Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi adıma iyi kapak oldu tebrik ederim okan hoca. Martens ve 4-2-3-1 i görünce maç gitti demiştim. Hem hocaya hem takıma bravo:tbr::tbr::tbr:

Barıştık hocam tamam. Fizikaliteyi farkedeli eski Galatasaray'ı izletiyor tekrar

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Şükür yendik 5 yerken sana hoca değil diyenlere karşı savundum seni de canım hocam, kendine küfrettirmeden niye değişiklik yapmıyorsun.

Bugün Fenerliler biraz becerikli olsa veya bizimkiler biraz gününde olmasa ne olacak?

Osimhen’in yürüyecek hali kalmadı ama çıkarmadın oyundan, Bats’ı alsan bu maç 3-1 bitmezdi. Ayrıca bir oyuncuyu eski takımına karşı oynatmamak ne büyük motivasyon kaybı, bunu nasıl düşünmezsin yahu.

Bugün yendin, herkes tapacak sana ama olmuyor hocam, olmuyor. Aynı hataları tekrar tekrar yapıyorsun

70 küsüre kadar oyuncu değiştirmedi o ara es kaza bir gol yesek çok sıkıntıya girecektik. Kronik sorunları devam ediyor. Sallai'yi oyuna sokarken Mertensi çıkaracağını beklemezdim ama ilk defa beğendiğim bir hamle yaptı. Maçın en iyisi Yunusu 90 dk oyunda tutması da olumlu.

Tebrikler hocam. Aynen devam.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şükür yendik 5 yerken sana hoca değil diyenlere karşı savundum seni de canım hocam, kendine küfrettirmeden niye değişiklik yapmıyorsun.

Bugün Fenerliler biraz becerikli olsa veya bizimkiler biraz gününde olmasa ne olacak?

Osimhen’in yürüyecek hali kalmadı ama çıkarmadın oyundan, Bats’ı alsan bu maç 3-1 bitmezdi. Ayrıca bir oyuncuyu eski takımına karşı oynatmamak ne büyük motivasyon kaybı, bunu nasıl düşünmezsin yahu.

Bugün yendin, herkes tapacak sana ama olmuyor hocam, olmuyor. Aynı hataları tekrar tekrar yapıyorsun
evet bu mesaj özelinde

şuan okanı öven kimse samimi degil

şu macı kaybedebilirdik hoca yüzünden

Yav gençler futboldan anlamıyorsunuz Mourinho'lu Fener'i tokatlamış. Yok hala yanlış yapıyorsun falan diyorsunuz. Kazandı demek ki doğru yaptı. Sıradan bir maçı kazanmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt