Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin gönlünü yapmak için cift forvete dönmek zorunda değilsin. 2-1 falan önde olduğumuz maçlarda sırf gönül almak için çift forvete dönüyoruz sanki geride gibi.

Oyuncular kaliteli olmasa yenilebilirdik bile bugün. Oyuna doğru müdahaleyi yapamıyor nedense zamanında.

Burası Galatasaray kişilere biat etmek yoktur kimsede Metin Oktay değil Okan hoca bizim babamızın oğlu değil eleştircez tabi yb maçı beşiktaş maçı gibi bir daha sonuçları yaşamayalım diye eleştiricez benim için en önemli şey bu camianın her alanda en büyük olması en büyüğüz zaten bunun için herkesi her şeyi harcarım eleştiririm nokta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakaret etmemek biat etmek midir

Kimsenin gönlünü yapmak için cift forvete dönmek zorunda değilsin. 2-1 falan önde olduğumuz maçlarda sırf gönül almak için çift forvete dönüyoruz sanki geride gibi.
Öyle bir ortam var ki ne yazık ki hocayı da etkiliyor . Fb basini bir taraftan bizim taraftar bir taraftan

Son düzenleme:
Hakaret etmemek biat etmek midir

Ben kimseye hakaret etmiyorum eden kendi düşünsün kimseyede hakaret edin demem. Benim postlarımı gezen bi arkadaş varmış övdüğüm mesajları görmemiş sanırım biraz daha detaylı baksın ona tavsiye ederim.

Rotasyon ve oyuncu değişiliklik tercih ile süreleri umarım iyi yöne gider. Bu konularda sıkıntılı.

Ben kimseye hakaret etmiyorum eden kendi düşünsün kimseyede hakaret edin demem. Benim postlarımı gezen bi arkadaş varmış övdüğüm mesajları görmemiş sanırım biraz daha detaylı baksın ona tavsiye ederim.

burak zorlama hocayı sevmediğin ve takıntılı olduğun çok belli, ciddiye alınacak biri değilsin.

bi sonraki mağlubiyette gelirsin kutlama yapmaya hadi

burak zorlama hocayı sevmediğin ve takıntılı olduğun çok belli, ciddiye alınacak biri değilsin.

bi sonraki mağlubiyette gelirsin kutlama yapmaya hadi

Sen beni ciddiye alsan nolur almasan nolur bi daha benim postlarıma yanıt verme hadi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoca özellikle Avrupa'da değişiklikler konusunda çok atik olmalı. Avrupalı rakipler biraz olsun oyundan düştüğün anlarda cezalandırıyor. Bence lig seviyesinden kaynaklı kötü bir alışkanlık bu. Geçen sezon da canımızı yaktı bu işler. Onun haricinde tebrik ederim.

Bazen müthiş işler çıkarıyor, bazen batırıyor. Kızalım mı övelim mi anlamadık gitti. Manyak etti bizi.

B
Harika bir skor,, harika ib.r başlangıç. Teşekkürler Okan hocam.

Değişiklikleri en geç 60 itibariyle yapmaya özen gösterelim sayın hocam.

70 gibi takım bitti. Bu oyun taktiğiyle çok bile dayanıyorlar açıkçası. Beni bu maçta en çok sevindiren şeylerden biri de Mertens - Demirbay yapması oldu. Icardi-Mertens yapıp çifte döner orta saha düğün salonundaki dans pistine döner diye çekinmiştim. Sara'yı bir tık ileri çekip direnci artırdı.

Tebrikler Hocam.
Geçen seneki Bayern ve Manu maçları geldi aklıma neyseki reaksiyon verdik yeni girenlerle, bu tempoyu Avrupa’da henüz kaldıramıyoruz.

Tottenham maçında dikkatli olmak lazım o maçı kazanmak itibar açısından çok önemli olacak.

Skor tutmayı top çevirmeyi öğret hoca şu takıma Allah ne verdiyse saldırıyoruz sürekli. Sanki gerideymişiz gibi. Yorgunluklarla birlikte 50mt geriye koşuyor sonra takım. Oyunun son çeyreğinde takım 90+ lardaki gibi yorgun gözüktü. Daha derli toplu oynasak ki o tekniğe sahip takım daha güzel olacak sanki.
bunu maç sonu açıklamalarında söyledi aslında. oyuncuların iştahı o oyunu sevmeleri öyle oynatıyor onları diyor. 60 da oyunu tutmaya oynatmaya çalışırken oyuncuların hızlı davranıp gol atma isteği var diyor.

+ son golü de jakops un hızlı taçından attık. oyuncular mutlu hoca mutlu taraftar mutlu. takımın temposu yüksek. ama korkutur beni bu hep, sezona yüksek giren takımlar tempo manasında sezon sonu dökülüyor. bu sene geçen senekinden fazla maç yapacağız çünkü.

Dünkü yönetimi hiç iyi değildi. Yunus golü atmasa maçı kitlemişti adamlar. Yine değişikliklerde saha kenarına patır patır bırakıyor.

Valla dün 1-1'den sonra şans güldü de, Yunus golü attı, yoksa Yunus-Icardi değişikliği yapıp dizilişi iyice karman çorman bir hale getirerek, yorulan ve neredeyse çaresiz bir görüntü veren orta sahayı daha da yok edip yenilgiye gidebilirdi. Gol sonrasında bir anda değişiklikler revize oldu ve tek santrafor devam edip, Demirbay ile de orta sahayı güçlendirdi. Aslında 1-1 devam etseydi bile yapması gereken buydu, evvela ilk işi orta sahayı toparlamak olmalıydı ama yine aklında ki ilk fikrin kontrolsüzce çift santrafora dönmek olduğunu gördük. Bu mentalite maalesef değişmiyor, gol yemedikçe değişiklik yapmamak, öndeyken bile riskli oyunla geride eksik yakalanmak ve gol lazım ise 2.forveti alıp orta sahayı yok etme fikri hep sabit kalıyor. Şunları biraz iyileştirse eminim çok daha iyi noktaya gelecek.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım boyunun uzamaya başladığı, hatların koptuğunu gördüğü anda oyuna müdahale etmemesini çok yanlış buluyorum. Gol geliyorum diye bağırıyorken kulübeyi bekletmenin manası yok. Açık kapatacağım diye bir oyuncunun ekstra zorlaması hiç istemeyeceği bir sakatlığın da sebebi olabilir bir gün.

bunu maç sonu açıklamalarında söyledi aslında. oyuncuların iştahı o oyunu sevmeleri öyle oynatıyor onları diyor. 60 da oyunu tutmaya oynatmaya çalışırken oyuncuların hızlı davranıp gol atma isteği var diyor.

+ son golü de jakops un hızlı taçından attık. oyuncular mutlu hoca mutlu taraftar mutlu. takımın temposu yüksek. ama korkutur beni bu hep, sezona yüksek giren takımlar tempo manasında sezon sonu dökülüyor. bu sene geçen senekinden fazla maç yapacağız çünkü.
Niye geçen seneden fazla maç yapıyoruz

Oyuncular kaliteli olmasa yenilebilirdik bile bugün. Oyuna doğru müdahaleyi yapamıyor nedense zamanında.

Fenerbahçe gibi ciddi bir rakibin ardından maç yaptığımızı da unutmamak gerekiyor. FB maçı oyuncular için yorucuydu, bu maçı etkilemesi doğal. Rotasyona daha erken gidebilirdi ama bence oyuncuların bireysel yeteneklerine de güvendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt