Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklisin ve aksini iddia etmiyorum telafi konusunda

Dedigin gibi telafi süreci devam ediyor ama son galibiyetler ile olumlu devam ediyor ve muhtemelen telafi edecek

Ama basarisizligin bir telafisi olmak zorundaysa basarinin da hakkini vermek gerekmez mi

Bjk ve young boys maclari öncesinde ben genel olarak bunu da görmedim basarili olmasina ragmen
Nasıl görmedin yav o mağlubiyetlere rağmen herkes çok seviyor Okan’ı.

Bu yaz yönetim yanlısı saçma açıklamaları, kanat vs açıklamaları olmasa, en az transfer intiyacı bizde demese yine bu kadar tepki almazdı.

Okan gitsin vs ben çok kişiden duymadım bir kaç uç tip dışında. Aksine ısrarla hatalarını söylemek zaten pozitif eleştiri, küçük maç performansına kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum.

Büyük maçlarda da fener gibi rakibin zayıflıklarına odaklanıp vurursa, kendi oyununda esnerse herkes için daha iyi olur.

bravo hoca

su oyuna mudahale hususuna da egilirsen iyi olacak

Paok tarafından da tokatlanmana RAMAK kalmıştı sn hoca

Sen hocaysan zamanında değişiklik yap ben hocaysam sana emrediyorum zamanında değişiklik yap

Hocam cift forvet işi bize yaramaz. Ya fark açılınca dönersin cift forvete ya da geri de olduğunda gol lazim olduğunda son dakikalarda dönersin. Maç 2-1 ken ya da 1-0 ken cift forvete dönüyoruz sırf gönlü kalmasın forvetlerimizin diyerek. Çok başımız ağrıyacak bu mevzu yüzünden ileriki maçlarda özellikle avrupada.

Nasıl görmedin yav o mağlubiyetlere rağmen herkes çok seviyor Okan’ı.

Bu yaz yönetim yanlısı saçma açıklamaları, kanat vs açıklamaları olmasa, en az transfer intiyacı bizde demese yine bu kadar tepki almazdı.

Okan gitsin vs ben çok kişiden duymadım bir kaç uç tip dışında. Aksine ısrarla hatalarını söylemek zaten pozitif eleştiri, küçük maç performansına kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum.

Büyük maçlarda da fener gibi rakibin zayıflıklarına odaklanıp vurursa, kendi oyununda esnerse herkes için daha iyi olur.

Tribündeki taraftar seviyor gittigim maclarda bunu gördüm ama sosyal medya ve forum da pek sevildigi söylenemez

Sezona cok kötü basladik krizli bir dönem den gectik ama burdan dönmek büyük takim ve büyük hoca refleksi bana göre

Henüz tam olarak döndük demek icin erken tabiki ama dogru yoldayiz bu da takim adina olumlu

Tribündeki taraftar seviyor gittigim maclarda bunu gördüm ama sosyal medya ve forum da pek sevildigi söylenemez

Sezona cok kötü basladik krizli bir dönem den gectik ama burdan dönmek büyük takim ve büyük hoca refleksi bana göre

Henüz tam olarak döndük demek icin erken tabiki ama dogru yoldayiz bu da takim adina olumlu
Etkileşim meraklıları dışında çok ağır konuşanları görmedim söz sahibi hesaplarda.

Hoca bulmak dünyanın en zor işi, Brighton’ın başına geçen adam gibi hocaları görmek istiyorum onlar bile bize gelmez. Yine de teknik ekip güçlendirilmeli, FTyi bu konuda çok eleştirdim Okan Buruk da takımın zayıf olduğu konulara yönelik özel antrenörler dahil etmeli teknik ekibe.

Fb maçı ve dünkü maçta çok hırslıydı kendine geldi ölü toprağını attı üzerinden. Kenarda böyle güçlü bir figür istiyorum.

1-0 önde olan sensin
Rakip gelmek zorunda
Önde basmaya çalışmasan toplu şekilde onlar gelecekler
Bu sefer sen kontralar geniş alanlar bulacaksın
Kontra oyuncularında var barışla osimhen gibi
Savunma yapacağın ve her 30 saniyede bir tüm sahayı koşmayacağın için 60.dkda tükenmeyeceksin de

Yarım saat izledi bu durumu nerdeyse maç bitecek takıma topa bassanıza niye ileri gidiyosunuz diye sitem ediyo neyse ki son düdük çalmadan idrak edebildi

Biz hep buradaydık.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk diyorum noktayı koyuyorum. İyi gün taraftarlarını tokatlamaya devam ediyor hocaların hocası. Oynattığı oyun ortada. Birde Icardi ve Osimheni beraber oynatmanın formülünü bulduğunda her şey kusursuz olacak. İyi ki varsın hocam
20240926_043652.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Madrid, Barca Ronaldo'lu, Messi'li kadrolariyla kapisirken ya da Bayer, ManU kralken ilk onbirde cok fazla degisiklik yapmiyorlardi. Ronaldo ile Messi her macin 90 dakikasini oynuyorlardi. Ama onlarin kondusyonu ile bizimkilerinki bir mi yaw? Onun icin ugrasiyorsa hica, ne ala. Yoksa Kaan falan sahada gebericek bunun haberi bile olmayacak.

Ondan ziyade dun gayet guzel hucum aksiyonlari oldu. Terim de ne zaman hareketli topculari sahaya surse guzel top oynuyorduk. Hem fener macinda hem de dun aksam cok hareketli, kisa paslasmalarla basarili isler yaptik. Osimhen, Sara ve Jakobs hucumda gercekten buyuk katki sagliyolar ve takim giderek daha iyi anlasiyor. Bu durumda ileride yapilan baskinin da niteliginde artiyor. Basi kesik tavuklar gibi kosmuyoruz.

Apokerim de toparlamaya basladi bu da iyi bir sey cunku Jakobs dun cokca ileride kaldi, geri kosamadi. Dedigim gibi hoca topcularin sahada gebermelerini beklemese iyi olur. PAOK zayif ama Tottenham karsimiza cikinca kaliteleri ile bizi savuracaklar. Biz uyarimizi yapalim da.

1-) futbolda 4-3-3 diye bir sistem olduğunu hatırlamalı

2-) önde olduğumuz veya dengede giden maçlarda oyuncu değişikliği için 70.dk’yı beklememeyi artık öğrenmeli

3-) 1-0, 2-1 gibi sıkıntılı şekilde önde götürdüğümüz maçlarda savunma çizgisini orta sahaya kadar çıkartmayı bırakmalı ( hadi Anadolu takımları beceriksiz atamıyor ama Avrupa’da çok güzel öperler hocam )

4-) geride olduğumuz maçlarda orta sahayı boşaltıp forvet atmanın 3 senedir hiçbir şey getirmediğini artık kafasına kazımalı.

saha içinde ne zaman şunları düzeltir o zaman Avrupa’da başarı gelir kendi de çok istediği İtalya ligine gider o zaman. Atomu parçalamıyorsun sonuçta.

Kafasını tamamen sahaya vermiş saha dışı/transfer mevzularından soyutlanmış Okan Buruk bu ligin gelmiş geçmiş en iyi 2-3 hocasından biri. Bu adamın değerini bilmek, bokan kokan gibi abuk subuk kelime oyunlarıyla yıpratmaya çalışan tiplere de prim vermemek lazım. Hata yaptığı zaman illa ki olacaktır ama 2 senede başardıkları hata yapma kredisi veriyor bu adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt