Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenilgi zaten ok derbi ve deplasman ama yine dandik bir oyun görürsek bir zahmet kendini sorgulasın çünkü kaç kere yiyeceğiz aynı tokattan

Kazanırsak kurtarırsın da kayıp olduğunda o koltuğun bir ayağı daha kırılır. 3 ayakla duruyordu zaten.

Çanlar kimin için çalıyor.
Okaaaaaaaaan

iyice nefret etmeye basladim su heriften

en son hamzaya bu kadar kinlenmistim ben

böyle kibirli benim dedigim en dogrusudur her zaman hatam asla olmaz tiplerin gsde yeri yoktur

er ya da gec sutlanacaksin ve hic kimse seni hatirlamayacak okan

Dayanamadım maç sonuna.

10-20 milyonluk anadolu maçlarındaki oyun gözüne perde indirmiş. Rakibin anca Münih falan olmalı heralde bir şeyleri görmen için. İlk yarı gol/golleri yiyince ikinci yarı çift forvete de dön tam olsun.

Çalışmıyor musun rakipleri hocam. O kadar güveniyordum ki sana. Şu orta sahanın hallaç olacağını görmeyen adam kördür yaa yemin ederim. Bir gün şaşırt be kurban oluyum.

Kadroyu gördükten sonra söylenecek cok sey varda macini sonunu bekleyim ondan sonra birseyler yazariz

Fenerin en zayıf tarağı mert müldürün taraf, barışı sola atıp mertin tarafına fiziksel olarak üstünlük sağlardu sağ tarafa da sallai'yi atıp Kaan ve sallai ile sıkıştırmalıydik

Bakalım orta sahanın dirençsiz kalacağı konusunda taraftar mı, 12 kişiyle mi oynayacağız diyen sen mi haklı çıkacaksın hocam. İnşallah biz yanılırız, gecenin sonunda yeniden sana olan güvenimiz tazelenir.

Şansın yaver gitmezse şu kadro yüzünden istifayı direk ver ve git

Sara çok kolay çalım yiyor, Torreirada da bi ileri çıkma hastalığı var son sezondan beri. Topu kim kapacak hocam? Adamlar tek pasla bizim tüm orta sahayı geçecekler bunu göremedin mi?

Çıkardığı kadroya bak. Yok abi hatalarından asla ders almıyor çok çabuk unutuyor. Mertens 1 tane derbide bırak oyunu fizik olarak varlık göstermiş biri değil ezilecek işte belli güçlü tutsana ortayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt