- 5 Eylül 2014
- 84.569
- 70.365
- 4.513
Okan değil Okan hocaOrta saha istemeyen hocanYönetim istifa ama Okan da suçlu
![]()
Saygı duymayı öğrenmezsen fatih hocana saygısızlık yapıldığında ağlamayacaksın milleti raporlamayacaksın
Saygısızlık fln diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan değil Okan hocaOrta saha istemeyen hocanYönetim istifa ama Okan da suçlu
![]()
Muradım rakamla 1 yazman o kadar özel ve anlamlı ki her seferinde edebiyat hocanı çok güzel anmama vesile oluyorYarın Fatih hoca gelse en büyük hocacı sen olursun yavO kadroyla bu kadro 1 mi
O kadroya gerekli takviyeleri yapmayan başkan ve yönetime sor
![]()
ilk fırsatta "Murat üstad bu adam iyi mi?"Keremi gönderdin
Hocamizi yedin
Sallaiyi cöpledin
Gsyi silmene müsade etmeyecegiz murat durmaz
Marcao, McKennie falan istiyordu bu yaz o. Bir süredir futbol izlemiyorum demişti kanıtı da bu istekleri oldu.ilk fırsatta "Murat üstad bu adam iyi mi?"
Öyle olsa bile Emre'nin soracağı adres gene Nostramurat Durmaz olacaktır.Marcao, McKennie falan istiyordu bu yaz o. Bir süredir futbol izlemiyorum demişti kanıtı da bu istekleri oldu.
Berbat bir futbolcu. İzlediğim her maçta bu adamın bu seviyelerde ne işi var dedim. Ki çok fazla maçta izledim kendisini.Murat hocayı yedirmeyiz tam 1 futbol üstadı
McKennie ise ilaç olurdu hem sağ kanat bek hem orta sahada faidelenirdik
Raporladıysam kanıtı çıkar göster ulanOkan değil Okan hoca
Saygı duymayı öğrenmezsen fatih hocana saygısızlık yapıldığında ağlamayacaksın milleti raporlamayacaksın
Saygısızlık fln diye
Sana iyi gelen bize iyi gelemez reis.Bize iyi gelen de sana iyi gelemez.Torrentle devam edilmesin Torrentle şampiyon olamayız dediğimde de neden futbolla ilgileniyosun tarzında 1 şey demiştin.Karşı görüşlere saygılı olalım..Berbat bir futbolcu. İzlediğim her maçta bu adamın bu seviyelerde ne işi var dedim. Ki çok fazla maçta izledim kendisini.
Eyvallah kanks görüşlerimiz karşılıklı cansın..Murat hocayı yedirmeyiz tam 1 futbol üstadı
McKennie ise ilaç olurdu hem sağ kanat bek hem orta sahada faidelenirdik
Torrent kartını cebinde taşıyordun herhalde hemen attın ortaya.Sana iyi gelen bize iyi gelemez reis.Bize iyi gelen de sana iyi gelemez.Torrentle devam edilmesin Torrentle şampiyon olamayız dediğimde de neden futbolla ilgileniyosun tarzında 1 şey demiştin.Karşı görüşlere saygılı olalım..

Abartıyorsun yaw geçen sezon epey faydalıydı Juve içinBerbat bir futbolcu. İzlediğim her maçta bu adamın bu seviyelerde ne işi var dedim. Ki çok fazla maçta izledim kendisini.
Torrent'ten umudun daha varsa 1 şey diyemem bizden sonra kulüp bile bulamadıTorrent kartını cebinde taşıyordun herhalde hemen attın ortaya.
Hala diyorum. Arkasındayım o görüşümün. Sorun hocadaysa takımı niye sil baştan yapıyorsun. Takım sorunluysa hocayı niye gönderiyorsun. Baştan aşağı tutarsız bir geçişti o. 2 sene şampiyonluk gelince kimsenin dönüp oradaki garipliği konuşacak hali yok tabii ki.
Bir gün biri Torrent'e de Okan Buruk'a verilen kadro gibi bir kadro verirse o zaman tartışırız tekrar neymiş ne değilmiş.

Hala olayı idrak edemiyorsun. Torrent veya Zorrent. İsim önemli değil. Zaten Terim'le başarısız oldu o takım ligde. Herhangi bir isme aynı kadroyu verip sonucuna bakmadan kimin iyi veya kötü hoca olduğunu bilemezsin.Torrent'ten umudun daha varsa 1 şey diyemem bizden sonra kulüp bile bulamadıBoey'e futbolcu değil demesi bile başlı başına nasıl futbol denen şeyden anlamadığı hödük 1'i olduğunu gösteriyo bence reis yav
![]()
Geçen sene de ilk şampiyonluk sonrası göndermez isek halimiz Trabzon'un durumu gibi tepetaklak olur demiyormuydun? Peki güncele bakarsak hoca ile başkan arasında olan yeni kayıtlar varmı?Hangi iyi oyun? Adamlar Maci birakmis heralde üstün oyniyacaksin. Hele dur hocan bir iyi takim görsün karsidinda nasil panikle ali ayaga karisiyor, süper ligde bu derbiler disinda gerceklesmiyecek ama avrupada gör bak fiziki bizden üstün takimlar nasil futbolu ile bizi ezecek.
Torrent'e 1 baktım dda gittiği her takımda iş yapmamış.Özellikle o Flamengo'nun iyi kadrosuyla bile şampiyon olamamışHala olayı idrak edemiyorsun. Torrent veya Zorrent. İsim önemli değil. Zaten Terim'le başarısız oldu o takım ligde. Herhangi bir isme aynı kadroyu verip sonucuna bakmadan kimin iyi veya kötü hoca olduğunu bilemezsin.
Okan Buruk'a Terim'in elindeki 13. olan kadroyu versek ligi kaçıncı sırada bitirirdi onu da tartışmaya açarız o zaman.