Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oynamadık bu arada ama demek istediğim şu

45 dk oynadık mesela o son dk yesek çat 0-1 geriye gidiyorduk, biraz denge.

1-0 öndeyiz orta saha düştü, at abi Berkan’ı

Icardi girdi Bats’ı niye alıyorsun mesela oyuncu küstürmeme noktasında değil maç.

Hoca oyuncu değiştirme konusunda ve mertens ı konusunda neden ısrar ediyorsun 1-0 iken oyuna erken müdahele etsen maç erkenden kopacak zaten neden gitti geldili maç oynattırıyorsun mertens sana ilk yarıda ne verdide ikinci yarı oyunda tuttun vallahi anlamıyorum. Tüm takımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim galibiyet içinde teşekkürler şampiyon Cimbommm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu oyunla gruplardan sonra yine eleniriz

Böyle bi rezillik olamaz ya

Önde olan biziz hala saldırmaya kontra vermeye devam ediyoruz

Her atakta niye gidiyonuz topa basın diyo bide yarım saat oynattı bu rezaleti

1727298322859.webp

Oyunu tutmamız gereken maçlarda nasıl oynayacağız merak ediyorum, orta saha çok açık çok kolay geçiliyoruz. Tottenham duman eder böyle çıkarsak.

Hocaya gururun var m istifa et diyenler kendileri dışında kimsenin gururu olmadığını düşünen saldırgan tipler baska zamana artık bu takıma saldırın

Hoca gibi hoca.

İyi hatırlıyorum hem ligde hem Avrupa'da rezil olduğumuz dönemleri.

Hocam baş tacıdır.

Skor tutmayı top çevirmeyi öğret hoca şu takıma Allah ne verdiyse saldırıyoruz sürekli. Sanki gerideymişiz gibi. Yorgunluklarla birlikte 50mt geriye koşuyor sonra takım. Oyunun son çeyreğinde takım 90+ lardaki gibi yorgun gözüktü. Daha derli toplu oynasak ki o tekniğe sahip takım daha güzel olacak sanki.

Yine temposu yüksek bir takim cikardi ortaya transfer ve hazirlik dönemi bittikten sonra

Dogru yoldayiz

Bu sekilde oynamaya devam edersek cok büyük hedeflerimiz olabilir

Bravo hocam

Facia bir mac yonetimin var. Allah'ini seversen uyan artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt