Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk herkesi susturmaya devam ediyor. İki sezon rekorlarla Şampiyon yaptı, bu sezonda rekor bir başlangıç yaptı. 4/4 galibiyet ve 14 golle zirvesine çıktı. Oynanan oyunda kusursuzdu. Terimsporluları ağlatmaya devam aslan hocam benim
FB_IMG_1726347269222.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu 11'i hiç sevmedim. Jakobs 3lünün solunda hiç oynamamış. Sallai 343'ün ileri üçlüsünde kanatlarda oynamış ama kanat bek fazla oynamamış. Barış'ın bekte defansla fazla alakası yok.

İnş sallıyordur Neaci

Felaket toparladı kafayı.

Bu 11'i hiç sevmedim. Jakobs 3lünün solunda hiç oynamamış. Sallai 343'ün ileri üçlüsünde kanatlarda oynamış ama kanat bek fazla oynamamış. Barış'ın bekte defansla fazla alakası yok.

İnş sallıyordur Neaci

Ali Nacinin hayatı sallamasyon ustacım rahat ol.

Okan buruk efendi bu jelerti sen istedin sen, listende ister besinci ister onuncu sirada olsun, bu adami aldiran sensin, yetersiz ciktiysa bu adami hazirlamaya sen mecbursun, bu adam gelleli neredeyse iki ay oldu. Yok öyle istedigim gibi cikmadi ne hali varsa görsün ayaklari

Şimdi Young Boys yerine Şampiyonlar Ligi'nde Aston Villa'ya karşı oynayabilirdik.30 milyon euro gibi 1 para da gitti.Bu kadroyla büyük Maçlar'da etkili olmak için kalmak istiyosa teknik ekibini güncelleyecek.Yoksa Fb Maç'ında da Mourinho'ya yenilir..

İnş sallıyordur Neaci

He he hocanın da işi yok ANK'ye Fener maçı sonrası formasyonu anlattı. Ulan kolpada sınır tanımıyor bizim ilgi şeysi muhabirler

Dk oldu 70 maç sakin yapsana 3-4 değişiklik be hocam. Hafta sonu derbi var dinlesin Tor, Kaan, Sanchez hatta Bay

Okan Buruk. Herkese cevapları vermeye devam ediyor hocaların hocası. İçerdeki İrlandalılar diyen Mustafa Denizli misali. 3.sezonunda toplam 205 puan topladı bu adam. 18/18 ve 14/14 seriler yaptı. Derbilerde oynattığı oyun ortada. Manchester deplasmanı ortada. Çabuk unutuyorsunuz ama hocam hatırlatıyor sağolsun. Seni seviyoruz
FB_IMG_1726602213233.webp

Rize Antep maçları benim için ölçü değil 3 atılmış 5 atılmış falan. Belki de dünyanın en iyi forvet hattına sahipsin olacak o kadar.

Ne süper kupa kepazeliğini unuttum ne Young Boys rezaletini unuttum ne de bu transfer yapmaktan aciz, ne olduğu belli olmayan yönetime kalkan olmaya çalışıp Erden Timur'a koyduğu satışı unuttum. Hiçbirini unutmadım.

Ben Okan'a da takıma da notumu Kadıköy deplasmanında oynanacak maçta vereceğim. Ben o maçı bekliyorum.

Hiç zorlamaya gerek yok, akıllı bir planla lider gittiğimiz kadıköy’den lider dönmeliyiz. Fener zaten topla oynamayı sevmiyor, aptallık etmezsek yenilmememiz lazım.

Bunu atlatırsak önümüzdeki fikstür açık.

Derbiye büyük bir motivasyonla hazırlandığını düşünüyorum. Geçen sezon ki fener ve kupadaki Beşiktaş maçı extra hırs yaptırmıştır. Lige iyi başlamakta üstündeki baskıyı bir nebze aldı, şu maçı da alırsa üstündeki bütün baskı dağılır. Bu fırsatı kaçırmaz.

Puhahah su rezil ligde hala koyduk seriye devam diyenlere artik diyecek lafim.yok, bu lig okadar rezil ki belki namaglup sampiyon bile cikar. Büyük takimlar disinda seni zorliyacak iki üc takim var gerisi bildigin cöp. Bu garibanala ücer beser atmakla olmuyor, yenildimiz takim evinde aston villadan üc yemis gercekler bunlar iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt