Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam bu adamlara karşı elin çok güçlü olacaktı, belki de tek başına yönetimi değiştirebilecek gücün olacaktı

tabi peş peşe kulüp tarihinin en büyük rezilliklerinden 3 tane yaşatınca bir de 2 sezondur yaptıkları hatalara rağmen tam destek yanlarında olunca yönetimle aynı kefeye düştün, bu da senin hatan şimdi çık bakalım işin içinden çıkabilirsen

çıkamazsan bu kulüp seni de yer yutar sıkıntı yok

Fenerbahçe maçı, Galatasaray'daki geleceğini belirleyecek bence.

İyi bir sonuç alırsa kredisini uzatır, güven tazeler.

Kaybettiği an tüm ipler kopar ve bütün ihale kendisine kalır.

Hoca gerçekten merak ediyorum, Zalewski’yi isterken hiç utanmadın mı?

Adamların as sol kanat beki senin burun kıvırıp devre arası yollattığın Angelino, onun yedeğini isterken gerçekten yüzün kızarmadı mı?

6 milyona şu an o adam bizde olabilirken, 12 milyon yedeğine talep edilirken hiç kendini sorguluyor musun acaba?

Spor gecesi : Okan hoca Jelerti istememis. Saranin maliyetine olumsuz rapor vermis.

Yani Jelert ve Sarayi hoca istememis.
Klasik Terim dönemindeki senaryolar dönmeye başladı. Baktılar ki kaos ortamı var, hemen hoca istemedi yönetim zorla aldı safsataları servis edilmeye başlanır, hiç şaşırmadım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes fb maçı gs'daki geleceğini belirleyecek diyor ama bence önümüzdeki iki gün "gs'daki geleceğini" belirleyecek.

bugüne kadar canhıraş şekilde savunduğu başkanını ve yöneticilerini "haala daha" savunmaya devam ederse, gs'daki geleceğini bitirir.

eğer çıkıp çatır çatır konuşursa, taraftar ile aynı tarafa geçer. gs'ı da, kendini de kurtarır.

Hoca gerçekten merak ediyorum, Zalewski’yi isterken hiç utanmadın mı?

Adamların as sol kanat beki senin burun kıvırıp devre arası yollattığın Angelino, onun yedeğini isterken gerçekten yüzün kızarmadı mı?

6 milyona şu an o adam bizde olabilirken, 12 milyon yedeğine talep edilirken hiç kendini sorguluyor musun acaba?
Bu biraz şehir efsanesi.
Angelino kötü futbolcu roma 11 oynatıyor diye bu değişmez.
Yeni ferdi kadıoğlu bu zalevksi denen çocuk.11 milyon euro jelerte verilen yerde bedava

Bu biraz şehir efsanesi.
Angelino kötü futbolcu roma 11 oynatıyor diye bu değişmez.
Yeni ferdi kadıoğlu bu zalevksi denen çocuk.11 milyon euro jelerte verilen yerde bedava
Roma da salak bu çocuğu oynatmak yerine solda Angelino, sağda Zeki’yi oynatıyor.

Hiç maçını izlememiş adamlar da medyadaki yönetim maymunlarının gazına gelip inanıyor. Bu adam komple defansif zaafiyet, o kadar kötü ki bu konuda adamlar bizim defansı kötü dediğimiz Angelino’yu oynatıyor işte düşünün. Öyle saçma sapan toplar kaybediyor ki Köhn ile Kerem’e rahmet okutur. Hele 22 yaşında üzerinde oluşacak baskı düşünülünce Köhn son maçlarda ayakları titremekten saçma sapan içler yapıyordu, bu çocuk sahaya bırakır.

Ezbere yorum yapmayalım.

IMG_8027.webp

Şu açıklamaları tjk maçından önce eleştirdim diye ciddi linç yemiştim. Neyin geldiği çok belliydi o günlerden..

geldiğimiz noktada linçleyen arkadaşların dahil tüm taraftarın ortak noktada buluştuğunu görmek sevindirici.. Galatasaray biziz arkadaşlar. yönetim-teknik kadro-futbolcular geçici

Okan beyin kariyer gidişatı ‘diyar diyar Anadolu’ şeklinde devam eder bu saatten sonra

0 transfer varken en azından kötü sonuç sonrası yeni futbolcuların alışma süreci falan bahane üretemeyecek.

Sezon başlangıcında çok kızdım hem çıkardığı kadrolara hem yönetimi korumasına ama düştüğü hale de üzülüyorum şu an. Ben bile en kötü ihtimalle kör topal birilerini alırlar sayısal olarak eksik kalmayız diye düşünüyordum. Beceriksiz yönetim yapamadı.

Valla Okan Hocaya çok sinirliyim, son dönemdeki hali tavrı hiç hoşuma gitmiyor ama yangına Okan Hoca'dan başlamaktan yana da değilim

Önce Dursun Özbek yönetimi tamamen defolup gitsin ondan sonra bakarız Okan Hocanın durumuna

Onca zaman gevşek gevşek ''Şampiyon kadroya 2 yahut 3 transfer yeter'' diyip de en önemli kader maçlarında beksizlik, orta sahasızlık ve organizasyonsuzluk sebebiyle kallavi şamarı yedikten sonra, transfer döneminin bitimine 15 gün kala kadro ve formasyonda köklü değişikliğe gitme kararı almak bir TD lik faciasıdır ve yönetimin hainlik raddesine varan iş bilmezliğinden büyük ölçüde bağımsız bir durumdur. Başta işaret ettiği üç mevkiye ciddi külfetle istediği adamlar alındığına göre mevcut açmazın baş sorumlusu kendisidir.

Bunları önceki sezon yaşattığı BJK deplasman faciası gibi bazı kör göze parmak hatalarına rağmen, geçen sezonun kadro planlamasına kadar olan dönemde toz kondurmamış biri olarak söylüyorum; önyargılı isem bile olumlu manadadır yani.

Kadro yapısı müsait olsa da üçlü defansa geçmek öyle boyacı küpü misali pat diye olacak bir iş değil; kayma- kademe vs çok fazla pratik gerektirir. Keşke kendisini düşürdüğü bu açmazdan alnının akıyla çıkabilse ama orta sahanın çöktüğü onca maçta tek bir defa fazladan bir oyuncu atmayı bile denememiş biri için beklenti çok da yüksek tutulmamalı.

Eline iyi 1 fırsat geçsin o kadar maliyetli 1 kadro kurulmak istensin.Aldırdığın oyuncularla kurulan kadro bu :D Okan ne zaman giderse bu takım rahatlar..

Hocam istediğin oldu takımda ne kanat kaldı nede ortasaha geldi. Bakalım ne yapacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt