arkadaşıma beni sorsanız birisi ketum birisi gevşek diğeri dengeli diyebilir. Güvendiğime kendimi daha çok açmışımdır çünkü. Herkes kendi penceresinden bakar, Evo güvenilir bir kişilik değil nezdimde.

Okumadım da o konuda katılmıyorum Evo'ya. Ne kadar eski futbolcusu varsa Okan'dan övgüyle bahsediyor, sosyal ilişkileri de gayet iyi bence. Icardi'nin omzuna alacağı kaç td vardır dünya üzerinde?

Mantık çok basit. 3 farklı arkadaşıma beni sorsanız birisi ketum birisi gevşek diğeri dengeli diyebilir. Güvendiğime kendimi daha çok açmışımdır çünkü. Herkes kendi penceresinden bakar, Evo güvenilir bir kişilik değil nezdimde.

Doğru yorum. Haklısın.

valla arkadaşlar ayın 14ündü rize maçı var adamlar geçişi baya hızlı yapabiliyor, 17sinde antep maçı var hadi o daha nispeten kolay, ben bu maçlarda olumsuz sonuç olursa fb maçına başka hoca çıkabilir diye düşünüyorum,zaten taraftarın %95i falan şuan hoca gitsin kafasında diye izlenim aldım,zaten oyun beğenilmiyor,hele evinde rizeye yenilgi olursa direkt gider hoca bence

hocam kendini o kadar zor bir poziyona getirdin ki - istesen olmazdı yani.

şansın yanında olmazsa çok sıkıntı çekeceksin maalesef.

bizde cefasını çekeceğiz.

o bitik zortinyonun takımına yenilirse tekme tokat bu takımdan kovulmalı
mancini aportta bekliyor zaten.

Young boys maclarinin icine ettin ya

Geceleri rahat uyuyabiliyor musun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt