Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocan gibisin. Ama işte hocan senin yaşındayken daha cesurdu. Sen onun yaşlılığını devam ettiriyorsun korkak oyun tarzına devam. Adaletli geçinen ama adaletin a'sını bile sahaya yansıtmayan birisin. Yunus şu maçta nasıl 90 dk oynar gel de bi açıkla. Şöyle bi rize bulmuşsun, haftaya derbi var atabileceğin kadar atacakken el freni gibi takılıyorsun

Skor göz boyamamalı, Rize aşırı kötüydü yav.

Adamların şutu bile yok doğru dürüst.

Bugün top yekün saldırmak yerine sonunda alan daraltmayı düşündü açıkçası 22/23'den esintiler vardı geçen sene hop oturup hop kalkıp sürekli pozisyon verirken bugün 1 tane pozisyon vermeden maçı tamamladık.

Demek ki daha kontrollü oynamak daha fayda getiriyor artık 1'e 1 pres yerine bu yönde devam etmeli.

Evimiz yanıyordu onu söndürmeliydik önce. Şimdi depreme hazırlıklı hale getirip tamir etmek var. En son dayamayı döşemeyi düşünürüz

Yapılacaklar listesi ekteki gibidir:

[✓] Mal mal kaybedilen toplar sonucu yenen geçişlere bir son verilecek
[ ] Önde deli dana gibi şuursuzca basılmayacak, takım enerjisini maçın bütününe yayacak
[ ] Topçuların fizik kalite maksimuma getirilecek, takım amansızca koşacak ve rakiplerle cenk edecek
[ ] Takım istediği zaman 10-20 dakikalık bölümlerde rakibin oyununu rahatça bozabilecek
[ ] Oyun içinde yeri geldiğinde geride beklenip kontradan fiş çekilecek
[ ] Rakip sahaya yerleşildiğinde o baskının doğru parselizasyonla kesilmemesi sağlanacak
[ ] Oyuncular sahada birbirine daha yakın duracak, ekipçe basacak ve paslaşacak
[ ] Gerektiğinde sabırlı gerektiğinde yüksek tempoda sürekli yerden pas yapılacak, topa hükmedilecek
[ ] Oyuncular hücumda birbirlerini gözü kapalı bulacak kadar organize hareket edecek

Yol uzun ve meşakkatli kolay gelsin diyoruz Sn. Uruk beye

rakipten dolayı pek konusmaya lüzum yok, haftaya göreceğiz asıl hocalığı
hayırlısı

Ben takımın oyununu ve coşkusunu çok beğendim.mt arasında çalışılmış olduğu farkediliyor bu sefer ara boş geçilmemiş.sakatlar ve yeni oyuncular katıldıkça daha güzel işler çıkarmanı bekliyorum özellikle Avrupada fark koymalıyız

Hocan gibisin. Ama işte hocan senin yaşındayken daha cesurdu. Sen onun yaşlılığını devam ettiriyorsun korkak oyun tarzına devam. Adaletli geçinen ama adaletin a'sını bile sahaya yansıtmayan birisin. Yunus şu maçta nasıl 90 dk oynar gel de bi açıkla. Şöyle bi rize bulmuşsun, haftaya derbi var atabileceğin kadar atacakken el freni gibi takılıyorsun
Hafta arası bir maçımız daha var ya hani..O çok önem adlettiğiniz derbi maçına diri çıkmak için biraz frene basmanın nesi kötü?

Sonunda defans çizgisini Man City seviyesine ilerletmeyi akıl etti...

Okan buruku sevmiyorum , mecburda degilim, he Terim ci de degilim. Sen oynadimiz futboldan memnunsan kendin bilin, iki gün sonra neden rezil olduk deme rakipler direncli cikinca
Valla bugün ki oyunu beğenmiyorsanız hocanın da dediği gibi gidin City falan destekleyin..Biz böyle vura vura gideceğiz..Sende somurta somurta galibiyetlerimizi izlemeye devam edeceksin belli ki..

Hafta arası bir maçımız daha var ya hani..O çok önem adlettiğiniz derbi maçına diri çıkmak için biraz frene basmanın nesi kötü?
Derbi maça önem addetmiyorum, derbi maçı öncesi kulüp üzerindeki negatif havayı biraz daha azaltmanın en iyi yolu taraftarı maça bağlamaktır bulduysan atacaksın ne freni.
Ne çabuk unutuyoruz bu takımın 1 gol averaj yüzünden şampiyonluğu kaybettiğini? Ne tesadüf o sezon da bunun hocası inatla penaltı Akbaba'ya kullandırmıştır

dar oldu rakibe saha helal olsun koçum benim

aramızda limonite mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt