Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat hocayı yedirmeyiz tam 1 futbol üstadı

McKennie ise ilaç olurdu hem sağ kanat bek hem orta sahada faidelenirdik
Berbat bir futbolcu. İzlediğim her maçta bu adamın bu seviyelerde ne işi var dedim. Ki çok fazla maçta izledim kendisini.

yine kötü top oynatıyor. Hiç td olmasa bu kadro bu oyunu yine oynar. Rize’yi yine 5’ler. Nedir bu heyecan? Bir kere de bir Avrupa takımına diş geçirsin. Bir kritik maçları alsın. Leş jk’ye hiçbir şart altında ezilmemeyi öğrensin.

Sara’sı, Osimhen’i, Sanchez’i, Torreira’sı şapkadan tavşan çıkarsan. Okan kral olsun. Hemde rakip Rize yani.

Berbat bir futbolcu. İzlediğim her maçta bu adamın bu seviyelerde ne işi var dedim. Ki çok fazla maçta izledim kendisini.
Sana iyi gelen bize iyi gelemez reis.Bize iyi gelen de sana iyi gelemez.Torrentle devam edilmesin Torrentle şampiyon olamayız dediğimde de neden futbolla ilgileniyosun tarzında 1 şey demiştin.Karşı görüşlere saygılı olalım..

Sana iyi gelen bize iyi gelemez reis.Bize iyi gelen de sana iyi gelemez.Torrentle devam edilmesin Torrentle şampiyon olamayız dediğimde de neden futbolla ilgileniyosun tarzında 1 şey demiştin.Karşı görüşlere saygılı olalım..
Torrent kartını cebinde taşıyordun herhalde hemen attın ortaya. :asd:

Hala diyorum. Arkasındayım o görüşümün. Sorun hocadaysa takımı niye sil baştan yapıyorsun. Takım sorunluysa hocayı niye gönderiyorsun. Baştan aşağı tutarsız bir geçişti o. 2 sene şampiyonluk gelince kimsenin dönüp oradaki garipliği konuşacak hali yok tabii ki.

Bir gün biri Torrent'e de Okan Buruk'a verilen kadro gibi bir kadro verirse o zaman tartışırız tekrar neymiş ne değilmiş.

Abartıyorsun yaw geçen sezon epey faydalıydı Juve için

Onun dışında Juve yıllardır ne oynuyor ki beğenesin. Gerçi en kötü topunu da Leeds'de oynadı ama orası da acayip kaotikti o dönem

Torrent kartını cebinde taşıyordun herhalde hemen attın ortaya. :asd:

Hala diyorum. Arkasındayım o görüşümün. Sorun hocadaysa takımı niye sil baştan yapıyorsun. Takım sorunluysa hocayı niye gönderiyorsun. Baştan aşağı tutarsız bir geçişti o. 2 sene şampiyonluk gelince kimsenin dönüp oradaki garipliği konuşacak hali yok tabii ki.

Bir gün biri Torrent'e de Okan Buruk'a verilen kadro gibi bir kadro verirse o zaman tartışırız tekrar neymiş ne değilmiş.
Torrent'ten umudun daha varsa 1 şey diyemem bizden sonra kulüp bile bulamadı :D Boey'e futbolcu değil demesi bile başlı başına nasıl futbol denen şeyden anlamadığı hödük 1'i olduğunu gösteriyo bence reis yav :D

2 senede 3 kupa. Savunmaya devam edeceğiz. 3. senesinde kupa alamazsa gönderilsin.

Torrent'ten umudun daha varsa 1 şey diyemem bizden sonra kulüp bile bulamadı :D Boey'e futbolcu değil demesi bile başlı başına nasıl futbol denen şeyden anlamadığı hödük 1'i olduğunu gösteriyo bence reis yav :D
Hala olayı idrak edemiyorsun. Torrent veya Zorrent. İsim önemli değil. Zaten Terim'le başarısız oldu o takım ligde. Herhangi bir isme aynı kadroyu verip sonucuna bakmadan kimin iyi veya kötü hoca olduğunu bilemezsin.

Okan Buruk'a Terim'in elindeki 13. olan kadroyu versek ligi kaçıncı sırada bitirirdi onu da tartışmaya açarız o zaman. Terim çok mu kötü hocaydı da o kadro ligde o hallere düştü vs vs...

Hangi iyi oyun? Adamlar Maci birakmis heralde üstün oyniyacaksin. Hele dur hocan bir iyi takim görsün karsidinda nasil panikle ali ayaga karisiyor, süper ligde bu derbiler disinda gerceklesmiyecek ama avrupada gör bak fiziki bizden üstün takimlar nasil futbolu ile bizi ezecek.
Geçen sene de ilk şampiyonluk sonrası göndermez isek halimiz Trabzon'un durumu gibi tepetaklak olur demiyormuydun? Peki güncele bakarsak hoca ile başkan arasında olan yeni kayıtlar varmı?

Hala olayı idrak edemiyorsun. Torrent veya Zorrent. İsim önemli değil. Zaten Terim'le başarısız oldu o takım ligde. Herhangi bir isme aynı kadroyu verip sonucuna bakmadan kimin iyi veya kötü hoca olduğunu bilemezsin.

Okan Buruk'a Terim'in elindeki 13. olan kadroyu versek ligi kaçıncı sırada bitirirdi onu da tartışmaya açarız o zaman.
Torrent'e 1 baktım dda gittiği her takımda iş yapmamış.Özellikle o Flamengo'nun iyi kadrosuyla bile şampiyon olamamış :D Meksika Ligi'nde puan ortalaması 1.22 :D Kendisine bile saygısı olmayan 1 adam anca tazminat kovalar.O kadroya istenilen eklemeler yapılmadı.Burak Gedson veya daha iyi 1 8 Numara almak yerine gitti Gustavo Assuncao aldırdı.Almak istesek alırdık diye açıklama yapıp 1 de rakibine kaptırdı.Sen şimdi Gedson Fernandesle Fred'i de sevmiyosun.En iyisi biz bu muhabbeti burda keselim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt